hg001 Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Sziasztok! 2007-es évjáratú Astra h Caraván 1.6-osomba keresek GID grafikus kijelzőt. Ha tud valaki hibátlan, lenullázottat eladót 15-20.000 Ft-ért, akkor azonnal vevő lennék rá. Előre is köszi a segítséget!!! Az is segítség, ha helyeket kapok, ahol megnézhetem, csak használt érdekel, mert újra nincs pénzem. Magánba várom az ajánlatokat: jumo62@gmail.com Tapasztalat: ennyiért nem fogsz kapni, kinullázottat pláne. Ez a BID árkategóriája. Külföldről hozott GID-re minimum 100 euró plusz postaköltséggel számolj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Az orosz oldalon találtam: CIM modul javítás Néha nekem is vacakol a bal oldalra indexelés. Lenyomom, villan egyet, abbahagyja. Más CIM modul hibára utaló problémám nincs. Szerintetek tényleg csak újra kellene forrasztgatni a csatlakozókat és megoldódhat nálam is ez a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Az orosz oldalon találtam: CIM modul javítás Néha nekem is vacakol a bal oldalra indexelés. Lenyomom, villan egyet, abbahagyja. Más CIM modul hibára utaló problémám nincs. Szerintetek tényleg csak újra kellene forrasztgatni a csatlakozókat és megoldódhat nálam is ez a hiba? Nekem a dudám nem működött mindig és a tempomat is időnként ellenszegült. Csak a CIM-modulra csatlakozó vezeték csatiját kellett rászorítani, ill. a lefogató szorító lemezen kellett előfeszíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jumo Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Az a gomb csak a belső tér érzékelőket kapcsolja ki (megnyomod, villog a központizár ledje, kiszállsz és bezárod az autót, kettőre), arra az esetre, ha mondjuk kutyát/macskát hagynál a kocsiban. Az Astra G könyöklő felfogatási pontjai, méretei nem egyeznek a H Astráéval. Köszi! Tehát, amikor meg nyomom és villog a központi zár ledje akkor van kikapcsolva? És ez a ki-be kapcsolgatás csak akkor működik, ha ki van nyitva az ajtó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jumo Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Tapasztalat: ennyiért nem fogsz kapni, kinullázottat pláne. Ez a BID árkategóriája. Külföldről hozott GID-re minimum 100 euró plusz postaköltséggel számolj. Az Interneten 3 opel bontóban találtam GID grafikus kijelzőt kinullázottat 20.000 Ft-ért. Úgy látszik ezeket kéne szemügyre vennem. Jobban örültem volna magán kézből egynek, de hát ez van. Az ebay-on is megnéztem, de ott 119 euro + 25 a szállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Hali! Milyen típusú izzó van a ködfényszóróban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraz14xep Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Az Interneten 3 opel bontóban találtam GID grafikus kijelzőt kinullázottat 20.000 Ft-ért. Úgy látszik ezeket kéne szemügyre vennem. Jobban örültem volna magán kézből egynek, de hát ez van. Az ebay-on is megnéztem, de ott 119 euro + 25 a szállítás. Vigyázz a bontókkal mert mikor én is vásároltam a vásárlás előtt derült ki, hogy a kijelző még sincs kinullázva. De ha találsz olyat jó áron ami nincs kinullázva előtte szólj, mert én Budapesten tudok egy helyet ahol 10.000 Ft ért nullázzák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Nekem a dudám nem működött mindig és a tempomat is időnként ellenszegült. Csak a CIM-modulra csatlakozó vezeték csatiját kellett rászorítani, ill. a lefogató szorító lemezen kellett előfeszíteni. Én is mostanság vettem észre hogy néha nem akar balra indexelni, csak 1-et, de arra gondoltam hogy csak azért csinálja mert hideg van. :D Eddig nem csinálta! Már régebben cseréltek a kocsiban CIM modult, mert akkor megbolondult a duda is meg a rádióvezérlés is a kormányon, meg az airbag is folyton világított, csere után minden rendben lett. Remélem tavasszal ezt is elfelejti :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Én is mostanság vettem észre hogy néha nem akar balra indexelni, csak 1-et, de arra gondoltam hogy csak azért csinálja mert hideg van. :D Eddig nem csinálta! Már régebben cseréltek a kocsiban CIM modult, mert akkor megbolondult a duda is meg a rádióvezérlés is a kormányon, meg az airbag is folyton világított, csere után minden rendben lett. Remélem tavasszal ezt is elfelejti :smartass: Szerintem nem fogja elfelejteni, vagy ha elfelejti, akkor mást is elfelejt. Például dudálni :-) Na de komolyan, az enyém fél éve csinálja. Voltam már CIM frissítésen, azóta ritkábban. Tavasszal, nyáron szétszedem és újraforrasztgatom. Majd beszámolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Szerintem nem fogja elfelejteni, vagy ha elfelejti, akkor mást is elfelejt. Például dudálni :-) Na de komolyan, az enyém fél éve csinálja. Voltam már CIM frissítésen, azóta ritkábban. Tavasszal, nyáron szétszedem és újraforrasztgatom. Majd beszámolok. Ok csinálhatnál valami dokumentációt, engem a szétszedése érdekelne, hogy mennyire nehéz, le kell-e venni a kormányt is, vagy mik is a teendők? a forrasztást a simán bevállalom már :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Hali! Milyen típusú izzó van a ködfényszóróban? H3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Sziasztok! Az INSP feliratot tudom valahogy törölni? Mit jelent ez pontosan? Valami olyasmit olvastam, hogy szervíz intervallum, de akkor nem kellene valami km-t is kiírni? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Sziasztok! Az INSP feliratot tudom valahogy törölni? Mit jelent ez pontosan? Valami olyasmit olvastam, hogy szervíz intervallum, de akkor nem kellene valami km-t is kiírni? Köszi! G. Tech2 vagy van hozzá egy kombináció. Valami.....fék+gáz majd gyújtás....de az okosabbak majd leírják neked pontosan. Vagy 1 év vagy az előírt km intervallum után kezd el megjelenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Sziasztok! Az INSP feliratot tudom valahogy törölni? Mit jelent ez pontosan? Valami olyasmit olvastam, hogy szervíz intervallum, de akkor nem kellene valami km-t is kiírni? Köszi! G. Mielőtt kitörölnéd, feltétlen csináld, vagy csináltasd meg rajta a következő előírt szervizt. Utána: km számláló és fékpedál benyom és nyomva tart, utána gyújtás rá és még mindig nyomva tart. Kb 10másodperc után megjelenik a napi számláló helyén: ----. Gombot, pedált elengetheted, gyújtást levenni és törölve szervizkijelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Szia! 108000 km van az autóban. Mit kell/tanácsos csinálnom/csináltatnom rajta? Miért kell törlés előtt? Köszi a segítséget! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jumo Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok! Megint a tanácsotokat kérném olaj csere ügyében. Opel Astra H 1.6 Caravan Enjoy, Z16XER motor, 160.000 km-rel. Milyen olajat tegyek bele? Most 5W30 van benne. Van aki azt mondja, hogy 160 ezernél már jobb lenne az 5W40-es. Melyik márka, Castrol Edge v. Magnatec? Opel GM Dexos 2-es? Olajszűrőből a Blueprint vagy utángyártott is jó? Ebben a típusban van-e üzemanyagszűrő, amit cserélni kell, vagy nincs? Köszönöm előre is a jó tanácsotokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok! Megint a tanácsotokat kérném olaj csere ügyében. Opel Astra H 1.6 Caravan Enjoy, Z16XER motor, 160.000 km-rel. Milyen olajat tegyek bele? Most 5W30 van benne. Van aki azt mondja, hogy 160 ezernél már jobb lenne az 5W40-es. Melyik márka, Castrol Edge v. Magnatec? Opel GM Dexos 2-es? Olajszűrőből a Blueprint vagy utángyártott is jó? Ebben a típusban van-e üzemanyagszűrő, amit cserélni kell, vagy nincs? Köszönöm előre is a jó tanácsotokat! Tökmindegy csak dexos2 legyen, a GM 5w30 is jó, én is azt használom 150000km óta! Olajszűrőből én gyárit vagy mann-t szoktam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Sziasztok ! A tanácsotokat kérném,hogy ez mit is jelent mert probáltam rákeresni mível Google legjobb barátom de nem találtam semmi infót róla. Előre is köszi a válaszokat. Opel Astra H 1.7 CDTI 110 Le ecoflex 6 gangos Z17DTR ha minden igaz ;-) gyártási év 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Hali! Ez az eltárolt figyelmeztetésekre vonatkozik. Pl. az ablakmosó folyadék alacsony. (ha minden igaz.. :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Köszi szépen a választ én már kb minden rosszra gondoltam de arra ,hogy nincs lötty a tartályban arra nem :D Hali! Ez az eltárolt figyelmeztetésekre vonatkozik. Pl. az ablakmosó folyadék alacsony. (ha minden igaz.. :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Nem biztos, hogy a sok nulla 8000 az "ablakmosó folyadék alacsony" megjegyzett figyelmeztetés, de bárhol olvastam róla, ott azt írták, ilyenekre vonatkozik. Az eltárolt hibákat a fék+gáz pedál együttes lenyomásával és tartásával, majd gyújtás ráad kombinációval tudod megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Nem biztos, hogy a sok nulla 8000 az "ablakmosó folyadék alacsony" megjegyzett figyelmeztetés, de bárhol olvastam róla, ott azt írták, ilyenekre vonatkozik. Az eltárolt hibákat a fék+gáz pedál együttes lenyomásával és tartásával, majd gyújtás ráad kombinációval tudod megnézni. secret menüből olvastam ki ahol írja a hiba kódokat is ami mindenhol sok sok nulla de azért megnézem a gáz+fékpedál variánsot is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Az eltárolt hibákat a fék+gáz pedál együttes lenyomásával és tartásával, majd gyújtás ráad kombinációval tudod megnézni. Na, nekem ez így most nem működik (régebben jó volt). Igaz, valószínűleg hiba sincs, de akkor is ki kellene írni az ECN 000000 kódot, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 A bal hátsó ajtómban elhallgatott a hangszóró. Leszedtük a kárpitit, kivettük a kábelköteget és igen, elszakadt egy ér. Érdekes, hogy már javították, már volt toldott ér. Másik érdekes dolog, hogy bal oldalt több ér ment a csatlakozóba, mint amennyi az aljzatban használva van. Jobb oldalt rendben volt. Lehet előkészítés? Mindegy. Kicseréltünk 6-7 eret, most minden jó. DE jobb oldalt csak ma tűnt fel, hogy nincs meg a kék műanyag gyűrű, ami a csatlakozót az aljzatban tartja. Szerencsére eddig nem csúszott szét. Voltam bontóban de azt mondták, hogy csak kábelköteggel adják 3000Ft-ért. Tudtok valahol olcsóbban ilyen kék, műanyag gyűrűt? Az Astra G-hez vajon ilyen kell? Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts