Nandiee Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Szia! Az nem lenne megoldás, ha valami olyan fejegységet tennél bele, ami mindent tud? Pl. ilyen: http://www.opelforum...em&item_id=1083 Ugyan ez már tárgytalan, mert eladták, bár azt nem tudom, hogy ez a fejegység kiírja-e a BC adatait, de van olyan is. Pl.: http://www.aliexpres.../538618414.html video: Ez egy picit drága: Zenec NC-5010MS Igaz, ez egy Vectrába lett belerakva, de belemegy a H Astrába is. Ár: http://autohifioutle...zenec-ze-nc5010 Üdv, 2 din-es fejet akartam venni, de lebeszéltek róla, mivel "komoly" zenét rakattam az autóba. Azt mondták, ha 2 dinesből akarom megvenni ugyan azt a minőséget, akkor 300-400.000ft lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kcsszofi Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Ha nem akarod átszerelni másik autóba a gyári fejegységed, akkor nem kell letanítani. A kijelződ "nem fogja keresni" a régi fejet. Egyszerűen nem fognak rajta megjelenni az EHU információi, csak a BC (ha van). Így bármikor vissza tudod tenni a régi rádiódat az autódba. Köszönöm a segítséget, szóval akkor csak kiszedem és kész nem kell opcomozni. Ha nem kell multikormány akkor gondolom elég ez az átalakító és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
endrijunge Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Srácok az, hogy a kijelzőn (GID) az átlagfogyasztás is megjelenjen a pillanatnyi fogyasztás és a megtehető táv. mellett az mitől függ? Úgy értem, szoftver verzió, kódindex, vagy csak elfelejtették kitenni nekem, mikor felprogramozták a BC-t? Hali! Ha jól tudom léteznek különböző változatok, úgy mint pl. 2 soros vagy 3 soros, vagy olyan is amin a felső részen pl. fülek vannak ... Nemsokára lesz egy hibátlan 3 soros kijelzőm baráti áron, én lépnék majd feljebb a navi miatt! Mellesleg a GID is tud navit megjeleníteni, legalábbis ami az enyémben van, annak megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Hali! http://www.astra-h.ru/door_light.html A linkben szerepelnek a kacatok rendelési kódjai.... Egyéb nem kell hozzá? A kárpitrögzítők nem sérülnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Hali! Ha jól tudom léteznek különböző változatok, úgy mint pl. 2 soros vagy 3 soros, vagy olyan is amin a felső részen pl. fülek vannak ... Nemsokára lesz egy hibátlan 3 soros kijelzőm baráti áron, én lépnék majd feljebb a navi miatt! Mellesleg a GID is tud navit megjeleníteni, legalábbis ami az enyémben van, annak megy. A GID tud navit? Nem a CID-re gondolsz? Ha a GID tud navit, milyen fejegység kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 A GID tud navit? Nem a CID-re gondolsz? Ha a GID tud navit, milyen fejegység kell hozzá? Igen, tud navit CD 70 navi kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 A GID tud navit? Nem a CID-re gondolsz? Ha a GID tud navit, milyen fejegység kell hozzá? A GID is tud, de csak butított megjelenítéssel. Ha jól tudom csak nyilakat ír ki, hogy merre kell menned, illetve természetesen a hangutasítások is megvannak. Nekem CID van, az már rendesen térképen is mutatja az információkat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
endrijunge Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 A GID tud navit? Nem a CID-re gondolsz? Ha a GID tud navit, milyen fejegység kell hozzá? Alapból ha jól tudom a CD70 szériában GID-del jött, extra volt hozzá a CID, ha DVD90-et rendelt valaki akkor ahhoz már azonnal adták a nagy színes kijelzőt. Én ugyebár utólag raktam be mindent az autóba, első körben a CD30MP3 mellé bekerült egy 3 soros GID, később a fejegység lett cserélve DVD90-re és a kijelző működik ezzel is. Tehát mindkét gyári navis fejegység működik a GID és a CID kijelzővel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Alapból ha jól tudom a CD70 szériában GID-del jött, extra volt hozzá a CID, ha DVD90-et rendelt valaki akkor ahhoz már azonnal adták a nagy színes kijelzőt. Én ugyebár utólag raktam be mindent az autóba, első körben a CD30MP3 mellé bekerült egy 3 soros GID, később a fejegység lett cserélve DVD90-re és a kijelző működik ezzel is. Tehát mindkét gyári navis fejegység működik a GID és a CID kijelzővel is. Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Hol keresgéltél kijelző, fejegység után? Nézegettem már aukciós oldalakon, de fejegységeket, CD70, DVD90 nem találtam. Illetve miért Insignia ablakmosó fúvókák vannak a kocsidon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
endrijunge Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Hol keresgéltél kijelző, fejegység után? Nézegettem már aukciós oldalakon, de fejegységeket, CD70, DVD90 nem találtam. Illetve miért Insignia ablakmosó fúvókák vannak a kocsidon? Kint dolgozom német és francia területeken, innen szereztem meg a cuccokat a saját autómhoz. Az Insignia ablakmosó fúvóka porlasztja a vizet, tehát permet kerül az üvegre, így sokkal hatékonyabb és takarékosabb mint az eredeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Kint dolgozom német és francia területeken, innen szereztem meg a cuccokat a saját autómhoz. Az Insignia ablakmosó fúvóka porlasztja a vizet, tehát permet kerül az üvegre, így sokkal hatékonyabb és takarékosabb mint az eredeti. Értem, köszi. Erről van amúgy szó? http://opelcentrum.hu/aruhaz/ablaktorlo/fuvokak/ablakmoso-fuvoka-jobb-oldal-insignia?keyword=ablakmos%C3%B3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
endrijunge Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Értem, köszi. Erről van amúgy szó? http://opelcentrum.h...word=ablakmosĂł Ezek a rendelési kódok: 12782509 vagy 1451330 a jobb oldali 12782508 vagy 1451329 a bal oldali Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Ezek a rendelési kódok: 12782509 vagy 1451330 a jobb oldali 12782508 vagy 1451329 a bal oldali Köszönöm! A csere ugye csak annyi, hogy lehúzom a régit, az újat pedig fel? Elfér simán a motorháztető alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Köszönöm! A csere ugye csak annyi, hogy lehúzom a régit, az újat pedig fel? Elfér simán a motorháztető alatt? Kicsit bonyolultabb a dolog. Nem sokkal. Le kell húzni az ablaktörlő karokat. Ez a neheze. Utána kivenni a motorháztető és a szélvédő közötti műanyagot, mert abban ül a két fúvóka. A régieket kivenni, az újat bepattintani, csöveket rákötni, műanyag és ablaktörlő karok visszaszerelése. Én pénteken fogom ezt a műveletet elvégezni. Pont tegnap szóltak, hogy megérkeztek az Insigniás fúvókák amit múlt héten rendeltem. Egy másik Opelos webáruházban vettem, ott pár száz forinttal olcsóbb volt. Méretre ugyan az a kettő, elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
endrijunge Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Köszönöm! A csere ugye csak annyi, hogy lehúzom a régit, az újat pedig fel? Elfér simán a motorháztető alatt? Egy link a csereberéről, remélem segítséget nyújthatok vele olyanoknak akik most készülnek elvégezni: http://www.astra-h-forum.de/viewtopic.php?f=31&t=31125 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Egy link a csereberéről, remélem segítséget nyújthatok vele olyanoknak akik most készülnek elvégezni: http://www.astra-h-f...hp?f=31&t=31125 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Helló Érdeklődök,hogy akinek van hátsó ködlápája annak ég-e mind kettő, mert nekem nem. Azt hittem kivanégve cserélem az égőket csak nem ég mondom csak nem vagyok ilyen hülye, hogy nem tudok egy égőt bele rakni. Aztán nézem, hogy a jobb oldali lámpába 5 szál vezeték megy a balba meg 6. Az a kérdsem szerintetek direkt van kihagyva vagy csak egy lusta soridolgozó nem pozítcionált egy szál vezetéket. Arra gondoltam lehet csak egy hátsó ködlámpás és nem akarták módositani a búrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Direkt van így kialakítva, csak a vezetőoldali ég, mert ha mindkettő oldalon égne, balesetveszélyes lenne, később venné észre a mögötted haladó, hogy fékezel, mert hozzá van szokva az erősebb fényhez. Köszi a választ akkor legalább volt benne egy tartalék égő , úgy is kifogytam belőle. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Megnézné nekem valaki, hogy a hosszbordás hogy fut, illetve a hol a helye a vezető görgönek? Sztem elbsztam. 1000 hàla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 ja, z19dth, ez lemaradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 ja, z19dth, ez lemaradt Kép kell, vagy mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Kép kell, vagy mi a gond? az faja lenne, csak ahhoz ki kell szedni a légszűroházat. valszeg felcseréltem két görgőt, vagy a szíjjat raktam fel rosszul. Ha esetleg a szerviz manualból valaki eltudná küldeni mailben, az is királyság lenne. nandor.nemeth90@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Egy ilyet találtam(én rajzoltam bele) http://s9.postimage.org/hnzww99cv/z19dthauxbeltroute.jpg De ha ez alapján rakom össze, akkor a vezetőgörgö, ami ugy bordázott is, akkor a szíj bordázatlan oldala fut rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Egy ilyet találtam(én rajzoltam bele) http://s9.postimage....uxbeltroute.jpg De ha ez alapján rakom össze, akkor a vezetőgörgö, ami ugy bordázott is, akkor a szíj bordázatlan oldala fut rajta. Igen, mert a felső görgőnél nem alul, hanem felül fut. Legalábbis nekem (Z19DT). Ugyanis a 3 görgőből kettő sima, az egyik az AC felöli, a másik pedig a generátor közeli (a képen T). A felső G-vel jelölt pedig a bordázott görgő, azon felül fut a szíj. Nézd meg, hogy így jó e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Azt még múltkor megfejtettem, hogy a képen alul fut, de közben felül kéne neki. Meg van akkor a hiba, köszönöm. A képen látható T és a felső G nekem fordítva van, ezért hallom, hogy csúszik a szíj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts