orlix Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Helló Érdeklődnék, hogy tudna valaki segíteni ,hogy a belső vilígításnak melyik a biztosítéka ,mert Can- bus ledekre akartam cserélni és hiába cseréltem vissza nem ég a belsőből eggyik sem még a kesztyűtartó-é sem. Választ előre is köszönöm. Nálam motortérben a 13-as, 5A.
Kaluszto Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Hát nem jött össze , de a hibát megtaláltam ahony be akartam rakni a belső hátsó lámpába az izzót elhajlitott a lefogó fém fület és állandó zárlatot csinált hiába cseréltem ki a biztositékot elől most se jó. Nálam motortérben a 13-as, 5A.
Maybal Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Üdv! Egy kollégámnak az Astrájában a 3 soros kijelző (talán BID?) van. A BC-t hogy lehet aktiválni? A DIS vezérlőben néztük, de ott nem engedi. OP-COMmal nem megy, esetleg Tech2-vel lehet csak? Vagy abszolút nem lehetséges?
dsteel Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Üdv! Egy kollégámnak az Astrájában a 3 soros kijelző (talán BID?) van. A BC-t hogy lehet aktiválni? A DIS vezérlőben néztük, de ott nem engedi. OP-COMmal nem megy, esetleg Tech2-vel lehet csak? Vagy abszolút nem lehetséges? Szia, nekem GID van, TECH2-vel 5000 Ft volt az aktiválás, szerintem csak TECH2-vel lehet... Ha kell, küldök priviben címet, sokáig keresgéltem, ennél csak drágábban találtam...
miv Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Sziasztok, Mivel senki nem jelentkezett Csongrád megyéből...: kinéz egy pénteki budapesti munka, esetleg valaki, aki vállalná az autómat? Emlékeztetőül, ezeket kellene beprogramozni: - ablak felhúzás kulccsal - központi zár bekapcsolása 12km/h fölött - meg kellene próbálni, hogy a kiégett izzókra figyelmeztet-e (nagy kijelzőm van, de nem grafikus) - vészfékezésnél villogó féklámpa + ha emberi áron meg tudjuk oldani, akkor foglalkoznánk a tempomattal. Köszönöm, Mihály
peterruzs Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Üdv! Egy kollégámnak az Astrájában a 3 soros kijelző (talán BID?) van. A BC-t hogy lehet aktiválni? A DIS vezérlőben néztük, de ott nem engedi. OP-COMmal nem megy, esetleg Tech2-vel lehet csak? Vagy abszolút nem lehetséges? Hello Lehetséges OP-COM segítségével aktíválni,én is most csináltam az enyémet. DIS-ben a code indexet kell megváltoztatni (http://www.diagnostics.org.uk/help/showthread.php/2-Astra-H-BID-Board-info-Display ) az üzemanyag szivattyúnak megfelelőre. Üdv.: Peti
Rockford Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Sziasztok, Mivel senki nem jelentkezett Csongrád megyéből...: kinéz egy pénteki budapesti munka, esetleg valaki, aki vállalná az autómat? Emlékeztetőül, ezeket kellene beprogramozni: - ablak felhúzás kulccsal - központi zár bekapcsolása 12km/h fölött - meg kellene próbálni, hogy a kiégett izzókra figyelmeztet-e (nagy kijelzőm van, de nem grafikus) - vészfékezésnél villogó féklámpa + ha emberi áron meg tudjuk oldani, akkor foglalkoznánk a tempomattal. Köszönöm, Mihály Szia! Az ablakfelhúzáshoz BC-modul kell, a többiről nem hallottam még Astra esetében (persze ez nem jelent semmit :) ) A tempomat pedig szintén hardveres probléma is, nem csak programozás kérdése.
orlix Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Sziasztok! Hozzá kellene férnem a motortér biztosíték tábla alatti XE1, XE2 csatlakozókhoz. Ez alatt: http://s108.photobucket.com/user/trace1_2006/media/washersensor005.jpg.html vannak ezek: http://i108.photobucket.com/albums/n26/trace1_2006/washersensor001.jpg Szedte már valamelyikőtök szét? A biztosíték tábla szorosan rajta ül? A 3 torx csavart kiszedtem, de nem találom a "earth nut"-ot, amit még le kell venni. Segítséget előre is köszönöm! Innen indultam: http://www.astraownersnetwork.co.uk/archive/index.php/t-59596.html
zolot Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne, 2006-os B Zafira 1.6 benzines, valószínű a CIM modulos problémám van. A duda nem mindig szól, sőt ha megnyomom elkezd hangosodni a rádió, az index balra nem mindig "marad ott", a rádió hangosítás és a BC funkciógombok a kormányon nem működnek ilyenkor. Aztán egyszer csak működnek minden rendesenrendesen. Ez a hiba az emlgetett visszahívásos CIM modul csatlakozó hiba vagy valami más?? Kérdeztem szervízben, állítólag már ezt a visszahívást megcsinálták egy az ország másik felében lévő szervízben. Lehet ezt valahogy házilag orvosolni?? ha valaki tudja a megoldást segítsen, mert lassan műszaki vizsga, ott meg a duda hiány gond lesz!! Köszönöm előre is! Üdv Zoli
Rockford Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne, 2006-os B Zafira 1.6 benzines, valószínű a CIM modulos problémám van. A duda nem mindig szól, sőt ha megnyomom elkezd hangosodni a rádió, az index balra nem mindig "marad ott", a rádió hangosítás és a BC funkciógombok a kormányon nem működnek ilyenkor. Aztán egyszer csak működnek minden rendesenrendesen. Ez a hiba az emlgetett visszahívásos CIM modul csatlakozó hiba vagy valami más?? Kérdeztem szervízben, állítólag már ezt a visszahívást megcsinálták egy az ország másik felében lévő szervízben. Lehet ezt valahogy házilag orvosolni?? ha valaki tudja a megoldást segítsen, mert lassan műszaki vizsga, ott meg a duda hiány gond lesz!! Köszönöm előre is! Üdv Zoli Hali, Ha leszeded a kormány alsó burkolatot, akkor látod azt a csatlakozót, amin van egy fém fül, ami a 2 csatlakozó felet összefogja. Hasonló gondom volt nekem is (duda csak ritkán szólt, tempomat szintén véletlenszerűen kapcsolt be csak) és a visszahíváson ennek az összeszorító fémlemezkének az előfeszítésén állítottak. Próbáld meg ezt te is.
zolot Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 Hali, Ha leszeded a kormány alsó burkolatot, akkor látod azt a csatlakozót, amin van egy fém fül, ami a 2 csatlakozó felet összefogja. Hasonló gondom volt nekem is (duda csak ritkán szólt, tempomat szintén véletlenszerűen kapcsolt be csak) és a visszahíváson ennek az összeszorító fémlemezkének az előfeszítésén állítottak. Próbáld meg ezt te is. Köszi! Megnézem, megpróbálom! Üdv
orlix Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Sziasztok! Hozzá kellene férnem a motortér biztosíték tábla alatti XE1, XE2 csatlakozókhoz. Ez alatt: http://s108.photobucket.com/user/trace1_2006/media/washersensor005.jpg.html vannak ezek: http://i108.photobucket.com/albums/n26/trace1_2006/washersensor001.jpg Szedte már valamelyikőtök szét? A biztosíték tábla szorosan rajta ül? A 3 torx csavart kiszedtem, de nem találom a "earth nut"-ot, amit még le kell venni. Segítséget előre is köszönöm! Innen indultam: http://www.astraownersnetwork.co.uk/archive/index.php/t-59596.html Sziasztok! No sikerült szétszednem és megvizsgálnom. Mind a hűtőfolyadék szintérzékelő, mind a szélvédőmosó szintérzékelő be van vezetékelve. De a hűtőfolyadék érzékelő csatlakozóját nem találom. Tudom, hogy hol kellene lennie, de nincs. Amit szeretnék: - Hűtőfolyadék szintérzékelő beüzemelése. Tartály tudja, érzékelő folyamatban. - Ablakmosóét nem akarom, mert azt macerásabb megoldani, de - az ablakmosóét rövidre kell zárnom, hogy ne dobjon hibát, mert csak együtt lehet ezt a két érzékelést aktiválni. Szerintetek, vágjam el a vezetékéket ott, ahol még hozzáférek és az - ablakmosót zárjam rövidre - a hűtőf. érzékelőt meg kössem be - és aktiváltassam a check controlt? Köszi a tippeket!
csaba66 Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Mind a hűtőfolyadék szintérzékelő, mind a szélvédőmosó szintérzékelő be van vezetékelve. De a hűtőfolyadék érzékelő csatlakozóját nem találom. Tudom, hogy hol kellene lennie, de nincs. Szerintetek, vágjam el a vezetékéket ott, ahol még hozzáférek és az - ablakmosót zárjam rövidre - a hűtőf. érzékelőt meg kössem be - és aktiváltassam a check controlt? Nem tudod kovetni a vezeteket? Valahol kell legyen vege, vagy csatlakozoval, vagy nelkule :) Az ablakmoso tartaly kornyeken sem talalsz csatlakozot? Azt hiszem, azonos a hutofolyadekeval, igy vegso esetben akar at is teheted. 1
orlix Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Nem tudod kovetni a vezeteket? Valahol kell legyen vege, vagy csatlakozoval, vagy nelkule :) Az ablakmoso tartaly kornyeken sem talalsz csatlakozot? Azt hiszem, azonos a hutofolyadekeval, igy vegso esetben akar at is teheted. Az a baj, hogy szövetszalaggal ba van tekerve a kábelkorbács, még ha le is tekerem, vissza már bajos. :-(
csaba66 Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Az a baj, hogy szövetszalaggal ba van tekerve a kábelkorbács, még ha le is tekerem, vissza már bajos. :-( A bemeno szineket latod, vagy meg tudod nezni egy rovid reszen felszedve a boritast. A korbacsot kell kovetni, es az elagazasait, aztan valahol lenni kell valaminek... ...kiveve, ha valaki levagta a csatlakozot, a drotveget pedig szigszalaggal rafogta a korbacsra. Earth nut ugyben mi volt a megoldas?
orlix Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 A bemeno szineket latod, vagy meg tudod nezni egy rovid reszen felszedve a boritast. A korbacsot kell kovetni, es az elagazasait, aztan valahol lenni kell valaminek... ...kiveve, ha valaki levagta a csatlakozot, a drotveget pedig szigszalaggal rafogta a korbacsra. Earth nut ugyben mi volt a megoldas? Earth nut, egy 10es anya, a képen bal alsó sarokban van. Figyelni kell még a másik két bekarikázott részen a műanyag karmokra. https://dl.dropboxusercontent.com/u/22271072/astra/biztositek.jpg 1
beny158 Elküldve Június7, 2013 Elküldve Június7, 2013 Sziasztok! Hamutartó, szivargyújtó fedelet felnyitjátok nektek világít? Nekem semmi fény, de mintha látnák LED-nek szánt átlátszó üveget.
okynoa Elküldve Június7, 2013 Elküldve Június7, 2013 A szivargyujto körül vilàgìt neked? Ott van egy kis izzò, annak a fényét vezeti el a kis àtlàtszò müanyag a hamutartoba.
okynoa Elküldve Június7, 2013 Elküldve Június7, 2013 A szivargyujto körül vilàgìt neked? Ott van egy kis izzò, annak a fényét vezeti el a kis àtlàtszò müanyag a hamutartoba. A fedél nem kapcsol vilàgìtàst. Tudtommal.
Marci28 Elküldve Június7, 2013 Elküldve Június7, 2013 Sziasztok! Szivargyújtó problémámra keresek megoldást. Minden olyan töltő aminek kisebb feje van állandóan kicsúszik belőle, nagyon zavaró. Segít ezen valamit a szivargyújtó cseréje? itt neki milyen szivargyújtója van nem tudjátok? köszi M.
beny158 Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 A szivargyujto körül vilàgìt neked? Ott van egy kis izzò, annak a fényét vezeti el a kis àtlàtszò müanyag a hamutartoba. A fedél nem kapcsol vilàgìtàst. Tudtommal. Igen rájöttem, hogy nem a fedél kapcsolja, hanem a fényszóró be/ki kapcsolásával gerjeszthető be :)
okynoa Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 Sziasztok! Nem kapcsol be a hűtőventilátorom 90fok körül. Eddig kapcsolt. Még 96foknal sem. Ha bekapcsolom a klìmát, akkor elindul mindkét ventilàtor. Ha jòl tudom höfok alapjan kapcsolja. Azelektronika és nem termosztat van benne. Mi lehet a gond? Tudtok segìteni? Köszi!
krisztus Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 Sziasztok! Szivargyújtó problémámra keresek megoldást. Minden olyan töltő aminek kisebb feje van állandóan kicsúszik belőle, nagyon zavaró. Segít ezen valamit a szivargyújtó cseréje? itt neki milyen szivargyújtója van nem tudjátok? köszi M. Ha arra a kisfedeles kis pakolós hamus helyetti dologra gondolsz akkor a Classic némelyikében előfordul.nem felfelé nyilik hanem ha jól tudom oldalra a vezető felé.igaz cserélhető a régebbi fajtával de huszonezret mondtak rá opeléknál tavaly
okynoa Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 Hello! Milyen motorod van? Nekem 107-108 fok körül kapcsol be. Mintha lett volna valami ilyen típushiba, hogy csak klímával kapcsol a venti Z16XEP motoroknál. Z17DTH. Akkor lehet nekem is bekapcsol, 100 fok felett valahol? Eddig még nem làttam, h 100 fok felett lenne a vizhőfok. Jelzi a kocsi, és ha igen mikor, ha màr magas nagyon a hőfok.
Recommended Posts