vapega Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Szia! Ráadásul most nézem hogy itt lakunk egymás mellett!!! Legalábbis nem messze... :huh:
PoviCsabi Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Legalábbis nem messze... :huh: Légyszi pörgessük fel az eseményeket!!!!!!!!
gabb Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Hali! Nem látok emailt rögzítve melléd....tedd be a profilodba vagy küld el. Helló! Jöhet nekem is a nagykép! collargabi@gmail.com Köszi!
gabb Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Hibakódolvasás, CIM modul frissítés 10.000 ft-ért reális? Szervizbe ennyit mondtak rá.
PoviCsabi Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Hibakódolvasás, CIM modul frissítés 10.000 ft-ért reális? Szervizbe ennyit mondtak rá. Hellyel közzel reális.
frankee Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Sziasztok aziránt érdeklődnék, hogy a héten vásároltunk egy Astra H 1.6 Z16XER 5 ajtós autót újonan Enjoy felszereltséggel. Tegnapig sikerült is belerakni 69 Km-t. Nos a kérdésem az lenne, hogy szeretném a hűtővíz hőmérsékletét megnézni (GID, automata klíma van benne) a fórumot olvasgatva nyomom én a BC gombot mint süket az ajtót de nem akar csipogni és a füle botját se mozgatja, mit csinálok rosszul? A másik kérdésem az pedig a tempomat lenne honnan tudom, hogy ebbe e lehet szerelni, az autó egyébként 2008 dec 19-i gyártás.
PoviCsabi Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 Sziasztok aziránt érdeklődnék, hogy a héten vásároltunk egy Astra H 1.6 Z16XER 5 ajtós autót újonan Enjoy felszereltséggel. Tegnapig sikerült is belerakni 69 Km-t. Nos a kérdésem az lenne, hogy szeretném a hűtővíz hőmérsékletét megnézni (GID, automata klíma van benne) a fórumot olvasgatva nyomom én a BC gombot mint süket az ajtót de nem akar csipogni és a füle botját se mozgatja, mit csinálok rosszul? A másik kérdésem az pedig a tempomat lenne honnan tudom, hogy ebbe e lehet szerelni, az autó egyébként 2008 dec 19-i gyártás. Be kell kapcsolni a rádiót, hosszan nyomni a settings gombot míg csipog egyett és utána a BC gombbal tudsz léptetni. KB az 5-6-ig oldalon a jobb alsó sarokban a "T:... " a hőmérséklet. Tempomatot mindenképp tudsz bele rakni csak, nem biztos hogy benne van a kuplungpedál érzékelő max azt is kell venned. Ebben a topicban olvass visszább nemrég csevegtünk róla!
dobo Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Sziasztok! A Zafiramban CD 30-as radio egyseg van. A kocsit hasznaltan vettem, nem kaptam radio kodot hozza. Ezekhez az egysegekhez kell kod akkulevetel utan vagy nem? Nem merem megtisztitani az akku vezetekeit, felek, hogy kodot fog kerni a radio. Koszi.
PoviCsabi Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Sziasztok! A Zafiramban CD 30-as radio egyseg van. A kocsit hasznaltan vettem, nem kaptam radio kodot hozza. Ezekhez az egysegekhez kell kod akkulevetel utan vagy nem? Nem merem megtisztitani az akku vezetekeit, felek, hogy kodot fog kerni a radio. Koszi. Szia! Nem fog kódot kérni!
FPeter Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Sziasztok! A Zafiramban CD 30-as radio egyseg van. A kocsit hasznaltan vettem, nem kaptam radio kodot hozza. Ezekhez az egysegekhez kell kod akkulevetel utan vagy nem? Nem merem megtisztitani az akku vezetekeit, felek, hogy kodot fog kerni a radio. Koszi. ezek már nem kódbeírósdival védett rádiók, hanem az autóhoz vannak kötve. ha kiveszed és máshol próbálod bedugni, nem fog beindulni - a forrás kocsin tech2-vel le kell választani, a célautón pedig feltanítani - ehhez mindkét oldalon kell az autó security kódja. de ha autón belül marad, bármikor felismeri...
rewin Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Sziasztok! Van egy Astra H-m. Jelenleg CD30-as rádió van benne (nagy kijelzővel - BC) amit szeretnék lecserélni MP3-at is játszóra. A gyári CDMP30 tud ilyet? van-e egyáltalán ilyen? ha igen, lehet cserélni? kb. mennyiért? köszi a választ rewin | az abszolút laikus :huh:
pusher Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Hy hA BCre gondolsz akkor igen van benne! esetleg érdekel egy cd30mp3?
rewin Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Hy hA BCre gondolsz akkor igen van benne! esetleg érdekel egy cd30mp3? Üdv Köszi, visszaolvasva, kissé kaotikus a kérdésem. Szóval, igen, MP3-at is játszó CD rádiót szeretnék. (asszem CD30MP vagy CDMP30 a neve?) A kocsiban van BC, szóval ezt a funkciót meg kéne tartani :huh: elvileg intézhető egy kiveszem-berakom a másikat mozdulattal? avagy problémásabb felprogramozást igényel? és kb. mennyibe fáj. rewin | az abszolút laikus
dobo Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Szia! Nem fog kódot kérni! Koszonom szepen a valaszokat!
FPeter Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 a kormánytáv gombjait hogyan lehet kibontani? fogja vmi csavar oldalról, alulról? vagy mi a trükkje, melyik irányból kell alányúlni? próbáltam a légzsákot is lenyitni, de az se jött össze, nem akartam nagyon feszegetni nehogy vmi eltörjön... :huh:
fetike89 Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Hali! A napokban vettem egy H Astrát 1.6 TP és az lenne a kérdésem hogy mit jelent a kijelzőn megjelenő ECO felirat, és miért van hogy egyszer ott van egyszer eltünik? Még egy kérdés! A fogyasztást nem tudom megnézni benne valahol? Van a műszerfalon egy BC gomb de ott csak utazás idő mérése lehetséges! Lehet hogy ez az autó nem tudja ezt? Köszi előre is a választ!
Jocipocok Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Sziasztok! Igaz nem nagy elektronikai gond, de megemlítem, hátha valaki tud rá megoldást.... A baloldali mély hangszóró alacsony hangerőn mintha csak rezegne.... magasabb hangerőn meg recseg (olyan mintha 'szét lenne hajtva a hangszóró). az autó 1,5 éves.... talán gyszer halgathattam benne hangosabban zenét.Remélem van valami könyebb megoldás a hiba kiküszöbölésésre, akkor azt szívsen meghalgatnám.rádiót már nyomogattam össze vissza, hangszínek stb. Car 30-as mp3-as cd-s rádió. (cosmo felszereltség) Előre is köszönöm a segítségeteket!!! Üdv!
fetike89 Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Hali! Ott ahol a kijelzi a ventilátor fokozatát és hogy melyik beömlőnyíláson keresztül jön be a levegő! Ezek közt írja ki az ECO feliratot!
vapega Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 hol látsz Te ECO feliratot? Már tudja, hogy olyankor ki van kapcsolva a légkondija.....
FPeter Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Sziasztok! Igaz nem nagy elektronikai gond, de megemlítem, hátha valaki tud rá megoldást.... A baloldali mély hangszóró alacsony hangerőn mintha csak rezegne.... magasabb hangerőn meg recseg (olyan mintha 'szét lenne hajtva a hangszóró). az autó 1,5 éves.... talán gyszer halgathattam benne hangosabban zenét.Remélem van valami könyebb megoldás a hiba kiküszöbölésésre, akkor azt szívsen meghalgatnám.rádiót már nyomogattam össze vissza, hangszínek stb. Car 30-as mp3-as cd-s rádió. (cosmo felszereltség) Előre is köszönöm a segítségeteket!!! Üdv! még egy fej is szét tudja tépni, olyan gagyi :huh:
Jocipocok Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 még egy fej is szét tudja tépni, olyan gagyi :huh: Ezekszerint csere. nem gyárira. A képeken gondolom a beleillő modellek láthatók.... hát majd azért megkérdezem a 'szalonba' hogy mégis... Köszönöm az info! ( hozzászólásod nem értem.... 'kezdő' vagyok itt... sorry)
uhuhu Elküldve Március18, 2009 Szerző Elküldve Március18, 2009 Hali! Ott ahol a kijelzi a ventilátor fokozatát és hogy melyik beömlőnyíláson keresztül jön be a levegő! Ezek közt írja ki az ECO feliratot! azt azért írja ki, mert ki van kapcsolva a klimád. azaz ventilátor megy, de a klima kompresszor nem müködik.
FPeter Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Ezekszerint csere. nem gyárira. A képeken gondolom a beleillő modellek láthatók.... hát majd azért megkérdezem a 'szalonba' hogy mégis... Köszönöm az info! ( hozzászólásod nem értem.... 'kezdő' vagyok itt... sorry) fej = fejegység, a CD30 vagy ami, vagyis egyszerű integrált erősítő, nem valami sokszáz wattos erősítő szörny kell a kinyírásához a gyári hangszóró rögzítés 3 pontos, mint a fenti képeken látható, ezért kell hozzá egy kiemelőgyűrű. készen is lehet kapni ilyesmit (típushoz kell keresni, kérni), de mivel nem látszik ezért a barkács is ugyanolyan jó: jó ronda lett :huh: a hangszóró beépítési mélysége se mindegy: 1 centi vastag kiemelőgyűrűvel az átlagos 62mm-es építhető be, ezért én duplát vágtam+ragasztottam a 73mm-es ciare alá, így éppen lehet talán egy mm a leeresztett ablak és a mágnes feneke között :)
Jocipocok Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 fej = fejegység, a CD30 vagy ami, vagyis egyszerű integrált erősítő, nem valami sokszáz wattos erősítő szörny kell a kinyírásához a gyári hangszóró rögzítés 3 pontos, mint a fenti képeken látható, ezért kell hozzá egy kiemelőgyűrű. készen is lehet kapni ilyesmit (típushoz kell keresni, kérni), de mivel nem látszik ezért a barkács is ugyanolyan jó: jó ronda lett :huh: a hangszóró beépítési mélysége se mindegy: 1 centi vastag kiemelőgyűrűvel az átlagos 62mm-es építhető be, ezért én duplát vágtam+ragasztottam a 73mm-es ciare alá, így éppen lehet talán egy mm a leeresztett ablak és a mágnes feneke között :) AHHA! Hát azért majd rákérdezek a szervízben (fateromé a verda) hogy akkor egy 5 mill verdánál kileheli ily hamar a lelkét a prüntyögő? viszek, tegyék bele nekem ingyen!!! köszönöm segítséged, látom ezekszerint már te is nekiestél. még annyit hogy lelehet pattintani a muanyag rácsot, vagy az egséz ajtókárpitot kell leszedni hozzá?
Recommended Posts