peterruzs Elküldve Október14, 2012 Elküldve Október14, 2012 On 2012. 10. 14. at 13:26, gabb írta: Ha nincs benne gyárilag a kuplunglapcsoló vezetéke, akkor a tempomat beszereléskor kell megtenni. A motorvezérlőtől kell húzni neki vezetéket. Pontosan mit hova kell kötni? Létezik valami leírás hozzá? Üdv.: Peti
Maybal Elküldve Október14, 2012 Elküldve Október14, 2012 Szia! Ellenőrizted, hogy van-e gyárilag bekötve? Az a barna csati nincs ott? Üdv,
peterruzs Elküldve Október14, 2012 Elküldve Október14, 2012 On 2012. 10. 14. at 18:51, Maybal írta: Szia! Ellenőrizted, hogy van-e gyárilag bekötve? Az a barna csati nincs ott? Üdv, Sajnos nincs ott:(
Thomas80 Elküldve Október15, 2012 Elküldve Október15, 2012 On 2012. 10. 11. at 19:40, koco írta: Hát most ránéztem, és döbbenet, hogy komplett szett egyáltalán nincs, új vagy nem túl régi is csak pár darab. A saját autómba magam készítettem a kábelköteget a kihangosítóhoz, quadlock nélkül, mert abból kihúztam a megfelelő csatlakozókat, és helyére a saját "gyártásúakat" tettem. A saját gyártás azt jelenti, hogy bontóból vettem valamilyen műszerfali kábelköteget, szétbontottam, és abból építettem fel azt ami nekem kellett. Szerencsémre sikerült olyan csatlakozót is venni, ami pontosan illeszkedik az UHP-ba. A lényeg, hogy meg lehet oldani, a dokumentációim megvannak, ha majd oda kerülne a sor, hogy belefogsz. A tartó alatt az UHP egység tartóját értettem, nem pedig a telefontartót. Elnézést a félreérhetőség miatt. A telefontartóra pedig nincs szükség, bluetooth-szal használva. Az Opel oldalán valahol van fent egy kompatibilitási táblázat, melyik telefonnal milyen funkciók működnek, illetve felhasználóktól milyen visszajelzést kaptak. Ha az UHP4 mellett döntesz, akkor számíthatsz a segítségemre (főleg elméletben, de szükség esetén szerelésben is). A gyári xenon-hoz én az 5-öst javasolnám (ez könnyen ki-be kapcsolható a világításkapcsolóval, csökkenti a hátsó helyzetjelző fényét, elöl be sem kapcsolja, és a műszerfali világítást sem változtatja meg). Üdv: Laci Köszi a kimerítő választ. Sajna én teljesen analfabéta vagyok mind elméletben mind gyakorlatban. Sajnos így az egyetlen út az ebay.de ahol ugye a kínálat szegényes. Köszönöm a felajánlott segítséget, de mint írtam teljesen analfabéta vagyok az elektronikához. Hmm 5-ös megjegyezve. Ehhez ki kell cserélni a kocsi világítás kapcsoló paneljét, hogy legyen rajta autóállás vagy mehet anélkül is?
Cserenkov Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 H Astrámon guminyomás ellenőrző/mérő rendszer van. Jól tudom, hogy ennek a jeladója a gumik szelepeiben találhatóak? Mi van akkor ha a most fent lévő nyári gumikat lecserélem télire, amiben nincs ilyen jeladó? Akkor csak nem fogja kijelezni a nyomást, vagy hibának veszi? Ha szeretnék a téli gumikba is ilyet, hol tudok venni és kb mennyibe kerül a négy gumira való?
Zsolti25 Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 On 2012. 10. 16. at 8:57, Cserenkov írta: H Astrámon guminyomás ellenőrző/mérő rendszer van. Jól tudom, hogy ennek a jeladója a gumik szelepeiben találhatóak? Mi van akkor ha a most fent lévő nyári gumikat lecserélem télire, amiben nincs ilyen jeladó? Akkor csak nem fogja kijelezni a nyomást, vagy hibának veszi? Ha szeretnék a téli gumikba is ilyet, hol tudok venni és kb mennyibe kerül a négy gumira való? Hümmm, ez az én témám ! :) A többiek tudják miért :) Igen a szelepben van a jeladó. Ha egyik gumiban (felniben) sincs jeladó akkor nem veszi hibának, de ha már egyikben is van akkor igen. Ha venni akarasz az nagyon borsos kb 20-30 eFt darabja (de ha talász olcsóbbat engem is érdekel). Ha mégis veszel, akkor úgy tudom valahogy össze kell tanítani őket (autó/jeladó).
koco Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 Világításhoz: nem kell kicserélni, de sötétben nem lesz középkonzol világítás, csak a műszercsoport világít (ha úgy van beállítva), ezért este kézzel kell bekapcsolni a világítást. TPMS: Jeladót szintén lehet jó áron kapni az ebay-en (jellemző: most csak egy használt 4-es készlet van fent). Én is ott vettem tavaly új készletet, vevővel együtt volt 70 euró, de csak a beszerelés után, a jeladók tanításánál derült ki, hogy másik műszeregység, és másik ABS egység kellene hozzá (Tech2 látta az értékeket, csak a kijelzőn nem jelent meg, mert a DDS gomb jele nem jutott keresztül a műszeregységen). Így hát szomorúan ki az egész, vissza az ebay-re. Mondjuk szerencsém volt, mert 120 euróig ment fel.
koco Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 On 2012. 10. 03. at 6:44, okynoa írta: Találtam egy GID/CID "tuning" oldalt. http://translate.goo...ty/opel-mkj-cz/ Mit szóltok hozzá? Nekem megtetszett, vettem egyet. Ma hozta meg a postás. Csomagolás, kütyü kinézete, kialakítása profi. Ha beüzemeltem, akkor beszámolok róla.
okynoa Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 On 2012. 10. 16. at 16:52, koco írta: Nekem megtetszett, vettem egyet. Ma hozta meg a postás. Csomagolás, kütyü kinézete, kialakítása profi. Ha beüzemeltem, akkor beszámolok róla. Király. Izgatottan várom a beszámolót! :w00t: Amúgy GID, vagy CID kijelződ van? És mennyi idő alatt érkezett meg?
koco Elküldve Október16, 2012 Elküldve Október16, 2012 Zafira B, CID kijelzővel és UHP-val. Eurót utaltam e-bankon keresztül, 2 nap alatt "ért oda". Pénteken adta fel a csomagot (nyomkövetéssel), és ma délben hozta a postás. Egyébként leveleztem a fickóval, mert voltak kérdéseim, de mindig korrekt módon válaszolt. A kütyüt állandóan rajta akarom hagyni, ezért az OBD vezetékeiről leágaztatok egy másik OBD csatlakozót, ami a középkonzol alatt lesz. Ha tudnád, hogy mindig is ilyet akartam. Volt is fejtörés, can-bus adatforgalom olvasás/rögzítés a nálam sokkal képzettebb srácokkal, de csak nem jött az eredmény. Most itt van!
Cserenkov Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 On 2012. 10. 16. at 16:03, Zsolti25 írta: Hümmm, ez az én témám ! :) A többiek tudják miért :) Igen a szelepben van a jeladó. Ha egyik gumiban (felniben) sincs jeladó akkor nem veszi hibának, de ha már egyikben is van akkor igen. Ha venni akarasz az nagyon borsos kb 20-30 eFt darabja (de ha talász olcsóbbat engem is érdekel). Ha mégis veszel, akkor úgy tudom valahogy össze kell tanítani őket (autó/jeladó). Köszi. Akkor egyelőre marad inkább az a változat, hogy télen manuálisan mérem a keréknyomásokat, nem a kijelzőről olvasom le. :)
okynoa Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 Sziasztok! Az irányjelzőm balra néha (vagy már egyre gyakrabban?) csak egyet villan. Második próbára mindig jó. Olvastam valahol, hogy CIM modul csere megoldja a gondomat, de ezen kívül nincs más CIM modul hibára utaló gondom. Csak azt nem értem, hogy hogy-hogy nem javítható ez a hiba. Gondolok itt arra, hogy ha egy érzékelővel van gond, akkor érzékelőcsere. Ha szoftveres a hiba, akkor programozás. Miért kell az egész CIM modult cserélni? :stare:
ImI888 Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 On 2012. 10. 16. at 17:44, koco írta: Zafira B, CID kijelzővel és UHP-val. Eurót utaltam e-bankon keresztül, 2 nap alatt "ért oda". Pénteken adta fel a csomagot (nyomkövetéssel), és ma délben hozta a postás. Egyébként leveleztem a fickóval, mert voltak kérdéseim, de mindig korrekt módon válaszolt. A kütyüt állandóan rajta akarom hagyni, ezért az OBD vezetékeiről leágaztatok egy másik OBD csatlakozót, ami a középkonzol alatt lesz. Ha tudnád, hogy mindig is ilyet akartam. Volt is fejtörés, can-bus adatforgalom olvasás/rögzítés a nálam sokkal képzettebb srácokkal, de csak nem jött az eredmény. Most itt van! Szia! Először is köszi, hogy megosztottál velünk egy ilyen cuccot. Nekem dízelem van ráadásul részecskeszűrős és ha a leírásban szereplő dolgokat tudja (pl. mutatja mikor regenerál), akkor szívesen beneveznék rá. Csak mindíg bennem van a félsz, hogy megveszek egy ilyen cuccot, azt nézegetem a polcon. Itthon nem foglalkozik valaki ilyen cucc "értékesítésével" ill. beszerelésével? üdv. 1
koco Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 A CIM-re utaló hibák esetén először frissíteni szokták, és ha az nem oldja meg a problémát csak akkor jön szóba a csere. Kütyü: 5 euróért van hozzá fémkeret, amivel a gyári OBD csatira lehet tenni, az fickó oldalán elég szemléletesen, lépésről-lépésre mutatja hogyan kell beszerelni a lemezt, a kütyüt meg csak rá kell dugni az OBD csatira.
okynoa Elküldve Október17, 2012 Elküldve Október17, 2012 (edited) On 2012. 10. 17. at 22:06, koco írta: A CIM-re utaló hibák esetén először frissíteni szokták, és ha az nem oldja meg a problémát csak akkor jön szóba a csere. Kütyü: 5 euróért van hozzá fémkeret, amivel a gyári OBD csatira lehet tenni, az fickó oldalán elég szemléletesen, lépésről-lépésre mutatja hogyan kell beszerelni a lemezt, a kütyüt meg csak rá kell dugni az OBD csatira. Tech2 kell CIM modul frissítéshez is? Ismertek Debrecenben vagy Mátészalka, Fehérgyarmat felé valakit, aki frissítené a CIM modulom? Módosítva Október18, 2012 : okynoa
koco Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 On 2012. 10. 17. at 22:41, okynoa írta: Tech2 kell CIM modul frissítéshez is? Igen.
Mc-elek Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 On 2012. 10. 17. at 22:41, okynoa írta: Ismertek Debrecenben vagy Mátészalka, Fehérgyarmat felé valakit, aki frissítené a CIM modulom? márkaszerviz .... az lesz neked a legjobb
okynoa Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 On 2012. 10. 18. at 17:19, Mc-elek írta: márkaszerviz .... az lesz neked a legjobb Tudom, csak az a baj, hogy 6.500.- + ÁFA áron frissítenek Debrecenben... :mellow:
ropicsek75 Elküldve Október19, 2012 Elküldve Október19, 2012 Sziasztok. Érdekelne hogy a modult hol találom az autómban? Nekem egy signum 1.9 cdti 150 hp van 2005/7 kiadásu és gyári cd 70 van benne szines kijelzős.
Mc-elek Elküldve Október19, 2012 Elküldve Október19, 2012 On 2012. 10. 18. at 17:49, okynoa írta: Tudom, csak az a baj, hogy 6.500.- + ÁFA áron frissítenek Debrecenben... :mellow: másnak nem igazán hozzáférése a központi GM adatbázishoz .... mivel onnan frissítik online...
makimano Elküldve Október20, 2012 Elküldve Október20, 2012 Sziasztok! A kardánbox végébe nekem ki van vezetve az AUX bemenetnek csati. Mit kell csinálni a rádióval, hogy működjön is? A CD30-nak is tudnia kell, ha rácsatlakozok, vagy egyéb turpisság kell hozzá? Köszi
Mc-elek Elküldve Október20, 2012 Elküldve Október20, 2012 On 2012. 10. 20. at 15:07, makimano írta: Sziasztok! A kardánbox végébe nekem ki van vezetve az AUX bemenetnek csati. Mit kell csinálni a rádióval, hogy működjön is? A CD30-nak is tudnia kell, ha rácsatlakozok, vagy egyéb turpisság kell hozzá? Köszi át kell írni a kódindexet(vagy audio) és akkor már lesz olyan menü pont :) elvileg de ha neked megvan gyárilag a csati akkor kéne menü pontnak is lenni
Astra555 Elküldve Október21, 2012 Elküldve Október21, 2012 On 2012. 10. 20. at 17:18, Mc-elek írta: át kell írni a kódindexet(vagy audio) és akkor már lesz olyan menü pont :) elvileg de ha neked megvan gyárilag a csati akkor kéne menü pontnak is lenni Szia! Ha már ennél a témánál járunk. Nekem nincs benne csalakozó a kardánnál, de a fejegység DVD 90 (a menüben nincs AUX). Ehhez macerás beszerelni a csatlakozót, vagy a kábel kivezetése már benne van (mint pl. a hátsó szivargyújtó esetében) ?
koco Elküldve Október21, 2012 Elküldve Október21, 2012 Mc-eleknél jobbat nem is kérdezhetnél. Nemrég csinálta végig sikerrel a DVD90 auxosítást (szép szó...). Kell hozzá a 3,5 mm-es aljzat, néhány SMD alkatrész, és egy ügyes szaki, aki beforrasztja, szoftver frissítés a rádión, és kódindex módosítás. Nem nehéz így, hogy már ismert a kitaposott út.
Mc-elek Elküldve Október22, 2012 Elküldve Október22, 2012 On 2012. 10. 21. at 17:37, Astra555 írta: Szia! Ha már ennél a témánál járunk. Nekem nincs benne csalakozó a kardánnál, de a fejegység DVD 90 (a menüben nincs AUX). Ehhez macerás beszerelni a csatlakozót, vagy a kábel kivezetése már benne van (mint pl. a hátsó szivargyújtó esetében) ? nem a csatlakozó beszerelése sz@r... hanem az smd alkatrészek beforrasztása,én nem vállalkoztam rá :) a beforrasztandó alkatrészek méretei kb 0.5*0.8mm :)
Recommended Posts