okynoa Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Sziasztok! Tényleg van egy 7. hangszóró is a kocsiban? http://www.astra-h.ru/seven_ac.html Vagy mit akar ez a leírás elmagyarázni. (Google fordítóval sem nagyon értem.) Cseréli jobb minőségűre? Vajon van az enyémben is ott hangszóró? Az a baj, nem fér oda a fejem, hogy meghallgassam. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Jeladó: alkatrész kat. száma: 13 04 702 Tartály: alkatrész kat. száma: 13 04 241 Jol megnezted azt a tartalyt? Ugy tunik, megis csak egy fele van, azaz nem kell ujat venni a szenzorhoz... Vagy ha van masik, akkor mi a luk nelkuli cikkszama? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Egy leírás alapján néztem ki a cikkszámot, de valóban, az http://opelcentrum.hu/aruhaz/hutorendszer/kiegyenlito-tartalyok/kiegyenlito-tartaly-szenzor-nelkul-ah szenzor nélkülinek hozza le. Vagy ha "szenzoros", akkor az egybe építve kapható? De akkor miért hivatkozik a leírás is arra, hogy kell tartály. Meg az orosz oldalon is írja, "cseréld ki a tartályt". Ha a kettő ugyanaz, akkor tényleg nincs értelme cserélni. Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Egy leírás alapján néztem ki a cikkszámot, de valóban, az http://opelcentrum.hu/aruhaz/hutorendszer/kiegyenlito-tartalyok/kiegyenlito-tartaly-szenzor-nelkul-ah szenzor nélkülinek hozza le. Vagy ha "szenzoros", akkor az egybe építve kapható? De akkor miért hivatkozik a leírás is arra, hogy kell tartály. Meg az orosz oldalon is írja, "cseréld ki a tartályt". Ha a kettő ugyanaz, akkor tényleg nincs értelme cserélni. No akkor teljes revizio :) A szinterzekelo a tartaly aljan levo zart lukba megy bele, de nem erintkezik a folyadekkal, azaz nem kell az esetlegesen felhasznalt regi tartalyt sem kilukasztani, vagy hasonlok. Az erzekelo egy reed patron, amit egy magneses uszo vezerel. Az uszo egy gyuru, amelyik a luk korul tud fol-le mozogni, es vagy benne van a tartalyban, vagy nincs. A regieknel megesik, hogy nincs, igy meg kell nezni, de mar csak olyat arulnak, amelyikben benne van, ezert csak egyfelet lehet kapni. Cikkszam: 1304241, Zafirahoz 1304242. A kulonbseg a ketto kozott a sapka helyeben van. Ha valakinek akkora mazlija van, hogy benne van az uszo a tartalyaban, akkor egy ilyet http://www.hestore.hu/prod_10023100.html a lukba bebarkacsolva, es a csatlakozora kotve fillerekbol kesz a szintjelzese. Napi otnel tobb hozzaszolas: amig max negy van, addig a korabbiakat lehet szerkeszteni korlatlanul, de ha megvan az ot, akkor mar nem :) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee44 Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Szia. nekem elöször mikor bele tettük akkor nem mutatott viszont Tech2 vel utánna programoztak és az első tankolás után már mutatta amit kellett hogy menyi a megtehető út :D Tehát jó lett :D Szia, A 2005-ös autódban jó eséllyel a régi típusú szintérzékelő van. (nekem is így volt, 2005/07-es évjárat) Ha olyan kijelzőt veszel, ami nem tudja kezelni ezt a fajta (lin. ellenállás típ.) üzemanyagszint-jelzőt, a kijelző nem fog hibakódot kiírni, egyszerűen nem lehet majd beállítani a megfelelő kód indexet a feltanításnál, az eredmény pedig az lesz, hogy pontatlanul számolja a hatótávolságot. Például: negyed tanknál már azt hiszi, hogy nincs üzemanyag a tankban, 0 km lesz a hatótáv, és minden indításnál jelzi, hogy menjél tankolni. Esélyes, hogy a 2007-es évjáratú kijelzővel meglesz ez a problémád. Az lenne a jó, ha ki lehetne próbálni egy próba-feltanítás keretében (beállítható-e az a kód index, amelyikre az indextáblázat szerint a CID-et a te autódban programozni kell. Ha a Tech 2 nem engedi azt a beállítást, akkor pech. Ha engedi, akkor szerencse.) A rádió évjárata ebből a szempontból mindegy. Ha pedig CID-re váltasz, és térképet is szeretnél látni a kijelzőn, szükséged lesz egy RGB kábelre is, különben csak nyilakkal fog navigálni, úgy mint a GID esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Azon a kepen, amit korabban linkeltel a lukas tartalyrol, ott a szam : 1304242. http://zsu.hu/webaruhaz/htmls/cikkszam?km=2&cikkkod=1304242+*CS&keres=1304242 34 forinttal olcsobb, mint a lukmentes, ami logikus, hiszen a luknal kieso anyagot nem kell megfizetni :) Szoval a 41 vegu a lukmentes, a 42 vegu a lukas. De itt pl. nem ismerik a 42 vegut: http://ecat24.com/opel/catalog/search Sztorno, ugy tunik, a 42 vegu a Zafirae, egyebkent ugyanaz. Nogyogyaszati modszerekkel megneztem a sajat (szenzor nelkuli) tartalyomat, ott a luk az aljan. Ha valaki megmondja, hogy lehet leakasztani a harom tartojat, megjobban megnezem :) Amugy a kaoszt fokozando, ez van rairva: 460029937 24469940 WITH LEVEL SENSOR 13114995 WITHOUT LEVEL SENSOR No elolvastam a leirast, ott regel arrol, hogy a luk nem eleg, magneses erzekelo gyuru is kell legyen a tartalyban, es ez a regiekben nincs. Szoval ki kell kapni, es meg kell nezni :) Azt is tudom mar, hogy lehet napi otnel tobbszor hozzaszolni: ugyanazt az uzenetet kell szerkeszteni :) Köszi az infót, tehát akkor a 1304242 kell nekem. Sajna a szerkesztéssel is pörög az 5 hozzászólás......sajna(legalábbis én így tapasztaltam) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Köszi az infót, tehát akkor a 1304242 kell nekem. Sajna a szerkesztéssel is pörög az 5 hozzászólás......sajna(legalábbis én így tapasztaltam) :( Nem... A 42 vegun csak a sapka van mashol, ld.: http://web.t-online.hu/joaopinto/astra-h_elemei/new_tank1.jpg Ha van benne gyuru, akkor akar a regi is jo lehet, ha nincs, akkor a 41 vegu is jo. Szerintem nem szamolja a szerkesztest, azt hiszem negyszer irtam at az elozo hozzaszolasomat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Sziasztok! Gyújtás ráadáskor minden LED felvillan a műszerfalon, ami be van forrasztva, vagy csak a programozottak? Azért kérdezem ezt, mert egy tempomat kart szeretnék beszerelni, de félek, hogy nem lesz LED beforrasztva, aztán szedhetem szét a műszerfalat. Most például felvillan a bizt. övre figyelmeztető jelzés is, de nem csipog, ha nincs bekapcsolva az öv. Ezt a BC programozásakor próbálták beállítani, de nem ment. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Sziasztok! Gyújtás ráadáskor minden LED felvillan a műszerfalon, ami be van forrasztva, vagy csak a programozottak? Azért kérdezem ezt, mert egy tempomat kart szeretnék beszerelni, de félek, hogy nem lesz LED beforrasztva, aztán szedhetem szét a műszerfalat. Most például felvillan a bizt. övre figyelmeztető jelzés is, de nem csipog, ha nincs bekapcsolva az öv. Ezt a BC programozásakor próbálták beállítani, de nem ment. Köszi! Szerintem csak a programozottak. Utólag lett nekem is a tempomat és előtte (sem) villant fel a visszajelzője....és szerintem gyújtás ráadásakor most sem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Szerintem csak a programozottak. Utólag lett nekem is a tempomat és előtte (sem) villant fel a visszajelzője....és szerintem gyújtás ráadásakor most sem. :huh: De mikor használod a tempomatot, akkor világít a visszajelzője? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 De mikor használod a tempomatot, akkor világít a visszajelzője? Persze, akkor világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Nekem gyárilag van tempomatom. Gyújtás ráadásakor nem villan fel. Csak akkor világít, ha használatban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Teljesen atirtam a korabbi hozzaszolasomat, talan vegre sikerult mindent tisztazni a hutofolyadek szinterzekelo korul: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1022&page=176#entry945352 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 No akkor teljes revizio :) A szinterzekelo a tartaly aljan levo zart lukba megy bele, de nem erintkezik a folyadekkal, azaz nem kell az esetlegesen felhasznalt regi tartalyt sem kilukasztani, vagy hasonlok. Az erzekelo egy reed patron, amit egy magneses uszo vezerel. Az uszo egy gyuru, amelyik a luk korul tud fol-le mozogni, es vagy benne van a tartalyban, vagy nincs. A regieknel megesik, hogy nincs, igy meg kell nezni, de mar csak olyat arulnak, amelyikben benne van, ezert csak egyfelet lehet kapni. Cikkszam: 1304241, Zafirahoz 1304242. A kulonbseg a ketto kozott a sapka helyeben van. Ha valakinek akkora mazlija van, hogy benne van az uszo a tartalyaban, akkor egy ilyet http://www.hestore.hu/prod_10023100.html a lukba bebarkacsolva, es a csatlakozora kotve fillerekbol kesz a szintjelzese. Napi otnel tobb hozzaszolas: amig max negy van, addig a korabbiakat lehet szerkeszteni korlatlanul, de ha megvan az ot, akkor mar nem :) A cikkszám alapján az a tartály szenzor nélküli. Akkor azt mondod, hogy egy mostanában vásárolt tartályban benne lehet az úszó? Tavaly ősszel rendeltem egy tartályt az Opeltől, de nem néztem az úszót. Valószínűleg zörög, ha megrázom nem? - Már ha van benne úszó? Na de ki fogom venni az akksit és egy nyitásérzékelővel és egy műszerrel letesztelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 A cikkszám alapján az a tartály szenzor nélküli. Akkor azt mondod, hogy egy mostanában vásárolt tartályban benne lehet az úszó? Tavaly ősszel rendeltem egy tartályt az Opeltől, de nem néztem az úszót. Valószínűleg zörög, ha megrázom nem? - Már ha van benne úszó? Na de ki fogom venni az akksit és egy nyitásérzékelővel és egy műszerrel letesztelem. A szenzor az, amit alulrol beledugsz, tehat nelkuli, az ok (foleg, hogy eddig senki sem tudott olyan cikkszamot mutatni, amelyik szenzoros, illetve ezt hasznaltak azok, akik mar megcsinaltak az atalakitast). Ha nem is zorog, de valami mozgast kene eszlelni, vagy esetleg eros fennyel atvilagitva is latszik. De a kivetel es a teszt az igazi, talan megcsinalom majd en is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 A szenzor az, amit alulrol beledugsz, tehat nelkuli, az ok (foleg, hogy eddig senki sem tudott olyan cikkszamot mutatni, amelyik szenzoros, illetve ezt hasznaltak azok, akik mar megcsinaltak az atalakitast). Ha nem is zorog, de valami mozgast kene eszlelni, vagy esetleg eros fennyel atvilagitva is latszik. De a kivetel es a teszt az igazi, talan megcsinalom majd en is :) Próbáltam kimérni, de vastag volt a nyitásérzékelő, holnap lesz vékonyabb. Ami jobban aggaszt, hogy nem láttam semmilyen kábelt a szenzornak előkészítve. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Ami jobban aggaszt, hogy nem láttam semmilyen kábelt a szenzornak előkészítve. :unsure: Elegge eldugtak: http://web.t-online.hu/joaopinto/astra-h_elemei/100_0657.JPG 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Elegge eldugtak: http://web.t-online.hu/joaopinto/astra-h_elemei/100_0657.JPG Köszi! :icon13: Jól látom a képen, hogy a csatlakozó is be van tekerve azzal a szövetszalaggal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Jól látom a képen, hogy a csatlakozó is be van tekerve azzal a szövetszalaggal? Nem tudom, meg en is csak kepen lattam :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Be van...:) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Elegge eldugtak: http://web.t-online.hu/joaopinto/astra-h_elemei/100_0657.JPG Mihez ez az 50mm2-es kábel??? :icon1: Esetleg jöhetnének PÜ-ben a komponensek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Mihez ez az 50mm2-es kábel??? :icon1: Esetleg jöhetnének PÜ-ben a komponensek! :rolleyes: Az indítóáram átviteléhez gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kvitya Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Hello Mindenki! Még csak most lettem Opel tulajdonos,de egyből egy nagy hibával állok szemben egy opel kereskedés szerint... Az autó a következőt csinálja, megyek vele, km az mindegy h mennyit, főleg emelkedőnek felfelé megjelenik egy narancssárga autó benne egy kulcs,azaz elektronikai hibát jelez, letilt az autó és max 3-3500-as fordulaton megy, megállok, kulcs ki, autó bezár,autó kinyit, kulcs vissza indítás és megint minden okés, általában egy nap 1x csinálja a hibát... amúgy egy Opel Corsa D Opc-ről van szó... Voltam hibakód kiolvasáson,de akkor épp nem volt jelen a hiba,tehát ők sem tudnak pontosat,de azt mondták valószínű hogy a szelepekkel van gond, ami kb 250-300ezer ft-os hibát jelent:S ez azért nem túl vicces ,mert 3hete van nálam az autó, hiba nélkül vettem( elvileg) és van benne 58ezer km! Nagyon szépen kérem,aki tud segítsen,mert kb ott tartok h lelövöm magam...:S:D Előre is köszönöm a választ/válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 ,,.....de azt mondták valószínű hogy a szelepekkel van gond, ami kb 250-300ezer ft-os hibát jelent:S ez azért nem túl vicces ,mert 3hete van nálam az autó, hiba nélkül vettem( elvileg) és van benne 58ezer km! Nagyon szépen kérem,aki tud segítsen,mert kb ott tartok h lelövöm magam...:S:D Előre is köszönöm a választ/válaszokat! Óvatosan a "ránézésre tippelek és megmondom" szakikkal! Szerintem ha a szelepekkel lenne valami, az ugye egy mechanikus hiba és nem olyan jellegű, hogy leállítom, újraindítom és aztán minden újra OK! Bár lehet nem is a hengerekben lévő szelepekre gondolt! :D Más szelep csere pedig miért lenne 250K!? :huh: Ezzel a dízeles hibajelenséggel mások is küzdenek itt.....ja, neked nem is dízel, hanem a D-széria! :) Bocsi! De tényleg nekik van ez az emelkedőn felfelé meghal, újraindít, majd minden OK. OPC? Ez valami gyári tuning okosság....mondjuk az nem egy egyszerű gép. De a lényeg, hogy szerintem nem szívó-kipuf szelepeiddel van gond. Amúgy, ha éppen a szervizben nincs gond, attól még a korábbi hibakódnak a tárolóban kellene lenni! Csak valami 15 újraindítás után törlődik a már nem élő hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Hello Mindenki! Még csak most lettem Opel tulajdonos,de egyből egy nagy hibával állok szemben egy opel kereskedés szerint...Az autó a következőt csinálja, megyek vele, km az mindegy h mennyit, főleg emelkedőnek felfelé megjelenik egy narancssárga autó benne egy kulcs,azaz elektronikai hibát jelez, letilt az autó és max 3-3500-as fordulaton megy, megállok, kulcs ki, autó bezár,autó kinyit, kulcs vissza indítás és megint minden okés, általában egy nap 1x csinálja a hibát... amúgy egy Opel Corsa D Opc-ről van szó...Voltam hibakód kiolvasáson,de akkor épp nem volt jelen a hiba,tehát ők sem tudnak pontosat,de azt mondták valószínű hogy a szelepekkel van gond, ami kb 250-300ezer ft-os hibát jelent:S ez azért nem túl vicces ,mert 3hete van nálam az autó, hiba nélkül vettem( elvileg) és van benne 58ezer km!Nagyon szépen kérem,aki tud segítsen,mert kb ott tartok h lelövöm magam...:S:DElőre is köszönöm a választ/válaszokat!Csatlakozom az előttem szólóhoz. 58 ezer km után nem hinném, hogy a szelepekkel van gond (ha csak nem visszatekert órájú, agyonütött autó). Az autó már régen porlad a bontóban,amikor a szelepek még mindig használhatók. Próbálj meg hibakódot kiolvasni, akkor amikor bevillan a lámpa. Nem tudom, hogy Corsánál lehet e gáz-fék-gyújtás módszerrel olvasni, de ha igen, akkor kapsz egy kódot, amivel talán közelebb leszel a problémához.Ja, és komoly szerelő ránézésre nem fog hibát megmondani, olyat max. a sámán csinál :-). Keress olyat, aki megbízható, mert egyébként csak feleslegesen dobod ki a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts