Zsoltno1 Elküldve Április15, 2014 Elküldve Április15, 2014 Sziasztok! Új vagyok itt, és a kocsim se Astra hanem Antara 2013, de a forúmon itt találtam csak engem érdeklő témát! Az antarába szeretném bekapcsoltatni a speedlock -ot továbbá nem tudom van e valaki ki eltudná mondani mit lehet még életre kelteni benne! Pesti vagyok így minden megoldás érdekelne Budapest közelében ha Tech2 szükséges hozzá! Előre is köszönöm!
czombos Elküldve Április15, 2014 Elküldve Április15, 2014 Sziasztok! Nekem is szükségem lenne programozásra, mégpedig a következőket: -fedélzeti számítógép -vészfékvillogás -automata ajtózárás -alacsony üzemanyagszint (ezt nem tudom, hogy lehet-e programozni, de jó lenne, ha szólna) Tudtok ajánlani olyan embert/műhelyt Budapesten és közelében, aki meg tudja csinálni és nem aranyáron? --------------- Másik dolog: Elektromos klíma vezérlés van a kocsiban, a lamellákat elektromosan állítja az autó, hogy hova fújjon. Viszont hiába állítom arra, hogy lábra fújja, a vezető oldalon nem nyit ki a lamella, az utas oldalon kinyit. Házilag javítható dolog, vagy vigyem szervizbe? Köszi!
feri38 Elküldve Április16, 2014 Elküldve Április16, 2014 Sziasztok! Hol találom az autóban a tempomat biztosítékát mert a kezelési útmutatóban nincs benne! 1.7 CDTi 2006-os kombi! Köszi!
csaba66 Elküldve Április16, 2014 Elküldve Április16, 2014 Hol találom az autóban a tempomat biztosítékát mert a kezelési útmutatóban nincs benne! 1.7 CDTi 2006-os kombi! A tempomat csak nehany gomb a CIM modulra kotve, es a vezerloben levo szoftver, igy kulon biztositeka nincs. Miert keresed? Ha ugy veled, elromlott, akkor a probalgatasa elott fekezz egyet :)
feri38 Elküldve Április16, 2014 Elküldve Április16, 2014 A tempomat csak nehany gomb a CIM modulra kotve, es a vezerloben levo szoftver, igy kulon biztositeka nincs. Miert keresed? Ha ugy veled, elromlott, akkor a probalgatasa elott fekezz egyet :) Sajnos nem működik. Ma tech2-vel meg néztük a kocsit és a tengely kapcsoló pedálnál valami kapcsolót írt ki hibának, gondoltam hátha valami biztosíték problémája van. De akkor holnap meg nézem a fékpedált hátha látok ott valamit!
csaba66 Elküldve Április16, 2014 Elküldve Április16, 2014 Sajnos nem működik. Ma tech2-vel meg néztük a kocsit és a tengely kapcsoló pedálnál valami kapcsolót írt ki hibának, gondoltam hátha valami biztosíték problémája van. De akkor holnap meg nézem a fékpedált hátha látok ott valamit! Erdekes gondolat, de ha azt irja, hogy hibas egy kapcsolo, akkor miert biztositekot keresel? :) Van egy kapcsolo a kuplung folott (jelzi a kuplung kinyomasat, amire kikapcsol a tempomat), szoval o a hibas.
feri38 Elküldve Április16, 2014 Elküldve Április16, 2014 Köszi! Akkor veszek egy új kapcsolót! Ezt autósboltban lehet kapni vagy inkább bontóban keresgéljek?
Astra555 Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 Köszi! Akkor veszek egy új kapcsolót! Ezt autósboltban lehet kapni vagy inkább bontóban keresgéljek? https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41550000-kapcsolo/41550569-pedalkapcsolo/144557-kuplungpedal-kapcsolo-opel Ilyen árért kár bontóba menni érte....
feri38 Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41550000-kapcsolo/41550569-pedalkapcsolo/144557-kuplungpedal-kapcsolo-opel Ilyen árért kár bontóba menni érte.... Köszi a segítséget ! Ez tényleg nem nagy tétel. :D
hiblarl Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a hátsó rendszámtábla világításom valamiért nem működik. ( izzót cseréltem, továbbá kábellal megnéztem van -e egyáltalán áram a szerkezetben, de akármilyen izzót próbáltam, nem világított - rézkábel egyik oldala a "dugaszban" masik az izzón, és a másik rézkábelnél is ugyanez, csak a másik a fém részén, ahogy azt kell - ) a biztosítékokat egyesével kivettem, leellenőriztem mindet, sem olvadva, sem "szakadva" nincs a szál. Vinném a kocsit műszakira, azért érdekelne a dolog, mert enélkül ahol lakok, nem engedik át műszakin, és amúgy sem árt, ha van rendsz. világítása az embernek. Segítségeteket előre is köszönöm, illetve ha valaki tudja a választ erre, azt megkérném hogy részletesen írja már le nekem, mert nem vagyok sajnos egy nagy műszaki zseni :D Tisztelettel: U. Tibor. Tisztelt U. Tibor! Én is hasonló problémával küzdöttem. Nekem a jobb oldali lámpa ázott be. Kicseréltem az izzót és ekkor a bal oldali is kialudt. Rámértem és nem kapott áramot. A megoldás az lett, hogy biztonság kedvéért mind a két izzófoglalatot kicserélte és teljesen új izzókat raktam bele. Akusaru le és vissza és most már világít.
hiblarl Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a hátsó rendszámtábla világításom valamiért nem működik. ( izzót cseréltem, továbbá kábellal megnéztem van -e egyáltalán áram a szerkezetben, de akármilyen izzót próbáltam, nem világított - rézkábel egyik oldala a "dugaszban" masik az izzón, és a másik rézkábelnél is ugyanez, csak a másik a fém részén, ahogy azt kell - ) a biztosítékokat egyesével kivettem, leellenőriztem mindet, sem olvadva, sem "szakadva" nincs a szál. Vinném a kocsit műszakira, azért érdekelne a dolog, mert enélkül ahol lakok, nem engedik át műszakin, és amúgy sem árt, ha van rendsz. világítása az embernek. Segítségeteket előre is köszönöm, illetve ha valaki tudja a választ erre, azt megkérném hogy részletesen írja már le nekem, mert nem vagyok sajnos egy nagy műszaki zseni :D Tisztelettel: U. Tibor. Tisztelt U. Tibor! Én is hasonló problémával küzdöttem. Nekem a jobb oldali lámpa ázott be. Kicseréltem az izzót és ekkor a bal oldali is kialudt. Rámértem és nem kapott áramot. A megoldás az lett, hogy mind a két izzófoglalatot kicseréltem és teljesen új izzókat raktam bele. Akusaru le és vissza és most már világít.
hiblarl Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a hátsó rendszámtábla világításom valamiért nem működik. ( izzót cseréltem, továbbá kábellal megnéztem van -e egyáltalán áram a szerkezetben, de akármilyen izzót próbáltam, nem világított - rézkábel egyik oldala a "dugaszban" masik az izzón, és a másik rézkábelnél is ugyanez, csak a másik a fém részén, ahogy azt kell - ) a biztosítékokat egyesével kivettem, leellenőriztem mindet, sem olvadva, sem "szakadva" nincs a szál. Vinném a kocsit műszakira, azért érdekelne a dolog, mert enélkül ahol lakok, nem engedik át műszakin, és amúgy sem árt, ha van rendsz. világítása az embernek. Segítségeteket előre is köszönöm, illetve ha valaki tudja a választ erre, azt megkérném hogy részletesen írja már le nekem, mert nem vagyok sajnos egy nagy műszaki zseni :D Tisztelettel: U. Tibor. Tisztelt U. Tibor! Én is hasonló problémával küzdöttem. Nekem a jobb oldali lámpa ázott be. Kicseréltem az izzót és ekkor a bal oldali is kialudt. Rámértem és nem kapott áramot. A megoldás az lett, hogy mind a két izzófoglalatot kicseréltem és teljesen új izzókat raktam bele. Akusaru le és vissza és most már világít.
krisztus Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 Sziasztok Hátsó elektromos ablakemelőn gondolkozok Első vezérlő két hátsó vezérlő meg a két mechanika kellene? Vezetékelés vajon benne van,ha igen csak bekötöm a kapcsolókat,rádugom és örülök???távirányító húzgálja azt is? Vagy attól bonyolultabb mint gondolom?
Cserenkov Elküldve Április17, 2014 Elküldve Április17, 2014 Sziasztoktávirányító húzgálja azt is?Igen.A hátsó ajtókon kárpitot is kell cserélni mert kicsit más a kettő kialakítása. A többit nem tudom...
feri38 Elküldve Április19, 2014 Elküldve Április19, 2014 Sziasztok! Ma egy érdekes dologra lettem figyelmes, tesztmódban használom az autót,hogy lássam milyen a töltésem. Általában 14,1-14,2 ami normális, viszont állóhelyzetben tekertem a kormány,és azt vettem észre, hogy hirtelen leesik a töltésem 13,5 13,7-re. Az lenne a kérdésem,hogy ez normális vagy megint meg fog halni a fesszabályzóm.?
Cserenkov Elküldve Április19, 2014 Elküldve Április19, 2014 Sziasztok! Ma egy érdekes dologra lettem figyelmes, tesztmódban használom az autót,hogy lássam milyen a töltésem. Általában 14,1-14,2 ami normális, viszont állóhelyzetben tekertem a kormány,és azt vettem észre, hogy hirtelen leesik a töltésem 13,5 13,7-re. Az lenne a kérdésem,hogy ez normális vagy megint meg fog halni a fesszabályzóm.? Persze, hogy normális. A rásegítés elektro-hidraulikus. Azaz árammal működik a szervoszivattyú. Átamot vesz fel, ami a feszültség időleges esésével járhat.
ricsmond Elküldve Április19, 2014 Elküldve Április19, 2014 Sziasztok! Astra H GTC vásárlása előtt állok. Ma néztem egy példányt. olyan kérdésem lenne ha nincs BC gomb a fejegységes se a kormányon akkor hogy váltók a fedélzetin módót? pl visszalévő km? fogyasztás? átlag seb? előre is köszi
IstvanHobor Elküldve Április20, 2014 Elküldve Április20, 2014 Sziasztok! Új tag vagyok és sajnos nem találtam hasonló problémát, mint az enyém ezért szeretném a segítségeteket kérni. Van egy 2004-es H astrám. A vonóhorog beszerelése után teljesen összeomlott, állítólag ha a futó 2 helyzetjelzője nem 2 külön szálon van kötve akkor beteszi nekem az Insp2 kódot. Ezt akkor sem törli ki, ha leveszem a futót a kocsiról. Ha így van kötve (tehát 6 szál van kötve a futóban), akkor semmi gond. Nem tudom ez normális-e vagy mivel majdnem minden régebbi kötésű utánfutó így van kötve fe kellene ismerni ezt. A másik gondom: elment minden visszajelző hang (nem kattog az index, ha égve marad a lámpa nem jelez, ha menetközben nyitom az ajtót nem jelez, ha nincs bekötve az öv nem sípol) ezt mind tette és egyik napról a másikra elhagyta! Remélem tud valaki segíteni mégis merre induljak. Előre is köszi!
Maybal Elküldve Április20, 2014 Elküldve Április20, 2014 Sziasztok! Új tag vagyok és sajnos nem találtam hasonló problémát, mint az enyém ezért szeretném a segítségeteket kérni. Van egy 2004-es H astrám. A vonóhorog beszerelése után teljesen összeomlott, állítólag ha a futó 2 helyzetjelzője nem 2 külön szálon van kötve akkor beteszi nekem az Insp2 kódot. Ezt akkor sem törli ki, ha leveszem a futót a kocsiról. Ha így van kötve (tehát 6 szál van kötve a futóban), akkor semmi gond. Nem tudom ez normális-e vagy mivel majdnem minden régebbi kötésű utánfutó így van kötve fe kellene ismerni ezt. A másik gondom: elment minden visszajelző hang (nem kattog az index, ha égve marad a lámpa nem jelez, ha menetközben nyitom az ajtót nem jelez, ha nincs bekötve az öv nem sípol) ezt mind tette és egyik napról a másikra elhagyta! Remélem tud valaki segíteni mégis merre induljak. Előre is köszi! Hali! Először próbáld meg, hogy leveszed az akkusarut, és kb fél perc múlva visszateszed.
Ipeti Elküldve Április20, 2014 Elküldve Április20, 2014 Sziasztok ! Következő a problémám , 2008-as 1,7-s dízel astrám van, mikor ráadom a gyújtást csipogó hangot ad . Nem olyan mint az ajtó jelző "bim-bam" jellegű , konkrétan csipog kb 15-20 mp-ig . Az sem zavarja meg ha közben beindítom az autót. Mi lehet a gond ? Válaszokat előre is köszönöm.
Cserenkov Elküldve Április21, 2014 Elküldve Április21, 2014 5 ajtósnál a csomagtérben tudnék létesíteni egy szivargyújtó aljzatot? Honnan tudnék biztonságosan neki tápot adni? A REC modul környékéről valahonnan...?
Astra555 Elküldve Április21, 2014 Elküldve Április21, 2014 (edited) 5 ajtósnál a csomagtérben tudnék létesíteni egy szivargyújtó aljzatot? Honnan tudnék biztonságosan neki tápot adni? A REC modul környékéről valahonnan...?Elméletileg lennie kellene gyári kábelezésnek a kárpit alatt és csak rá kell csatlakoztatni a szivargyújtó aljzatot. Neked nincs olyan?2476-os hsz. Módosítva Április21, 2014 : Astra555
Maybal Elküldve Április21, 2014 Elküldve Április21, 2014 Elméletileg lennie kellene gyári kábelezésnek a kárpit alatt és csak rá kell csatlakoztatni a szivargyújtó aljzatot. Neked nincs olyan? 2476-os hsz. Ez igazából a kombinál van így, az 5 ajtósnál nincs kiépítve....ha jól tudom....
Cserenkov Elküldve Április22, 2014 Elküldve Április22, 2014 (edited) Elméletileg lennie kellene gyári kábelezésnek a kárpit alatt és csak rá kell csatlakoztatni a szivargyújtó aljzatot. Neked nincs olyan? 2476-os hsz. Kombinál én is hallottam ilyenről. Ezért kérdeztem hogy 5 ajtósnál hogy lehetne megoldani. Benézek majd a kárpit alá hátha mégis..., de sajnos azt gyanítom, hogy nem fogok találni semmit... Azért köszi. Szerk.: Benéztem, befotóztam a kárpit alá: semmi. :( Módosítva Április22, 2014 : Cserenkov
Recommended Posts