peterruzs Elküldve Május2, 2014 Elküldve Május2, 2014 Nem. Legalábbis a gáz+fékpedállal kiírathatót nem. De ha van Op-comod, azzal ki lehet írattatni hogy mennyi nyomás van a rendszerben. Nekem pl legutóbb 670kPa-t írt, ha jól emlékszem, ami még teljesen megfelelő. Leggyakrabban ez szokott lenni, hogy elszökik a hűtőközeg és fel kell töltetni. Ok, köszi, van OPcom, holnap ránézek.
csaba66 Elküldve Május2, 2014 Elküldve Május2, 2014 De ezzel az a baj, hogy általában minden utánfutó csak 5 szálon van kötve! (nekem nincs futóm, csak kölcsönkérni tudok) Amúgy neked is ezt csinálja??? Nekem nem, mert vonohorgom sincs :) A kulon bekotes a szabvanyos (pl. a parkolofeny is csak igy mukodik jol), tehat az 5 szalas utanfutok elvileg hibasak. Ettol persze mukodnek, de bele kell pihenj a hibajelzesbe, vagy buheralni kell.
peterruzs Elküldve Május3, 2014 Elküldve Május3, 2014 Ok, köszi, van OPcom, holnap ránézek. Megnéztem ma reggel 140 kPa a nyomás benne alap állapotban.
Cserenkov Elküldve Május3, 2014 Elküldve Május3, 2014 Megnéztem ma reggel 140 kPa a nyomás benne alap állapotban.Az nem túl sok. Nem tudom pontosan mekkora értéknél kapcsol a nyomáskapcsoló. (Tudja valaki?) De sanszos, hogy rá kéne tölteni.(Csak zárójeles megjegyzésként mellékesen írom, hogy nekem tavaly kb ilyenkor azért nem ment a klímakompresszorom, mert itt egy bizonyos elég közismert Opel szakszervizben úgy rakták vissza az UEC modulomat, hogy alácsípkét a kompresszor kuplungjához menő vezetéket. Ráadásul fém felületen csípték el, egy jó kis zárlatot okozva ezzel. Szerencse hogy nem égett ki sz egész UEC modul és bírta minden. Miután kiderült a hiba, egy forrasztás és szigetelőszalagozás után működik azóta is.)
csaba66 Elküldve Május3, 2014 Elküldve Május3, 2014 Megnéztem ma reggel 140 kPa a nyomás benne alap állapotban. Akkor klima toltes...
peterruzs Elküldve Május3, 2014 Elküldve Május3, 2014 Akkor klima toltes... Hétfőn az lesz aztán majd kiderül....
feri38 Elküldve Május3, 2014 Elküldve Május3, 2014 Sziasztok! Már egyszer kérdeztem meg próbálom újból hátha most tudtok esetleg segíteni. A probléma a következő világít a légzsáklámpám a műszerfalon, Tech2-vel megnéztük és a következő hibát írja feszültség esés második indítófokozat, esetleg találkoztatok már hasonló hibával? Ja utasoldali légzsák hiba! :unsure:
astra111 Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Újonc vagyok a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Elég sok hasznos dolgot olvastam itt az oldalon, talán valaki tud segíteni. Ma kb 30km-es út megtétele után a motor leállítását követően a hűtőventilátorom bekapcsolt és nem akart leállni pedig nem is volt meleg, csak úgy tudtam leállítani, hogy az akksi saruját levettem, valakinek volt már hasonló probléma az autójával esetleg mi lehet a gond? Merre kezdjek el keresgélni? Tempomat utólagos beszerelése is érdekelne a kuplungnál meg van kapcsoló, mert egyszer már megnézték a szervízben, esetleg valaki tud segíteni? Az autó 2006-os astra h 1,3 cdti.
brzoli Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Újonc vagyok a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Elég sok hasznos dolgot olvastam itt az oldalon, talán valaki tud segíteni. Ma kb 30km-es út megtétele után a motor leállítását követően a hűtőventilátorom bekapcsolt és nem akart leállni pedig nem is volt meleg, csak úgy tudtam leállítani, hogy az akksi saruját levettem, valakinek volt már hasonló probléma az autójával esetleg mi lehet a gond? Merre kezdjek el keresgélni? Tempomat utólagos beszerelése is érdekelne a kuplungnál meg van kapcsoló, mert egyszer már megnézték a szervízben, esetleg valaki tud segíteni? Az autó 2006-os astra h 1,3 cdti. Szia! Van valamilyen hibakód? Most fordult elő először? A hűtőfolyadék hőmérsékletét nézted? Tempomathoz: Ha megvan a kapcsoló,akkor már csak egy tempomatos indexkar kell, meg engedélyeztetni kell, ha jól tudom, a CIM modulban. És lehet, hogy be kell forrasztani egy zöld ledet a műszeregységbe (ez ritka eset), ha nem működik a tempomat visszajelzés. 1
peterruzs Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Újonc vagyok a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Elég sok hasznos dolgot olvastam itt az oldalon, talán valaki tud segíteni. Ma kb 30km-es út megtétele után a motor leállítását követően a hűtőventilátorom bekapcsolt és nem akart leállni pedig nem is volt meleg, csak úgy tudtam leállítani, hogy az akksi saruját levettem, valakinek volt már hasonló probléma az autójával esetleg mi lehet a gond? Merre kezdjek el keresgélni? Tempomat utólagos beszerelése is érdekelne a kuplungnál meg van kapcsoló, mert egyszer már megnézték a szervízben, esetleg valaki tud segíteni? Az autó 2006-os astra h 1,3 cdti. Tempomat beszerelés egyszerű ha már van kuplung kapcsolód, csak a kart kell kicserélni, kell a 4 számjegyű biztonsági kód és egy haver akinek van Op-com vagy Tech2. 1
feri38 Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Nekem pont nem működik a tempomatom kuplungkapcsoló hibát írt most azt ki cseréltem, de még mindig nem jó. A következő hibakódot írja ki. P0500 jármű sebesség érzékelő A P0704 Kuplungkapcsoló bemeneti áramkőr meghibásodás. Erre van valami tippetek,hogy ez mi lehet?
pjotr Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Sziasztok Kérdésem lenne, manuális klímám nem kapcsol be, visszajelző led világít a kapcsolón, de a kompresszort nem kapcsolja be, biztosíték rendben van. Valaki találkozott már ilyesmi hibával? Nekem volt ilyen tavaly, elromlott a behúzó tekercs (vagy valami hasonló volt a neve) a kompresszoron. Ha elviszed egy klímáshoz 10 perc alatt megmondja mi a baja a rendszernek..
pjotr Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Sziasztok Kérdésem lenne, manuális klímám nem kapcsol be, visszajelző led világít a kapcsolón, de a kompresszort nem kapcsolja be, biztosíték rendben van. Valaki találkozott már ilyesmi hibával? Nekem volt ilyen tavaly, elromlott a behúzó tekercs (vagy valami hasonló volt a neve) a kompresszoron. Ha elviszed egy klímáshoz 10 perc alatt megmondja mi a baja a rendszernek..
Cserenkov Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Nekem volt ilyen tavaly, elromlott a behúzó tekercs (vagy valami hasonló volt a neve) a kompresszoron. Ha elviszed egy klímáshoz 10 perc alatt megmondja mi a baja a rendszernek.. Tényleg! Mi lett klíma töltés után, működik? Az alacsony nyomás arra utalt, hogy nincs a rendszerben elég töltet. Ha feltöltve sem kapcsol be, akkor igen, ez a legvalószínűbb lehetőség van még többek között.
peterruzs Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Tényleg! Mi lett klíma töltés után, működik? Az alacsony nyomás arra utalt, hogy nincs a rendszerben elég töltet. Ha feltöltve sem kapcsol be, akkor igen, ez a legvalószínűbb lehetőség van még többek között. Fel lett töltve és működik rendesen :)
astra111 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Szia! Van valamilyen hibakód? Most fordult elő először? A hűtőfolyadék hőmérsékletét nézted? Tempomathoz: Ha megvan a kapcsoló,akkor már csak egy tempomatos indexkar kell, meg engedélyeztetni kell, ha jól tudom, a CIM modulban. És lehet, hogy be kell forrasztani egy zöld ledet a műszeregységbe (ez ritka eset), ha nem működik a tempomat visszajelzés. Köszönöm a válaszodat, néztem a víz hőfokot az rendben, hibakódot nem találtam, a hűtőventilátor biztosíték kivétele és visszahelyezése után megszűnt a problémám, egyébként először fordult elő ilyen. Azóta rendben minden már a klímát is próbáltam működött rendben. Valakinek esetleg nincs elfekvőben egy tempomatos kar eladó?
astra111 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Szia! Van valamilyen hibakód? Most fordult elő először? A hűtőfolyadék hőmérsékletét nézted? Tempomathoz: Ha megvan a kapcsoló,akkor már csak egy tempomatos indexkar kell, meg engedélyeztetni kell, ha jól tudom, a CIM modulban. És lehet, hogy be kell forrasztani egy zöld ledet a műszeregységbe (ez ritka eset), ha nem működik a tempomat visszajelzés. Köszönöm a válaszodat, néztem a víz hőfokot az rendben, hibakódot nem találtam, a hűtőventilátor biztosíték kivétele és visszahelyezése után megszűnt a problémám, egyébként először fordult elő ilyen. Azóta rendben minden már a klímát is próbáltam működött rendben. Valakinek esetleg nincs elfekvőben egy tempomatos kar eladó?
Astra555 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! Valaki cserélt már külső hőmérséklet jeladót? Van egyszerűbb módja a cserének, vagy le kell venni hozzá a lökhárítót?
gabb Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! Valaki cserélt már külső hőmérséklet jeladót? Van egyszerűbb módja a cserének, vagy le kell venni hozzá a lökhárítót? Szia! Kiveszed a hűtőrácsot és onnan ki lehet cserélni!
Astra555 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Szia! Kiveszed a hűtőrácsot és onnan ki lehet cserélni!Köszi, az enyém működik, de majd átadom. Délután én is ezen gondolkodtam, hogy onnan elég jól hozzá lehet férni....
Cserenkov Elküldve Május8, 2014 Elküldve Május8, 2014 Ez vajon mitől ilyen olcsó?http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/fejegyseg/opel_cd70_navigacio_1900113350.html
csaba66 Elküldve Május8, 2014 Elküldve Május8, 2014 Ez vajon mitől ilyen olcsó?http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/fejegyseg/opel_cd70_navigacio_1900113350.html Kerdezd meg, le van-e tanitva, vagy egyaltalan mukodik-e :)
Cserenkov Elküldve Május9, 2014 Elküldve Május9, 2014 (edited) Kerdezd meg, le van-e tanitva, vagy egyaltalan mukodik-e :)Köszönöm, de teljesen megfelelő ami gyárilag van az autómban! Főleg ha már föl is van auxosítva (by Somi). :DCsak ahogy nézelődtem felmerült bennem a kérdés, mert ennél drágábban szokták adni a letanított bontott CD30MP3-akat. Módosítva Május9, 2014 : Cserenkov
brzoli Elküldve Május9, 2014 Elküldve Május9, 2014 (edited) Ez vajon mitől ilyen olcsó?http://auto-motor.va...1900113350.html Kerdezd meg, le van-e tanitva, vagy egyaltalan mukodik-e :) Rákérdeztem, hogy le van-e tanítva. A válasz: "Nem értem a kérdést??Meg van a kódja ha arra gondolsz." Módosítva Május9, 2014 : brzoli
csaba66 Elküldve Május9, 2014 Elküldve Május9, 2014 Rákérdeztem, hogy le van-e tanítva. A válasz: "Nem értem a kérdést??Meg van a kódja ha arra gondolsz." Igen, adja a hulyet a versenyzo. Persze ha komolyan gondolna, hogy a kod eleg, akkor nem annyiert kinalna...
Recommended Posts