Sajó Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat! A szerelőm egyébként először is kontakt hibára gyanakodott, csak nem tudta, hogy hol (vezetékek, computer, pedál stb), egyszerűbb és olcsóbb volt vennem egy bontott pedált, mint kikutatni! De nem jött be, (így most van egy eladó gázpedálom, hátha valakit érdekel...) talán majd holnapután, az lesz a szerelés napja, aztán rögtön jelentkezem! Addig is üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat! A szerelőm egyébként először is kontakt hibára gyanakodott, csak nem tudta, hogy hol (vezetékek, computer, pedál stb), egyszerűbb és olcsóbb volt vennem egy bontott pedált, mint kikutatni! De nem jött be, (így most van egy eladó gázpedálom, hátha valakit érdekel...) talán majd holnapután, az lesz a szerelés napja, aztán rögtön jelentkezem! Addig is üdv! Igaz nekem Z16XEP van, de nekem is volt gázpedál problémám. Nekem is dobta a hibaüzenetet, de nálam a fodulatszám fennakadt kb. 2000 körül. Nálam is kontakt hiba volt, de nálam nem a biztosíték tábla alatti csatlakozónál, hanem a motorvezérlő kompjuteren lévő csatlakozónál. Ugyanis a csatlakozó felső része (a felső műanyag burkolat alatt) ki van öntve valami zselés anyaggal, hogy por és vízálló legyen. Ez az anyag meg - valószínű a hő hatására - a vezetékek mellett lefolyt a csatlakozó kontaktusig és ott megnövekedett az átmeneti ellenállása az érintkezőknek. Ez nem tudom mennyire tipikus hiba a dízeleknél (vagy, hogy ott is ilyen BOSCH csatlakozó van-e), de érdemes lehet rávetni egy pillantást. Ha a csatlakozót leszeditek és a komputer csatlakozóban lévő pöcköket megnézi az ember, akkor néhány érintkezőn apró ragacsos trutyi van. Vagy a csatlakozót is meg lehet nézni, ahova a pöckök mennek. Ha látszólag a lukak el vannak tömödve, akkor ott is lefolyt az anyag. Én szédszedtem (teljesen) a csatlakozót kiszedtem a tetejéből a ragacsos trutyit és beáztattam féktisztítóba, majd kompresszorral a kompjuterbe menő vége felől az érintkezőket kifújtam egyesével. A féktisztító feloldotta a trutyit, a sűrített levegő meg kinyomta a csatlakozó hüvelyben lévő anyagot a vezeték mellett hátrafelé, majd onnan egyszerűen letöröltem. Sajnos képeket nem csináltam, de szinte mindegyik csatlakozó hüvely tele volt ilyen trutyival. A végén összeszereltem a csatlakozót és műanyag burkolat összerakása előtt a régi ragacsos anyag helyére tettem 200C-ig hőálló FBS-t, ill. a komputer érintkező pöckeit is megtiszítottam a dzsuvától. Sajnos elég pepecs munka. Nekem 1 csatlakozóra 3-4 órám ráment. Azóta jó a pedálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartalix Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 Sziasztok! Mostanában megjelent az Insp2 felírat.Átnéztem a összes világítást az autón.A hátsó jobb ködlámpa nem ég meg a pótféklámpa(na ezt ,hogyan kell kicserélni). Sajnos a ködlámpánal az izzó cseréje nem oldotta meg a problémát nem ég az új izzóval sem.Szerintetek mi lehet? A pótféklámpa aggaszt a legjobban,esetleg vigyem szervízbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartalix Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 Sziasztok! Mostanában megjelent az Insp2 felírat.Átnéztem a összes világítást az autón.A hátsó jobb ködlámpa nem ég meg a pótféklámpa(na ezt ,hogyan kell kicserélni). Sajnos a ködlámpánal az izzó cseréje nem oldotta meg a problémát nem ég az új izzóval sem.Szerintetek mi lehet? A pótféklámpa aggaszt a legjobban,esetleg vigyem szervízbe? Most olvasom valahol ,hogy csak a bal felén van van ködlámpa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 csak a bal oldalon világít a ködlámpa hátul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sajó Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Kedves Cserenkov! Megtaláltam egy tavalyi hozzászólásodban - ahogy Frankie64 tanácsolta - a kapcsolótábla kiszerelését, azonban olyan kis méretben van fenn, hogy nem jól látható, nem tudok kivenni belőle semmit és félek, hogy így a szerelőnek sem tudom odaadni(Próbáltam átméretezni, de nem megy). Nagy kérés lenne, hogy megadd nagyobb méretben, vagy hogy hol található? Köszönöm a segítségedet, Üdv, Sajó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Kedves Cserenkov! Megtaláltam egy tavalyi hozzászólásodban - ahogy Frankie64 tanácsolta - a kapcsolótábla kiszerelését, azonban olyan kis méretben van fenn, hogy nem jól látható, nem tudok kivenni belőle semmit és félek, hogy így a szerelőnek sem tudom odaadni(Próbáltam átméretezni, de nem megy). Nagy kérés lenne, hogy megadd nagyobb méretben, vagy hogy hol található? Köszönöm a segítségedet, Üdv, Sajó Szia! Hányas számú hozzászólás? Mert akkor megnézném pontosan mire gondolsz. Tavaly még csak én is tapogatóztam a problémával kapcsolatban. Kb idén tavasszal volt meg nekem ez az átforrasztásos dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sajó Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Szia! A hozzászólás száma 912953 és tavaly október 27-30 körül értekeztetek róla gabb-al! Remélem jót néztem :icon1: ! Üdv, Sajó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Szia! A hozzászólás száma 912953 és tavaly október 27-30 körül értekeztetek róla gabb-al! Remélem jót néztem :icon1: ! Üdv, Sajó Feltételezem ezekre gondolsz (ez nálam #2770-ként jelenik meg): Szia! Így néz ki a gázpedál csatlakozója: Itt található, a B22-es csatlakozó a gázpedálé: Az XE2 a motortéri biztosítéktábla, ezen megy keresztül a gázpedál vezetéke: És az utolsó képen látni a vezeték színeket, és hogy az ECU melyik lábához megy a gázpedál vezetékei: Ha valami kell még, akkor szólj! A két alsó ábrán két sematikus kapcsolási rajz van. Ha ráklikkelsz előjön nagyban. Ezzel kapcsolatban gabbot keresd, néha itt szokott lenni! Az igazság, hogy ezek nekem sem mondtak semmit. Sőt, azt sem értettem, hogy mit ért gabb az áthidalás szó alatt. Ma már sejtem. Szóval az úgy volt, hogy mikor nálam előjött ez a hiba, az itteni tanácsok alapján mindent megmozgattam a biztosítéktábla körül. Mindent megtisztítottam kontakt sprével. Ki nem vettem a biztosítéktáblát, alá nem néztem, csak a fedelet vettem le. Akkoriban még annyira új volt nekem ez az autó, hogy nem is nagyon tudtam mi micsoda rajta... Szóval ez után egy jó időre elmúlt a hiba. Kezdetben azt hittem, hogy csak ennyit kellett vele csinálni és nem is jön vissza többet. Fél évet és kb 10.000 km-t problémamentesen vezettem így le az autóval. Időközben jártam más okból (vezérlés csere) Opel márkaszervizben és említettem nekik a hibát. Egyből gázpedált és motorvezérlő elektronikát akartak cserélni egy szép kis hat számjegyű összegért. De nem hagytam, egyrészt mert úgy tűnt elmúlt a hiba, másrészt amit itt olvastam. Tudtam hogy nem azokkal van a baj. Végül tavaly tavasszal szintén más okból (fényszóró kalibrálás, amit náluk vettem), egy másik szervizben voltam. Már épp átvenni készültem az autót az elvégzett munka után. A szervizes kolléga állt volna ki a műhelyből vele, mikor hosszú szünet után előadta ezt a "hiába nyomom a gázt, csak alapjárat van és világít az ESP és a kulcsos ikon" hibát. Szerencsére itt egyből tudták mi a gond. az autót mivel elvinni se tudtam, otthagytam, hogy csinálják meg. Ekkor tudtam meg én is hogy pontosan mi okozza a problémát és mit kellett volna csinálni. Nem vagyok egy műszaki zseni, de ha tudom előre, hogy pontosan mihez kell nyúlni, lehet hogy én is megcsináltam volna magamnak. Főleg úgy hogy ezért kiszámláztak nekem elektromos javítás címszóval és néhány(!) beírt munkaórával majdnem 30.000 Ft-ot. (Valamint ez generálta a következő hibát is. A biztosítéktábla összeszerelésénél nem vették észre, hogy alácsíptek egy kábelt, ami miatt meghalt (szerencsére csak időlegesen) a klímakompresszorom. De ez már egy másik történet. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sajó Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Igen, ezekre gondoltam, köszönöm! Most már kivehetők a rajzok. Holnap ugrik a majom a vízbe! Jelentkezem, hogy mit találtunk! Addig is üdv és még egyser köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Feltételezem ezekre gondolsz (ez nálam #2770-ként jelenik meg): A két alsó ábrán két sematikus kapcsolási rajz van. Ha ráklikkelsz előjön nagyban. Ezzel kapcsolatban gabbot keresd, néha itt szokott lenni! Az igazság, hogy ezek nekem sem mondtak semmit. Sőt, azt sem értettem, hogy mit ért gabb az áthidalás szó alatt. Ma már sejtem. Szóval az úgy volt, hogy mikor nálam előjött ez a hiba, az itteni tanácsok alapján mindent megmozgattam a biztosítéktábla körül. Mindent megtisztítottam kontakt sprével. Ki nem vettem a biztosítéktáblát, alá nem néztem, csak a fedelet vettem le. Akkoriban még annyira új volt nekem ez az autó, hogy nem is nagyon tudtam mi micsoda rajta... Szóval ez után egy jó időre elmúlt a hiba. Kezdetben azt hittem, hogy csak ennyit kellett vele csinálni és nem is jön vissza többet. Fél évet és kb 10.000 km-t problémamentesen vezettem így le az autóval. Időközben jártam más okból (vezérlés csere) Opel márkaszervizben és említettem nekik a hibát. Egyből gázpedált és motorvezérlő elektronikát akartak cserélni egy szép kis hat számjegyű összegért. De nem hagytam, egyrészt mert úgy tűnt elmúlt a hiba, másrészt amit itt olvastam. Tudtam hogy nem azokkal van a baj. Végül tavaly tavasszal szintén más okból (fényszóró kalibrálás, amit náluk vettem), egy másik szervizben voltam. Már épp átvenni készültem az autót az elvégzett munka után. A szervizes kolléga állt volna ki a műhelyből vele, mikor hosszú szünet után előadta ezt a "hiába nyomom a gázt, csak alapjárat van és világít az ESP és a kulcsos ikon" hibát. Szerencsére itt egyből tudták mi a gond. az autót mivel elvinni se tudtam, otthagytam, hogy csinálják meg. Ekkor tudtam meg én is hogy pontosan mi okozza a problémát és mit kellett volna csinálni. Nem vagyok egy műszaki zseni, de ha tudom előre, hogy pontosan mihez kell nyúlni, lehet hogy én is megcsináltam volna magamnak. Főleg úgy hogy ezért kiszámláztak nekem elektromos javítás címszóval és néhány(!) beírt munkaórával majdnem 30.000 Ft-ot. (Valamint ez generálta a következő hibát is. A biztosítéktábla összeszerelésénél nem vették észre, hogy alácsíptek egy kábelt, ami miatt meghalt (szerencsére csak időlegesen) a klímakompresszorom. De ez már egy másik történet. :)) Remélem minden ilyen alkalommal, mikor előjön vkinél ez a hiba, az opel mérnökei erősen csuklanak. :) A gázpedál analóg jelet ad és ezt nem kevesebb, mint 5 csatlakozón keresztül vezetik a gázpedáltól a motorvezérlőig. Kész agyrém. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Tiszteletem az Úraknak ! Olyan problémám lenne ,hogy reggelre lemerült az aksim.... csütörtök este 22-től szombat reggel 9 ált az autó semmilyen világitás nem volt rajta se belső se külső. A központi zár első nyitásra pikk pakk nyitotta. Megnéztem az aksit és zöld szinben pompázi az ellenörző jelzés. Amit még néztem a betolás után mivel nem volt sajnos bikakábelem a BC-ben amikor járt a motor akkor 13.3 V de ha mozgattam a kormányt akkor lement 12.5 környékére és amikor nem járt a motor csak gyujtáson volt akkor is 12,5 V irt ki. Kérdés ,hogy az értékek jók ? És az egyetemes kérdés ,hogy mi lehet a baj ???? Opel Astra H 2009.12 hó 1.7 CDTI ecoflex 110LE 6 gangos Z17DTR Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Tiszteletem az Úraknak ! Olyan problémám lenne ,hogy reggelre lemerült az aksim.... csütörtök este 22-től szombat reggel 9 ált az autó semmilyen világitás nem volt rajta se belső se külső. A központi zár első nyitásra pikk pakk nyitotta. Megnéztem az aksit és zöld szinben pompázi az ellenörző jelzés. Amit még néztem a betolás után mivel nem volt sajnos bikakábelem a BC-ben amikor járt a motor akkor 13.3 V de ha mozgattam a kormányt akkor lement 12.5 környékére és amikor nem járt a motor csak gyujtáson volt akkor is 12,5 V irt ki. Kérdés ,hogy az értékek jók ? És az egyetemes kérdés ,hogy mi lehet a baj ???? Opel Astra H 2009.12 hó 1.7 CDTI ecoflex 110LE 6 gangos Z17DTR Rossz az akksi, cseréld ki, a zöld úszó csak az egyik cella állapotáról tájékoztat...:) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Mi ez az úszó, amiről írtok? :) Álló motornál 12,5V normális érték. Járó motornál 13,3V nem tudom... nekem most generátorfelújítás után 13,9-14,0V szokott lenni. A szervó elektromos, tehát az is normális hogy működtetve valamennyit esik a feszültség. A gyenge akksi okozhatja hogy két nap állásban is lemerül. A központi zárat még működteti a világítás is mehet róla, de az önindítót már nem tudja forgatni, mert annak több energia kell. A feszültsége még lehet hogy jónak tűnik, de az indítóárama már gyenge. Mikor cseréltél utoljára akksit? Vagy még a gyári van benne? 4 év elteltével simán lehet hogy már gyengélkedik a hűvösebb időben. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Rossz az akksi, cseréld ki, a zöld úszó csak az egyik cella állapotáról tájékoztat... :) Köszi az infót... akkor keresek is egy normálisat mert még a gyári GM aksi van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Mi ez az úszó, amiről írtok? :) Álló motornál 12,5V normális érték. Járó motornál 13,3V nem tudom... nekem most generátorfelújítás után 13,9-14,0V szokott lenni. A szervó elektromos, tehát az is normális hogy működtetve valamennyit esik a feszültség. A gyenge akksi okozhatja hogy két nap állásban is lemerül. A központi zárat még működteti a világítás is mehet róla, de az önindítót már nem tudja forgatni, mert annak több energia kell. A feszültsége még lehet hogy jónak tűnik, de az indítóárama már gyenge. Mikor cseréltél utoljára akksit? Vagy még a gyári van benne? 4 év elteltével simán lehet hogy már gyengélkedik a hűvösebb időben. Még a gyári GM van benne 3,5 éves kb szóval akkor ennyi lenne az élettartama ? Amúgy milyen aksit ajánlotok ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Olyan problémám lenne ,hogy reggelre lemerült az aksim.... csütörtök este 22-től szombat reggel 9 ált az autó semmilyen világitás nem volt rajta se belső se külső. A központi zár első nyitásra pikk pakk nyitotta. Megnéztem az aksit és zöld szinben pompázi az ellenörző jelzés. Amit még néztem a betolás után mivel nem volt sajnos bikakábelem a BC-ben amikor járt a motor akkor 13.3 V de ha mozgattam a kormányt akkor lement 12.5 környékére és amikor nem járt a motor csak gyujtáson volt akkor is 12,5 V irt ki. Kérdés ,hogy az értékek jók ? És az egyetemes kérdés ,hogy mi lehet a baj ???? Mondjuk az akku biztos nincs tul fenyes allapotban, de azert nem rogton betolas utan kell nezni, hanem menni vele legalabb nehanyszor 10 kilometert, lehetoleg keves bekapcsolt fogyasztoval, hogy toltodjon. Erdemes megnezni a folyadekszintet is minden cellaban (ha lehet). Ha a kormany ezutan is lekapja 12.5 voltra, akkor a generator is gyanus... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Mi ez az úszó, amiről írtok? :) Az egyik cellaban uszkal, es ha zoldnek latszik, az azt jelenti, hogy a sav fajsulya rendben van. Ettol persze a tobbi cellaban barmi lehet, es az akku kapacitasa is lehet mar nagyon kicsi. Azok a 6-8 eves akkuk, amikkel itt nehanyan meg jarkalunk, biztos nem tudnak mar sokkal tobbet 10Ah-nal, de ez boven eleg, ha jol indul a motor, es nem all tul sokat ket hasznalat kozott. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Az egyik cellaban uszkal, es ha zoldnek latszik, az azt jelenti, hogy a sav fajsulya rendben van. Ettol persze a tobbi cellaban barmi lehet, es az akku kapacitasa is lehet mar nagyon kicsi. Azok a 6-8 eves akkuk, amikkel itt nehanyan meg jarkalunk, biztos nem tudnak mar sokkal tobbet 10Ah-nal, de ez boven eleg, ha jol indul a motor, es nem all tul sokat ket hasznalat kozott. Így van, esetenként "varázsszemnek" szokták nevezni:)! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sajó Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Sziasztok! Ma megvolt a szerelése az autómnak (és ahogy ígértem beszámolok róla) illetve nem szereltük csak szakadásmérés volt a gázpedál- computer-biztosítéktábla között és milyen meglepő, semmi problémát nem találtunk! Minden tiszta és bontatlan volt (Naná, ezek még sosem voltak szétszedve)semmi eltérés, de azért kaptak egy kis kontakt spray-t a stekkerek, aztán majd meglátjuk... Ami viszont érdekes, hogy eddig mindig (elég sokszor olvastattam ki a hibakódokat mostanság!)volt benne egy elég értelmezhetetlen hibakód ("Generátor lámpa L vezérlőlámpa" P0621), ami a piszkálás hatására-e nem tudom, de most eltűnt. Átforrasztás nem történt, az majd a következő menetben. Mindenestre elég furcsa, ha csak ennyi lett volna a megoldás. Egyenlőre ennyi és köszönöm mindnyájotoknak a segítő hozzászólásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Még a gyári GM van benne 3,5 éves kb szóval akkor ennyi lenne az élettartama ? Amúgy milyen aksit ajánlotok ??? Változó. Általában 3-6 évig bírják ezek. De ha nem vagy biztos benne, szervizben egy perc alatt kimérik neked az akksi állapotát, indítóárammal, töltéssel mindennel együtt.Nekem tavaly ősszel rámértek. Amúgy semmi gondom nem volt vele, indított rendesen, meg minden. Csak grátiszként tél előtt megnézték a fagyállót, akksit, stb-t. Ekkor mondták, hogy a feszültsége rendben van, de az indítóárama már gyenge és lassan gondolkozzak el a cserén. Én csak legyintettem, hogy jó az még...Aztán karácsonykor egy hétre letettem az autót. Januárban mikor indítottam volna, meg se nyekkent az önindító. Így kénytelen voltam újat venni. Hogy milyen akkumulátort arról néhány napja folyt itt a diskurzus. Csergőéknél "akcióban" van a gyári GM. Dízelbe én a 70Ah-st venném. (Nem tudom gyárilag mekkorát raktak bele...), de még akciósan sem olcsó, majdnem 35e. Januárban Bosch Silver Plus S5-öst vettem 30-ért. Ez 77Ah-s és 780A az indítóárama.Arról is ment a beszélgetés, hogy érdemes-e ilyen viszonylag drágább prémium kategóriás akksit venni erre a 3-6 évre, vagy ennyit kibír-e egy no-name is... Én maximalista vagyok és nem sajnáltam rá a pénzt, ezért ilyet vettem. Ennek az elődje volt a másik autómban. Az 11 évet bírt, úgy hogy télen még két hét állás után is tökéletesen indított. Lehet hogy pont kifogtam egy ilyen szériát, de engem ez a 11 év nagyon meggyőzött. csaba66, harmlevi, köszi. Bevallom én még soha nem láttam ilyen úszkáló úszót az akksiban. Pedig ha kimegyek a garázsba, kapásból van "raktáron" 4 különböző darabom is. :)Sziasztok!Ma megvolt a szerelése az autómnak (és ahogy ígértem beszámolok róla) illetve nem szereltük csak szakadásmérés volt a gázpedál- computer-biztosítéktábla között és milyen meglepő, semmi problémát nem találtunk!Minden tiszta és bontatlan volt (Naná, ezek még sosem voltak szétszedve)semmi eltérés, de azért kaptak egy kis kontakt spray-t a stekkerek, aztán majd meglátjuk...Ami viszont érdekes, hogy eddig mindig (elég sokszor olvastattam ki a hibakódokat mostanság!)volt benne egy elég értelmezhetetlen hibakód ("Generátor lámpa L vezérlőlámpa" P0621), ami a piszkálás hatására-e nem tudom, de most eltűnt.Átforrasztás nem történt, az majd a következő menetben. Mindenestre elég furcsa, ha csak ennyi lett volna a megoldás.Egyenlőre ennyi és köszönöm mindnyájotoknak a segítő hozzászólásokat!Azért alattomos ez a kontakt hiba, mert nem folyamatosan jelentkezik. Mikor rámértetek, valószínű épp jó volt az érintkezés. De ha csak egy pillanatnyi bizonytalanság is van a kontaktusban, a motorvezérlő rögtön érzékeli és letilt. :(Ez a 0621-es "generátor lámpa vezérlő áramkör rendellenesség" hiba nekem is ismerős. Pont pár hete volt hozzá szerencsém, mikor lehalálozott a generátoromon a dióda híd. Ha magától elmúlt örülj neki! De azért nem árt ha néha ránézel a szervizmenüben hogy hány V-on tölt a generátor. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Mondjuk az akku biztos nincs tul fenyes allapotban, de azert nem rogton betolas utan kell nezni, hanem menni vele legalabb nehanyszor 10 kilometert, lehetoleg keves bekapcsolt fogyasztoval, hogy toltodjon. Erdemes megnezni a folyadekszintet is minden cellaban (ha lehet). Ha a kormany ezutan is lekapja 12.5 voltra, akkor a generator is gyanus... Jaja jogos de sajnos már késésben voltam munkából de elméletileg ma este nyomatok bele 2x 30 kilométert és közben figyelni fogom mit ír ki. Meg azt is nézem ,hogy a kormány mennyire szívja meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Változó. Általában 3-6 évig bírják ezek. De ha nem vagy biztos benne, szervizben egy perc alatt kimérik neked az akksi állapotát, indítóárammal, töltéssel mindennel együtt. Nekem tavaly ősszel rámértek. Amúgy semmi gondom nem volt vele, indított rendesen, meg minden. Csak grátiszként tél előtt megnézték a fagyállót, akksit, stb-t. Ekkor mondták, hogy a feszültsége rendben van, de az indítóárama már gyenge és lassan gondolkozzak el a cserén. Én csak legyintettem, hogy jó az még... Aztán karácsonykor egy hétre letettem az autót. Januárban mikor indítottam volna, meg se nyekkent az önindító. Így kénytelen voltam újat venni. Hogy milyen akkumulátort arról néhány napja folyt itt a diskurzus. Csergőéknél "akcióban" van a gyári GM. Dízelbe én a 70Ah-st venném. (Nem tudom gyárilag mekkorát raktak bele...), de még akciósan sem olcsó, majdnem 35e. Januárban Bosch Silver Plus S5-öst vettem 30-ért. Ez 77Ah-s és 780A az indítóárama. Arról is ment a beszélgetés, hogy érdemes-e ilyen viszonylag drágább prémium kategóriás akksit venni erre a 3-6 évre, vagy ennyit kibír-e egy no-name is... Én maximalista vagyok és nem sajnáltam rá a pénzt, ezért ilyet vettem. Ennek az elődje volt a másik autómban. Az 11 évet bírt, úgy hogy télen még két hét állás után is tökéletesen indított. Lehet hogy pont kifogtam egy ilyen szériát, de engem ez a 11 év nagyon meggyőzött. csaba66, harmlevi, köszi. Bevallom én még soha nem láttam ilyen úszkáló úszót az akksiban. Pedig ha kimegyek a garázsba, kapásból van "raktáron" 4 különböző darabom is. :) Na visszakeresem majd az aksi témát... amúgy én is maximalista vagyok és nem szeretem megvenni a no name kategoriát... lehet azért mert "meg is tehetem szerencsére" vagy csak ami olcsó az szar gondolkodásom van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Jaja jogos de sajnos már késésben voltam munkából de elméletileg ma este nyomatok bele 2x 30 kilométert és közben figyelni fogom mit ír ki. Meg azt is nézem ,hogy a kormány mennyire szívja meg. A helyedben először is feltölteném teljesen. Utána meg rá kell mérni, hogy mennyire bírja a gyűrődést. Akkor ki fog derülni mi van vele, de arra számíts, hogyha nem fűtött helyen parkolsz, akkor a hideg fokozódásával egyre gyorsabban fogja megadni magát. Ha tényleg csereérett, akkor el kell gondolkodni, milyen legyen az új. Beszéltünk már itt akkuról, ki is veséztük a témát. Viszont neked sem árt a dízel miatt egy 65-70Ah-s akksi. Ebben a szegmensben pedig a Csergő gyárija már nem olyan versenyképes ár tekintetében a komolyabb márkákkal. Amit javasolni tudok, az a Banner. Előző két autómban volt, soha semmi gondom nem volt velük. Bár tavaly egy 70Ah-s Vartát vettem 18 ezerért. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sajó Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Igazad van Cserenkov segítőtársam, ezért hívják kontakt hibának, hogy a fene enné meg...! A következő lépés a forrasztás lesz, ahogy mondtam és ehhez majd fogom kérni az ismételt segítségeteket. Nálam is volt komplett generátor felújítás a nyár derekán, három ütemben (szabadonfutó csapágy majd feszszabályzó majd diódahíd), de utána lett benne ez a fránya hibakód. Igaz, amikor egyértelmű volt a probléma (értsd: világított a visszajelző majd leállt az autó, akkor nem is volt töltés) akkor nem néztük a hibakódokat... A hibakódot már csak a mostani GÁZPEDÁL problémakörben vizsgáltuk, gyakorlatilag frissen kicserélt generátornál már nem kellett volna benn lennie a folyamatos törlések után. Még valamit az akksi témához: pont a fent említett szakaszos generátor javításból fakadóan nekem is besz..rt a 3 éve vett yuasa (74 Ah és talán még most is zölden pislog a kémleleőablaka valahol :icon1: ) akksim és kicseréltem egy jászplasztikra, 2 év gari, utána meg majd meglátjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts