csaba66 Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 Lehet fura lesz a kérdésem. Gid kijelző van a kocsiba. Ha van egy másik kijelzőm amire tudok "AV"-t kötni, arra rá tudom esetleg úgy csatlakoztatni a gyári kijelzőt, hogy a másik kijelzőn jelenik meg a kép? Gondolom, nem a gyari kijelzot akarod csatlakoztatni, hanem a gyari kijelzore meno kabelt egy AV bemenetu masik kijelzore. De ez nem fog menni, mert a kijelzo maga a allitja elo a kepet, csak adatokat kap hozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 Senki nem húzta még le?! :blink: Minek azt lehuzni? :) Bontoban kerj egy fekolaj tartalyt, valoszinuleg rajta lesz a csatlakozo, levagott kabellel, ott gyakorolhatod a lehuzast :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 Minek azt lehuzni? :) Bontoban kerj egy fekolaj tartalyt, valoszinuleg rajta lesz a csatlakozo, levagott kabellel, ott gyakorolhatod a lehuzast :) Csak azért mert ahhoz hogy megmozgassam, befújjam kontaktsprével az érintkezőket, nem szeretnék 1-2, akárhány ezer forintot beruházni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Mutass róla egy képet, hátha beugrik valami. Már nem emlékszem rá pontosan. Oké, hamarosan meglesz, köszi. Közben arra is gondoltam, hogy befotózok alá, hogy lássam, van-e ott valami pöcök, vagy valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 (edited) Közben úgy néz ki, megint elmúlt magától. Legalábbis az elmúlt 480 km alatt, amit három nap alatt megtettem, egyszer sem villant fel a kis lámpa. Úgyhogy ha most jó, nem piszkálnám mégse. De azért kösz még egyszer. :) Módosítva Március10, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 Sziasztok Aki használ Nokia CK-200 kihangosítót és android-os mobilt, azoktól kérdezném, hogy jól használható android-os mobillal is ez a fajta kihang.? Gondolok itt a névjegyzék letöltésére például. Manuálisan kell, vagy automatikusan is szinkronizál és letölti a kihang.-ra a kontaktokat? Ha a telefonon felveszek egy új névjegyet letölti-e párosításkor? Aki használ ilyet, írjon már pár sort erről a kütyüről! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsambek Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 (edited) Szia, Nekem egy CK-100 -asom van, ami nem nagyon hasonlít a CK-200-hoz(sajnos az én telefonomhoz, nem a legmegfelelőbb), viszont én is nézegettem még anno, ezt a kihangosítót, és azt vettem észre, hogy Android verziók közt, illetve telefon típusilag is volt nála különbség, hogy le tudja-e tölteni. Ajánlom, hogy keress rá google-n a telefonod típusával, a rajta lévő android verziószámával, hogy kompatibilis-e. http://bit.ly/1ne6SIa Remélem tudtam segíteni, zsambek` Sziasztok Aki használ Nokia CK-200 kihangosítót és android-os mobilt, azoktól kérdezném, hogy jól használható android-os mobillal is ez a fajta kihang.? Gondolok itt a névjegyzék letöltésére például. Manuálisan kell, vagy automatikusan is szinkronizál és letölti a kihang.-ra a kontaktokat? Ha a telefonon felveszek egy új névjegyet letölti-e párosításkor? Aki használ ilyet, írjon már pár sort erről a kütyüről! Köszönöm! Módosítva Március10, 2014 : zsambek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz87 Elküldve Március12, 2014 Megoszt Elküldve Március12, 2014 sziasztok opel astra H ban ilyen kijelző van : http://img.jofogas.hu/images/Opel_Astra_H_Tid_kijelzo_750020.. Ki lehet cserélni ilyenre? http://img149.imageshack.us/img149/9830/31032010001.jpg CSere után ugyan ugy működik minden funció amit az uj kijelző tud...? Vagy mást is kell cserélni? Mennyibe kerülne a GID vagy CID kijelző ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsambek Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Szia, Igen ki lehet cserélni bármelyikre. Bontott, ha jól tudom ilyen 35.000Ft körül van, viszont fontos, hogyha bontottat vásárolsz, akkor az le legyen nullázva, szét legyen házasítva. Utána pedig TECH-2 vel, és CarPass kóddal meg lehet csinálni. Javítsatok ki, ha tévedek. Sok sikert, zsambek` sziasztok opel astra H ban ilyen kijelző van : http://img.jofogas.hu/images/Opel_Astra_H_Tid_kijelzo_750020.. Ki lehet cserélni ilyenre? http://img149.imageshack.us/img149/9830/31032010001.jpg CSere után ugyan ugy működik minden funció amit az uj kijelző tud...? Vagy mást is kell cserélni? Mennyibe kerülne a GID vagy CID kijelző ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Szia, Igen ki lehet cserélni bármelyikre. Bontott, ha jól tudom ilyen 35.000Ft körül van, viszont fontos, hogyha bontottat vásárolsz, akkor az le legyen nullázva, szét legyen házasítva. Utána pedig TECH-2 vel, és CarPass kóddal meg lehet csinálni. Javítsatok ki, ha tévedek. Sok sikert,zsambek`Én is így tudom. Pont ezt írtam a másik fórumon is a kérdezőnek. Egyébként én irányítottam ide, hogy itt érdeklődjön további részletekről. :)Bontott CID-et egyszer már láttam apróhirdetési oldalon, bőven hat számjegyű összeget kértek érte. Újonnan meg szerintem horror ára lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz87 Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Én is így tudom. Pont ezt írtam a másik fórumon is a kérdezőnek. Egyébként én irányítottam ide, hogy itt érdeklődjön további részletekről. :) Bontott CID-et egyszer már láttam apróhirdetési oldalon, bőven hat számjegyű összeget kértek érte. Újonnan meg szerintem horror ára lehet... Köszi az átírányítást, jó kis opel fórum :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Srácok! A ha tempomattal haladok és jön egy emelkedő, akkor ad egy kis gázt a kocsi, de amikor már lefelé megyek, akkor csak motorfékkel lassul vissza, vagy a féket is használja? Üdv! O Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Srácok! A ha tempomattal haladok és jön egy emelkedő, akkor ad egy kis gázt a kocsi, de amikor már lefelé megyek, akkor csak motorfékkel lassul vissza, vagy a féket is használja? Üdv! O Szia! Csak elveszi a gázt és motorfékkel gurul. Nekem olyat is csinál, ha a beállítottnál gyorsabban megyek úgy, hogy nyomom a gázpedált, egy idő után magától kikapcsol a tempomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Szia! Csak elveszi a gázt és motorfékkel gurul. Nekem olyat is csinál, ha a beállítottnál gyorsabban megyek úgy, hogy nyomom a gázpedált, egy idő után magától kikapcsol a tempomat. Nekem is ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habi Elküldve Március16, 2014 Megoszt Elküldve Március16, 2014 Sziasztok! Wggyik pillanatról a másikra megszünt működni a gyári tolatóradarom. Ha berakom hátramenetbe kijelzi, mintha működne de nem jelez semmit. találkozott már valaki ilyennel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok! Wggyik pillanatról a másikra megszünt működni a gyári tolatóradarom. Ha berakom hátramenetbe kijelzi, mintha működne de nem jelez semmit. találkozott már valaki ilyennel? Hali, sajnos az enyém is kb 1 hete csinálja. De nekem ad egy "ding" hangot amikor beteszem hátramenetbe és semmi. Megmozgattam a lökhárítóban lévő érzékelőket(drótokat) akkor működött 2 napig aztán megint "ding". Ha jól tudom ennek is van hibakódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok! Az egyik hátsó ajtóm nem érzékeli, hogy kinyitottam. Nem világít a lámpa belül. Okozhat ez más gondot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habi Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Szia! Igen azt a hangot nekem is adja, hibakodot nem ír ki. De mégse jelez semmit.A drótokat megnézem hátha segít. Hali, sajnos az enyém is kb 1 hete csinálja. De nekem ad egy "ding" hangot amikor beteszem hátramenetbe és semmi. Megmozgattam a lökhárítóban lévő érzékelőket(drótokat) akkor működött 2 napig aztán megint "ding". Ha jól tudom ennek is van hibakódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok! Az egyik hátsó ajtóm nem érzékeli, hogy kinyitottam. Nem világít a lámpa belül. Okozhat ez más gondot ? A szokásos kábelköteg megtörésre tippelek. Amíg csak ennek van eltörve a vezetéke, mást nem érint a dolog. Nekem tavaly a bal hátsó hangszóróm ment el, de meg lett forrasztva, azóta jó. Le is kopogom gyorsan... Az a legkellemetlenebb talán, ha a központi zár megy el az egyik ajtóban. Habi, nekem még a tolatóradarral hála istennek nem volt gondom. Aztért írom ezt így, mert pont a múlt héten az egyik parkolóban ha nincs a radar, nekitolattam volna egy ilyen lelakatolható parkolóhely foglaltság jelző vasnak. Fel volt hajtva én meg nem vettem észre mert fáradt voltam és tök sötét volt. Szerencsére a radar sípolt rendesen. A tükörben persze nem láttam semmit, így kiszálltam megnézni mi van. Most nagyon jó szolgálatot tett a radar. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok! Az egyik hátsó ajtóm nem érzékeli, hogy kinyitottam. Nem világít a lámpa belül. Okozhat ez más gondot ? Valószínűleg a szokásos hátsó ajtó kábelszakadás. Más gond annyi lehet, hogy éppen a zár sem fog működni azon az ajtón, mivel ezek a vezetékek együtt futnak, így lehet, hogy sérült, vagy sérülni fog az is. Amíg nincs kijavítva, addig ellenőrizd a zárat is minden alkalommal. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FishboneHUN Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írom a kérdésem, de azért megpróbálom! Adott az aláírásban szereplő astra h, beépített bluetooth-al és a kérdésem a következő lenne: A bejövő hívást, miért úgy jeleníti meg a kijelző, hogy unknown + szám, amikor a telefonom névjegyzékében szerepelnek az illetők? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni? A választ előre is köszönöm! Üdv.: FishboneHUN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas80 Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Szia! Nem szinkronizal az uhp4 és a telefonod. Ennek több oka is lehet kompatibilitási vagy beállítási gondok. Érdemes megturni a telefon Bluetooth beállításait. Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írom a kérdésem, de azért megpróbálom! Adott az aláírásban szereplő astra h, beépített bluetooth-al és a kérdésem a következő lenne: A bejövő hívást, miért úgy jeleníti meg a kijelző, hogy unknown + szám, amikor a telefonom névjegyzékében szerepelnek az illetők? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni? A választ előre is köszönöm! Üdv.: FishboneHUN Link to comment Megosztás: More sharing options...
FishboneHUN Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Szia! Nem szinkronizal az uhp4 és a telefonod. Ennek több oka is lehet kompatibilitási vagy beállítási gondok. Érdemes megturni a telefon Bluetooth beállításait. Azt elfelejtettem írni, hogy egy Nokia Lumia 920-ról van szó! De azért köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas80 Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Hát Windows Phone-ban nem vagyok otthon... Remélem kiderül mi a probléma. Majd oszd meg ha van megoldás. Azt elfelejtettem írni, hogy egy Nokia Lumia 920-ról van szó! De azért köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FishboneHUN Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Hát Windows Phone-ban nem vagyok otthon... Remélem kiderül mi a probléma. Majd oszd meg ha van megoldás. Küzdök vele már egy ideje, de még nem jöttem rá. Éppen ezért gondoltam megkérdezem itt. :) De akkor folytatom a harcot, mert nem hagy nyugodni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts