Cserenkov Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 (edited) Tegnap éjjel, sötétben csináltam pár képet a ledesítésemről, természetesen vaku nélkül. :)A következő fényforrások kerültek beépítésre:Elöl, középen: 48db COB LED-et tartalmazó 36x42mm-es panel (nem canbus-os).Olvasólámpákban: T10-es, 5db 5050-es SMD LED-et tartalamazó canbus rendszerű fényforrás, 2 db.Hátsó üléssor fölött: T10, 6db 5050-es SMD LED-et tartalamazó canbus rendszerű fényforrás, 2 db. (A LED-ek ennél csak egy oldalon helyezkednek el, így csak a megfelelő irányba, lefelé világítanak.)Kesztyűtartóban és a csomagtartóban két oldalon: 42mm-es szofita, 8db 5050-es SMD LED-et tartalamazó canbus rendszerű fényforrás, 1+2 db.A hátsó üléssor fölötti világításba már korábban is próbáltam ledes fényforrásokat. Az igényel egy kis barkácsolást. Egy foglalatnál négy érintkező fül van, azért, hogy a sima izzót minden helyzetbe be lehessen tenni. A lednél ez egy kis problémát okoz. Átlósan egyet-egyet le kell szigetelni, különben rövidzárat okoz. Aki ledesített már hátsó világítást, tudja miről beszélek.De hogy korábban mért nem jutott eszembe, hogy az egész lámpát a csatlakozójánál le lehet húzni a szalagkábelnél, nem tudom... :DMost eszembe jutott, nem a plafonon szenvedtem vele. A szigetelést is egész kulturáltan sikerült megoldani, egy-egy zsugorcső darabbal.Csak azt felejtettem el összerakásnál, hogy a lámpa hogy állt. Mármint a kapcsolóknál a 0 állás néz előre, vagy az 1-es? Mondjuk nagy jelentősége nincs, mert mindkétféle képen be tudom pattintani a tetőkárpitba. Valaki megnézné neki, hogyan áll? (Köszönöm.)Na végül a képek: Módosítva Július13, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Tegnap éjjel, sötétben csináltam pár képet a ledesítésemről, természetesen vaku nélkül. :) A következő fényforrások kerültek beépítésre:Elöl, középen: 48db COB LED-et tartalmazó 36x42mm-es panel (nem canbus-os).Olvasólámpákban: T10-es, 5db 5050-es SMD LED-et tartalamazó canbus rendszerű fényforrás, 2 db.Hátsó üléssor fölött: T10, 6db 5050-es SMD LED-et tartalamazó canbus rendszerű fényforrás, 2 db. (A LED-ek ennél csak egy oldalon helyezkednek el, így csak a megfelelő irányba, lefelé világítanak.)Kesztyűtartóban és a csomagtartóban két oldalon: 42mm-es szofita, 8db 5050-es SMD LED-et tartalamazó canbus rendszerű fényforrás, 1+2 db. A hátsó üléssor fölötti világításba már korábban is próbáltam ledes fényforrásokat. Az igényel egy kis barkácsolást. Egy foglalatnál négy érintkező fül van, azért, hogy a sima izzót minden helyzetbe be lehessen tenni. A lednél ez egy kis problémát okoz. Átlósan egyet-egyet le kell szigetelni, különben rövidzárat okoz. Aki ledesített már hátsó világítást, tudja miről beszélek. De hogy korábban mért nem jutott eszembe, hogy az egész lámpát a csatlakozójánál le lehet húzni a szalagkábelnél, nem tudom... :D Most eszembe jutott, nem a plafonon szenvedtem vele. A szigetelést is egész kulturáltan sikerült megoldani, egy-egy zsugorcső darabbal. Csak azt felejtettem el összerakásnál, hogy a lámpa hogy állt. Mármint a kapcsolóknál a 0 állás néz előre, vagy az 1-es? Mondjuk nagy jelentősége nincs, mert mindkétféle képen be tudom pattintani a tetőkárpitba. Valaki megnézné neki, hogyan áll? (Köszönöm.) Szia! Nekem a kapcsoló 1-es állása néz előre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Sziasztok! Hogy tudom a hátsó ajtóból kiszedni a csatlakozót? Nem megy a központi zár a bal hátsóban. A kék részt kell csak kihúzni? Vagy csavarni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Sziasztok! Hogy tudom a hátsó ajtóból kiszedni a csatlakozót? Nem megy a központi zár a bal hátsóban. A kék részt kell csak kihúzni? Vagy csavarni kell? Közben ezt találtam: http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php/706887-How-to-release-the-body-loom-from-rear-doors-for-repair Ezek szerint a kéket csak ki kell húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Közben ezt találtam: http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php/706887-How-to-release-the-body-loom-from-rear-doors-for-repair Ezek szerint a kéket csak ki kell húzni. a kék részt azt benyomod teljesen és úgy húzod ki a csatlakozót, nem kell forgatni semerre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Tudja valaki, ez minek a csatlakozója lehet? Most megint eszembe jutott megkérdezni, látszólag nem hiányzik sehonnan. Z13DTH http://kepfeltoltes.hu/view/140714/IMG_20140714_120817_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Tudja valaki, ez minek a csatlakozója lehet? Most megint eszembe jutott megkérdezni, látszólag nem hiányzik sehonnan. Z13DTHhttp://kepfeltoltes.hu/view/140714/IMG_20140714_120817_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tudomásom szerint a riasztórendszer része. Gyári riasztónál rajta van a motorháztető nyitását érzékelő gomb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 OK, ez valószínű is, mert nincs riasztóm, így ez számomra felesleges csati. Kösz a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Tudomásom szerint a riasztórendszer része. Gyári riasztónál rajta van a motorháztető nyitását érzékelő gomb.Igen, azaz! Nekem is egy kapcsoló van a végén, amit a motorháztető tart benyomott állapotban. HA beriasztva felnyitod a motorháztetetőt, kienged a kapcsoló és riaszt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
seresig Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Sziasztok! Szerintetek normális az,hogy a rádió működik kulcs nélkül is. Felmerült, hogy a rádió meríti az akkut nyugalmi állapotban. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Nehogy megvedd, az Ebayen 1200 Ft... Majd ha megjon, elmeselem, mit tud, de allitolag mukodik. No megjott, gond nelkul mukodik, teljesen korrekt darab, plane ennyiert. A kerdes ugyis az, mit, es milyen szoftverrel csihol ki belole az ember :) Szerintetek normális az,hogy a rádió működik kulcs nélkül is. Felmerült, hogy a rádió meríti az akkut nyugalmi állapotban. Normalis, de egy ora mulva lezarja magat, ha bekapcsolva marad. Amugy egyszeru tesztelni: huzd ki a radiot, es ha ugy is merul, akkor nem o volt :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri38 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 No megjott, gond nelkul mukodik, teljesen korrekt darab, plane ennyiert. A kerdes ugyis az, mit, es milyen szoftverrel csihol ki belole az ember :) Normalis, de egy ora mulva lezarja magat, ha bekapcsolva marad. Amugy egyszeru tesztelni: huzd ki a radiot, es ha ugy is merul, akkor nem o volt :) Akkor lehet rendelek én is egyet! Ennyiért még a szervizben sem olvasnak ki hiba kódokat! És néha elég csak kitörölni,és minden meg javul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 (edited) No megjott, gond nelkul mukodik, teljesen korrekt darab, plane ennyiert. A kerdes ugyis az, mit, es milyen szoftverrel csihol ki belole az ember :) Normalis, de egy ora mulva lezarja magat, ha bekapcsolva marad. Amugy egyszeru tesztelni: huzd ki a radiot, es ha ugy is merul, akkor nem o volt :) Szia! Melyiket rendelted? Adnál egy linket? Amiket találtam Androidot nem támogatja, sőt olyat is találtam ami diesel-hoz nem jó. Esetleg ha valaki rendelt már OP-COM-ot eBay-ről, megírná, hogy milyet, vagy melyiket? Köszönöm! O Módosítva Július14, 2014 : orlix Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Melyiket rendelted? Adnál egy linket? Amiket találtam Androidot nem támogatja, sőt olyat is találtam ami diesel-hoz nem jó. Esetleg ha valaki rendelt már OP-COM-ot eBay-ről, megírná, hogy milyet, vagy melyiket? Honnan veszel ilyesmiket? A Bluetoothon at azzal kommunikalsz vele, amivel akarsz, az OBD pedig dizeleknel is pont olyan szabvany, mint a benzineseknel. Egyebkent ilyen: http://www.ebay.com/itm/181410666400 Az Opcom mas teszta, de ez a fajta a jo: http://www.ebay.com/itm/311000894874 Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Honnan veszel ilyesmiket? A Bluetoothon at azzal kommunikalsz vele, amivel akarsz, az OBD pedig dizeleknel is pont olyan szabvany, mint a benzineseknel. Egyebkent ilyen: http://www.ebay.com/itm/181410666400 Az Opcom mas teszta, de ez a fajta a jo: http://www.ebay.com/itm/311000894874 Köszönöm a linket! Most már nem találom, de az egyikhez odaírták, hogy nem jó diesel-eshez. :icon11: Én sem értettem, de igazad van, hogy ugyanaz a szabvány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 (edited) Sziasztok! Szerintetek normális az,hogy a rádió működik kulcs nélkül is. Felmerült, hogy a rádió meríti az akkut nyugalmi állapotban. KösziNekem is működik, ha bekapcsolom. Nem kell hozzá gyújtás, még kulcs se a gyújtáskapcsolóba.Számomra ez nem meglepő, van még pár dolog, ami kap áramot gyújtás nélkül is: pl féklámpa, utastér világítás, stb... Módosítva Július15, 2014 : Cserenkov 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bat83 Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Sziasztok! Szerintetek normális az,hogy a rádió működik kulcs nélkül is. Felmerült, hogy a rádió meríti az akkut nyugalmi állapotban. Köszi Igen nálam is működik a rádió kulcs nélkül. Viszont egy bizonyos idő után magától kikapcsol úgy hogy ezen majd ne lepődj meg :) ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Igen nálam is működik a rádió kulcs nélkül. Viszont egy bizonyos idő után magától kikapcsol úgy hogy ezen majd ne lepődj meg :) ;) Igen működik de csak 30 percig utána lekapcsolja magától. Meg még azt is észrevettem hogy ha kinyitom az ajtókat a távirányítóval de nem nyúlok a kocsihoz (egyik kilincset sem húzom meg) akkor visszazárja automatikusan a kocsit. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július16, 2014 Megoszt Elküldve Július16, 2014 Igen működik de csak 30 percig utána lekapcsolja magától. Meg még azt is észrevettem hogy ha kinyitom az ajtókat a távirányítóval de nem nyúlok a kocsihoz (egyik kilincset sem húzom meg) akkor visszazárja automatikusan a kocsit. :icon1:Jól vetted észre, mindegyik ilyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Július16, 2014 Megoszt Elküldve Július16, 2014 Igen működik de csak 30 percig utána lekapcsolja magától. Meg még azt is észrevettem hogy ha kinyitom az ajtókat a távirányítóval de nem nyúlok a kocsihoz (egyik kilincset sem húzom meg) akkor visszazárja automatikusan a kocsit. :icon1: A rádió 1 óra múlva kapcsol ki, a belső világítás 20 perc után, az autó 5 perc(kicsit sok) után zár vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július16, 2014 Megoszt Elküldve Július16, 2014 A rádió 1 óra múlva kapcsol ki, a belső világítás 20 perc után, az autó 5 perc(kicsit sok) után zár vissza. Ezt az 5 percet nem lehet valahogy átállítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
juve60 Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 üdv mindig amikor gyújtást bekapcsolom akkor bekapcsol a rádió is,ezt hol tudom állitani hogy ne kapcsoljon be ??? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hafes Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 üdv mindig amikor gyújtást bekapcsolom akkor bekapcsol a rádió is,ezt hol tudom állitani hogy ne kapcsoljon be ??? thx Szia! http://kepkezelo.com/images/xrzg0iuvb3n3lmlj5uoy.jpg Vedd ki az X-et azt annyi :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
juve60 Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Szia! http://kepkezelo.com/images/xrzg0iuvb3n3lmlj5uoy.jpg Vedd ki az X-et azt annyi :icon1: :icon13: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Ma indultam Siofokra, gondoltam bekapcsolom a klimat. Csak fujja a meleget, jon az egett szag, latom, hogy fustol a motorhaz. Azonnal elzartam a klimat, gondolom, leegett a klima motorja. Nincs annak biztositekja? Mire szamithatok? Szazezres vagy parezres moka lesz? Valoszinusithetoen mi ment tonkre? Kosz a valaszt es bocs az ekezetnelkuli mobilnetert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts