ben_o Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Sziasztok! Segítsetek már két hibakódban, Astra H 1.7 P242F-66 P242F-5B Köszönettel: Ben_o Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Kedves Fórumozók! Újoncként mindenkit üdvözlök:) Egy pár napja olvasgatom a fórumot, melynek oka, hogy vettem, ill megrendeltem egy astra h caravant, amely még Bochum környékén lehet. 1.6 i special edition elektronikai csomaggal, meg caravan csomaggal, elég jól felszerelt kis gép lesz. Előzetesen annyit szeretnék kérdezni, hogy mivel a cd30 mp3 rádió van benne számíthatok a 7 hangszóróra, amelyből a 7. hol található? Illetve annyit még, hogy amit kipróbáltam az egy 5 ajtós volt, és iszonyat szokol rádiós... dobozhang. Pedig Citroen c4-ből ülök át, az klasszisokkal jobban szólt!!! Remélem a Caravan-ban jobb lesz, ill. ha nem gondolom javíthat rajta egy hangszóró szett csere. Azért is ide írtam nem a zene topikba, mert ott igen profi cuccokról megy a társalgás, namost nekem semmi erősítő stb. nem lenne szükségem csupán arra, hogy élvezhető legyen és ne legyen ócska doboz hangja. Tanácsot, egyebet szívesen fogadok, köszönettel: Gyula Szia! Lehet állítani a basszuson meg a magason, plusz van benne 7 féle eq szerintem a jazz-es beállítás adja a legteltebb hangzást...:) Szerintem gyári viszonylatban egész jól szól ez a rádió, illetve ennél többet nem kell tőle várni, van a családban citroen nekem nem tűnik jobbnak, sőt... Én az első szettet kicseréltem pioneer specifikus szettre mert jó áron megkaptam, ez hozott azért eleget, teljesen elégedett lettem:)! 7 hangszóró lesz a kocsidban, ez 100% bár szerintem sok vizet nem zavar:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
handlgy Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Gab, Levi, Köszi a válaszokat, meglátjuk hogyan szól, meg egyáltalán milyen lesz a gépezet, sajna még vármom kell rá jó 4 hetet...:( Majd beszámolok róla:) jó éjt mindenkinek. Gyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
ben_o Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Szia! Köszönöm a választ! Mitől lehet a részecskeszűrő tulterhelés? Az AGR Szelep rosz vagy más problémát kell keresnem? Köszönöm Ben_o Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Szia! Köszönöm a választ! Mitől lehet a részecskeszűrő tulterhelés? Az AGR Szelep rosz vagy más problémát kell keresnem? Köszönöm Ben_o Sokat jársz városban? Próbálj meg hosszabb etapokat menni magasabb fordulaton, hogy rendesen végig tudjon menni a részecskeszűrő regenerálási fázisa, amit elvileg valamivel ki is jelez az autó, illetve a pillanatnyi fogyasztáson is látszik és sose állítsd le közben:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Sziasztok Holnap megyek kijelző cserére (BID) és érdekelne, hogy mit lehet még egy Enjoy felszereltségű kocsira Tech 2-vel felprogramozni. Rec modul van a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Sziasztok Holnap megyek kijelző cserére (BID) és érdekelne, hogy mit lehet még egy Enjoy felszereltségű kocsira Tech 2-vel felprogramozni. Rec modul van a kocsiban. komfortzár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
obga Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Sziasztok, a gyári riasztó mostanában furcsa dolgokat művel, konkrétan tegnap és ma este 10 után pár perccel bekapcsolt... A fél lakótelepet feldudálta :) Napközben rendesen működik. Ez mi a jó franc lehet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Sziasztok! Ha veszek REC modult az autóhoz, azzal mi a teendő? Csak becsavarozom, rádugom a kábeleket és felismertetem a rendszerrel? Mi van ezeken kívül, amit meg kell tennem, hogy működjön? Milyen új funkciók lesznek elérhetők vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! USB csatit szeretnék az autóba (oda, ahová a gyárit tették a többibe). Ez mekkora melót igényelhet bekötés szempontjából? CID van benne, de a menüjében nincs benne az USB (AUX) opció. Gondolom azt fel lehet programozni. Valaki foglalkozott már ilyennel? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok, a gyári riasztó mostanában furcsa dolgokat művel, konkrétan tegnap és ma este 10 után pár perccel bekapcsolt... A fél lakótelepet feldudálta :) Napközben rendesen működik. Ez mi a jó franc lehet??? Ha szerencséd van akkor csak egy légy vagy bogár vagy pók elment az ultrahang érzékelő/jeladó előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Ma voltam kijelző cserén és gondoltam, hogy ha már ott vagyok rárakatom a komfortzárat. A srác azt mondta, hogy nem tudja mert nincs benne a Tech2-es műszerben és így műszer nem engedi. Ez lehetséges? a kocsiban van rec modul és enjoy felszereltség 2x el. ablak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Ma voltam kijelző cserén és gondoltam, hogy ha már ott vagyok rárakatom a komfortzárat. A srác azt mondta, hogy nem tudja mert nincs benne a Tech2-es műszerben és így műszer nem engedi. Ez lehetséges? a kocsiban van rec modul és enjoy felszereltség 2x el. ablak. hát ez szerintem nem nagyon valószínű, mert ha a tech 2-ben nincs benne, akkor miben?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Ma voltam kijelző cserén és gondoltam, hogy ha már ott vagyok rárakatom a komfortzárat. A srác azt mondta, hogy nem tudja mert nincs benne a Tech2-es műszerben és így műszer nem engedi. Ez lehetséges? a kocsiban van rec modul és enjoy felszereltség 2x el. ablak. Biztos nem hallotta a friss ropogós pénzecske hangját :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Biztos nem hallotta a friss ropogós pénzecske hangját :D :P De bizony hallotta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 De bizony hallotta! :D Mi a rák az a komfort zár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Mi a rák az a komfort zár? x sebbeségnél bezárnak az ajók :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Salamon Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Sziasztok! Ha veszek REC modult az autóhoz, azzal mi a teendő? Csak becsavarozom, rádugom a kábeleket és felismertetem a rendszerrel? Mi van ezeken kívül, amit meg kell tennem, hogy működjön? Milyen új funkciók lesznek elérhetők vele? Ez engem is erdekel! Nem is olyan reg kerdeztem, de sajnos eddig senki nem tudta a valaszt! :( Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Ha veszek REC modult az autóhoz, azzal mi a teendő? Csak becsavarozom, rádugom a kábeleket és felismertetem a rendszerrel? Mi van ezeken kívül, amit meg kell tennem, hogy működjön? Milyen új funkciók lesznek elérhetők vele? Egyaltalan nem biztos, hogy be van kabelezve, es emlekeim szerint a REC nelkulieknek az eleje is mas, mert volt olyan funkcio, ami REC hianyaban atkerult elore. Szoval az elso lepes a kapcsolasi rajz gondos tanulmanyozasa, majd az otlet elvetese (szerintem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 x sebbeségnél bezárnak az ajók :) De annak eddig nem speedlock volt a becsületes neve?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 De bizony hallotta! :D Mikori évjárat a kocsid?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
krichard Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Hi, Ha leállítom a kocsit, és beindítom újra, akkor az összes rádió beállítás (leállításkori hangerő, equalizer stb) visszaáll alapállapotba. Ez gondolom nem normális. Egyszerű beállítás vagy kábel probléma? Kösz, R Astra H 1.9 CDTI Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 De annak eddig nem speedlock volt a becsületes neve? :) a komfortzár az amikor bezárás után felhúzódnak az ablakok, (ha esetleg lent voltak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 csak nem boldogulok a központi zár kérdéssel: http://kepmegosztas.com/kepek/h-astra-ajtozar/ http://kepmegosztas....stra-hatso-zar/ http://kepmegosztas....astra-ajto-zar/ http://kepmegosztas.com/kepek/2649/ az első képen látható rudazatot, hogy akasztom szedem le a kilincsről? nem merem nagyon feszegetni mert félek eltörik az öntvény illetve a 3. képen mi az a pirossal bekarikázott gumi bemélyedés? ott lehet olajozni a zárat ? még valami, a szerelőm 32 ezret mondott a központi zárra ami baromi sok, nem lehet ezeket javítani ? még nem sikerült leszednem a zárat ezért egyenlőre nem tudom, hogy a zár rossz vagy áramot nem kap de már szeretnék felkészülni a legrosszabra köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 a komfortzár az amikor bezárás után felhúzódnak az ablakok, (ha esetleg lent voltak) Ilyen szerintem nincsen az astrában, illetve nem aktiválható, maximum a kulcson a záró ill. nyitó gombot hosszan nyomva lehet fel ill. le húzni az ablakokat... Nekem egy ilyet aktiváltak és ehhez kell a REC modul...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts