peterruzs Elküldve Május2, 2014 Megoszt Elküldve Május2, 2014 Nem. Legalábbis a gáz+fékpedállal kiírathatót nem. De ha van Op-comod, azzal ki lehet írattatni hogy mennyi nyomás van a rendszerben. Nekem pl legutóbb 670kPa-t írt, ha jól emlékszem, ami még teljesen megfelelő. Leggyakrabban ez szokott lenni, hogy elszökik a hűtőközeg és fel kell töltetni. Ok, köszi, van OPcom, holnap ránézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május2, 2014 Megoszt Elküldve Május2, 2014 De ezzel az a baj, hogy általában minden utánfutó csak 5 szálon van kötve! (nekem nincs futóm, csak kölcsönkérni tudok) Amúgy neked is ezt csinálja??? Nekem nem, mert vonohorgom sincs :) A kulon bekotes a szabvanyos (pl. a parkolofeny is csak igy mukodik jol), tehat az 5 szalas utanfutok elvileg hibasak. Ettol persze mukodnek, de bele kell pihenj a hibajelzesbe, vagy buheralni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Ok, köszi, van OPcom, holnap ránézek. Megnéztem ma reggel 140 kPa a nyomás benne alap állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Megnéztem ma reggel 140 kPa a nyomás benne alap állapotban.Az nem túl sok. Nem tudom pontosan mekkora értéknél kapcsol a nyomáskapcsoló. (Tudja valaki?) De sanszos, hogy rá kéne tölteni.(Csak zárójeles megjegyzésként mellékesen írom, hogy nekem tavaly kb ilyenkor azért nem ment a klímakompresszorom, mert itt egy bizonyos elég közismert Opel szakszervizben úgy rakták vissza az UEC modulomat, hogy alácsípkét a kompresszor kuplungjához menő vezetéket. Ráadásul fém felületen csípték el, egy jó kis zárlatot okozva ezzel. Szerencse hogy nem égett ki sz egész UEC modul és bírta minden. Miután kiderült a hiba, egy forrasztás és szigetelőszalagozás után működik azóta is.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Megnéztem ma reggel 140 kPa a nyomás benne alap állapotban. Akkor klima toltes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Akkor klima toltes... Hétfőn az lesz aztán majd kiderül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri38 Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Sziasztok! Már egyszer kérdeztem meg próbálom újból hátha most tudtok esetleg segíteni. A probléma a következő világít a légzsáklámpám a műszerfalon, Tech2-vel megnéztük és a következő hibát írja feszültség esés második indítófokozat, esetleg találkoztatok már hasonló hibával? Ja utasoldali légzsák hiba! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra111 Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Újonc vagyok a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Elég sok hasznos dolgot olvastam itt az oldalon, talán valaki tud segíteni. Ma kb 30km-es út megtétele után a motor leállítását követően a hűtőventilátorom bekapcsolt és nem akart leállni pedig nem is volt meleg, csak úgy tudtam leállítani, hogy az akksi saruját levettem, valakinek volt már hasonló probléma az autójával esetleg mi lehet a gond? Merre kezdjek el keresgélni? Tempomat utólagos beszerelése is érdekelne a kuplungnál meg van kapcsoló, mert egyszer már megnézték a szervízben, esetleg valaki tud segíteni? Az autó 2006-os astra h 1,3 cdti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Újonc vagyok a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Elég sok hasznos dolgot olvastam itt az oldalon, talán valaki tud segíteni. Ma kb 30km-es út megtétele után a motor leállítását követően a hűtőventilátorom bekapcsolt és nem akart leállni pedig nem is volt meleg, csak úgy tudtam leállítani, hogy az akksi saruját levettem, valakinek volt már hasonló probléma az autójával esetleg mi lehet a gond? Merre kezdjek el keresgélni? Tempomat utólagos beszerelése is érdekelne a kuplungnál meg van kapcsoló, mert egyszer már megnézték a szervízben, esetleg valaki tud segíteni? Az autó 2006-os astra h 1,3 cdti. Szia! Van valamilyen hibakód? Most fordult elő először? A hűtőfolyadék hőmérsékletét nézted? Tempomathoz: Ha megvan a kapcsoló,akkor már csak egy tempomatos indexkar kell, meg engedélyeztetni kell, ha jól tudom, a CIM modulban. És lehet, hogy be kell forrasztani egy zöld ledet a műszeregységbe (ez ritka eset), ha nem működik a tempomat visszajelzés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Újonc vagyok a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Elég sok hasznos dolgot olvastam itt az oldalon, talán valaki tud segíteni. Ma kb 30km-es út megtétele után a motor leállítását követően a hűtőventilátorom bekapcsolt és nem akart leállni pedig nem is volt meleg, csak úgy tudtam leállítani, hogy az akksi saruját levettem, valakinek volt már hasonló probléma az autójával esetleg mi lehet a gond? Merre kezdjek el keresgélni? Tempomat utólagos beszerelése is érdekelne a kuplungnál meg van kapcsoló, mert egyszer már megnézték a szervízben, esetleg valaki tud segíteni? Az autó 2006-os astra h 1,3 cdti. Tempomat beszerelés egyszerű ha már van kuplung kapcsolód, csak a kart kell kicserélni, kell a 4 számjegyű biztonsági kód és egy haver akinek van Op-com vagy Tech2. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri38 Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Nekem pont nem működik a tempomatom kuplungkapcsoló hibát írt most azt ki cseréltem, de még mindig nem jó. A következő hibakódot írja ki. P0500 jármű sebesség érzékelő A P0704 Kuplungkapcsoló bemeneti áramkőr meghibásodás. Erre van valami tippetek,hogy ez mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjotr Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Sziasztok Kérdésem lenne, manuális klímám nem kapcsol be, visszajelző led világít a kapcsolón, de a kompresszort nem kapcsolja be, biztosíték rendben van. Valaki találkozott már ilyesmi hibával? Nekem volt ilyen tavaly, elromlott a behúzó tekercs (vagy valami hasonló volt a neve) a kompresszoron. Ha elviszed egy klímáshoz 10 perc alatt megmondja mi a baja a rendszernek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjotr Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Sziasztok Kérdésem lenne, manuális klímám nem kapcsol be, visszajelző led világít a kapcsolón, de a kompresszort nem kapcsolja be, biztosíték rendben van. Valaki találkozott már ilyesmi hibával? Nekem volt ilyen tavaly, elromlott a behúzó tekercs (vagy valami hasonló volt a neve) a kompresszoron. Ha elviszed egy klímáshoz 10 perc alatt megmondja mi a baja a rendszernek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Nekem volt ilyen tavaly, elromlott a behúzó tekercs (vagy valami hasonló volt a neve) a kompresszoron. Ha elviszed egy klímáshoz 10 perc alatt megmondja mi a baja a rendszernek.. Tényleg! Mi lett klíma töltés után, működik? Az alacsony nyomás arra utalt, hogy nincs a rendszerben elég töltet. Ha feltöltve sem kapcsol be, akkor igen, ez a legvalószínűbb lehetőség van még többek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Tényleg! Mi lett klíma töltés után, működik? Az alacsony nyomás arra utalt, hogy nincs a rendszerben elég töltet. Ha feltöltve sem kapcsol be, akkor igen, ez a legvalószínűbb lehetőség van még többek között. Fel lett töltve és működik rendesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra111 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Szia! Van valamilyen hibakód? Most fordult elő először? A hűtőfolyadék hőmérsékletét nézted? Tempomathoz: Ha megvan a kapcsoló,akkor már csak egy tempomatos indexkar kell, meg engedélyeztetni kell, ha jól tudom, a CIM modulban. És lehet, hogy be kell forrasztani egy zöld ledet a műszeregységbe (ez ritka eset), ha nem működik a tempomat visszajelzés. Köszönöm a válaszodat, néztem a víz hőfokot az rendben, hibakódot nem találtam, a hűtőventilátor biztosíték kivétele és visszahelyezése után megszűnt a problémám, egyébként először fordult elő ilyen. Azóta rendben minden már a klímát is próbáltam működött rendben. Valakinek esetleg nincs elfekvőben egy tempomatos kar eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra111 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Szia! Van valamilyen hibakód? Most fordult elő először? A hűtőfolyadék hőmérsékletét nézted? Tempomathoz: Ha megvan a kapcsoló,akkor már csak egy tempomatos indexkar kell, meg engedélyeztetni kell, ha jól tudom, a CIM modulban. És lehet, hogy be kell forrasztani egy zöld ledet a műszeregységbe (ez ritka eset), ha nem működik a tempomat visszajelzés. Köszönöm a válaszodat, néztem a víz hőfokot az rendben, hibakódot nem találtam, a hűtőventilátor biztosíték kivétele és visszahelyezése után megszűnt a problémám, egyébként először fordult elő ilyen. Azóta rendben minden már a klímát is próbáltam működött rendben. Valakinek esetleg nincs elfekvőben egy tempomatos kar eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! Valaki cserélt már külső hőmérséklet jeladót? Van egyszerűbb módja a cserének, vagy le kell venni hozzá a lökhárítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! Valaki cserélt már külső hőmérséklet jeladót? Van egyszerűbb módja a cserének, vagy le kell venni hozzá a lökhárítót? Szia! Kiveszed a hűtőrácsot és onnan ki lehet cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Szia! Kiveszed a hűtőrácsot és onnan ki lehet cserélni!Köszi, az enyém működik, de majd átadom. Délután én is ezen gondolkodtam, hogy onnan elég jól hozzá lehet férni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Ez vajon mitől ilyen olcsó?http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/fejegyseg/opel_cd70_navigacio_1900113350.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Ez vajon mitől ilyen olcsó?http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/fejegyseg/opel_cd70_navigacio_1900113350.html Kerdezd meg, le van-e tanitva, vagy egyaltalan mukodik-e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május9, 2014 Megoszt Elküldve Május9, 2014 (edited) Kerdezd meg, le van-e tanitva, vagy egyaltalan mukodik-e :)Köszönöm, de teljesen megfelelő ami gyárilag van az autómban! Főleg ha már föl is van auxosítva (by Somi). :DCsak ahogy nézelődtem felmerült bennem a kérdés, mert ennél drágábban szokták adni a letanított bontott CD30MP3-akat. Módosítva Május9, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Május9, 2014 Megoszt Elküldve Május9, 2014 (edited) Ez vajon mitől ilyen olcsó?http://auto-motor.va...1900113350.html Kerdezd meg, le van-e tanitva, vagy egyaltalan mukodik-e :) Rákérdeztem, hogy le van-e tanítva. A válasz: "Nem értem a kérdést??Meg van a kódja ha arra gondolsz." Módosítva Május9, 2014 : brzoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május9, 2014 Megoszt Elküldve Május9, 2014 Rákérdeztem, hogy le van-e tanítva. A válasz: "Nem értem a kérdést??Meg van a kódja ha arra gondolsz." Igen, adja a hulyet a versenyzo. Persze ha komolyan gondolna, hogy a kod eleg, akkor nem annyiert kinalna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts