harmlevi Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Sziasztok A H Astrámmal lenne egy kis problémám. Akkut cseréltem a kocsiban és utána el kezdett szórakozni a távirányító. A kocsi rendesen megy, ha kiveszem a kulcsot nem hallgat el a rádió, nem működik a távirányító és kulcsal sem tudom a kozpontizárat működtetni. Ha leveszem az akkusarut, akkor 1-2 nyitás-zárásig jó és utána megint el kezd szórakozni. Nem tudjátok mi lehet a baja, mert egy szervízben már azzal rigattak, hogy a hátsó vezérőegységet kell kicserélni. Előre is köszi a segítséget Üvd.: Laci Szia! A rádió beállításai között (settings gomb) nézd meg, hogy az ign. logic on vagy off, ha offon van állítsd on-ra... Kp.-zár: Én a helyedben a középkonzoli kapcsolóval szórakoznék egy kicsit, a kulccsal nem is zárja egyébként sem az összes ajtót az Astrák nagy része, csak a vezetőjét, bezárni az autót így úgy tudod, hogy az anyósülés felől szállsz be megnyomod a bezárást majd becsukod az ajtót, így az összes zárva lesz... Továbbá cserélnék elemet a kulcsban CR2032-es gombelem kell bele, a tokot kinyitni az illesztési résébe helyezett körömmel lehet, mintha egy szilvából a magot akarnád kivenni:)... Remélem helyrejön!:lol:
Kövi Laci Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Szia! A rádió beállításai között (settings gomb) nézd meg, hogy az ign. logic on vagy off, ha offon van állítsd on-ra... Kp.-zár: Én a helyedben a középkonzoli kapcsolóval szórakoznék egy kicsit, a kulccsal nem is zárja egyébként sem az összes ajtót az Astrák nagy része, csak a vezetőjét, bezárni az autót így úgy tudod, hogy az anyósülés felől szállsz be megnyomod a bezárást majd becsukod az ajtót, így az összes zárva lesz... Továbbá cserélnék elemet a kulcsban CR2032-es gombelem kell bele, a tokot kinyitni az illesztési résébe helyezett körömmel lehet, mintha egy szilvából a magot akarnád kivenni:)... Remélem helyrejön!:lol: A settingsben be van kapcsolva, az elemcsere megvolt a kulcsokat újra tanították és még mindig rossz... Valakinek vmi ötlet?
Zsolti25 Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Bakker, én nagyon béna vagyok. Sikerült eljutni a veszvillogo csatlakozojáig és szégyen de nem tudtam kihúzni a csatlakozót. Ilyen biztonsági bigyót még nem láttam. Segítsetek kérlek. Hogy kell lehúzni a csatlakozót ? Vagy tudja valaki melyik színű vezetéken van gyújtáskapcsolt 12V ? A másik problémám hogy a kihangositó bekötése után hivaskor a rádió némit de nem hallok semmit. Lehet, hogy ezt is fel kell programozni, hogy a bejövő jelet kitegye a hangszorora ? Remelem nem gáz, hogy ilyen béna vagyok. Előre is köszi a segítséget. Szia! A vészvillogó panelban van gyújtáskapcsolt 12V. http://kepfeltoltes.hu/111231/V_szvillog__...ltoltes.hu_.jpg 12-es láb, fekete vezeték. Üdv: Laci
koco Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Bakker, én nagyon béna vagyok. Sikerült eljutni a veszvillogo csatlakozojáig és szégyen de nem tudtam kihúzni a csatlakozót. Ilyen biztonsági bigyót még nem láttam. Segítsetek kérlek. Hogy kell lehúzni a csatlakozót ? Vagy tudja valaki melyik színű vezetéken van gyújtáskapcsolt 12V ? A másik problémám hogy a kihangositó bekötése után hivaskor a rádió némit de nem hallok semmit. Lehet, hogy ezt is fel kell programozni, hogy a bejövő jelet kitegye a hangszorora ? Remelem nem gáz, hogy ilyen béna vagyok. Előre is köszi a segítséget. Gyújtáskapcsolt +12V: 12-es láb, fekete vezeték. A csatlakozónak van egy felhajtható füle, ami egy fogazott áttételen keresztül kiemeli a csatlakozót. Ezt a fület kell felhajtani (felhajlás ellen pedig egy kis pöcök védi, azt előtte be kell nyomni). A rádiódra bekötötted a kihangosító hangszoró vezetékeit? A Quadlock alsó sorában a pici csatlakozók között van két láb. A csatlakozókiosztás a rádió tetején lévő adatlapon is fel van tüntetve. A PH+ és PH- (vagy TEL+ és TEL-) lábakra kell kötni a hangszóró vezetékeit. Üdv: Laci
makimano Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Gyújtáskapcsolt +12V: 12-es láb, fekete vezeték. A csatlakozónak van egy felhajtható füle, ami egy fogazott áttételen keresztül kiemeli a csatlakozót. Ezt a fület kell felhajtani (felhajlás ellen pedig egy kis pöcök védi, azt előtte be kell nyomni). A rádiódra bekötötted a kihangosító hangszoró vezetékeit? A Quadlock alsó sorában a pici csatlakozók között van két láb. A csatlakozókiosztás a rádió tetején lévő adatlapon is fel van tüntetve. A PH+ és PH- (vagy TEL+ és TEL-) lábakra kell kötni a hangszóró vezetékeit. Üdv: Laci Sziasztok! Egy megjegyzés a vészvillogó csatlakozó behelyezésére: Ezt a csatlakozót könnyedén vissza lehet úgy rakni, hogy NE működjenek a gombok :D . Nekem már sikerült ezt a csatlakozót úgy visszarakni, hogy nem nyomtam be teljesen, a felhajtható fület is vissza lehetett pattintani és úgy látszott, mintha a helyén lenne. Aztán, mikor visszaraktam mindent a helyére, akkor derült ki, hogy nem működik a vészvillogó és persze az ajtózáró gomb sem. Mondanom sem kell, hogy mi következett :lol: Középkonzol visszaszerelése előtt érdemes a gombokat kipróbálni! :devlish: Ezt csak azért írtam le, mert ha nekem sikerült, lehet más is járhat így. Üdv.
aca Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Segitséget szeretnék kérni tőletek. 2004-es benzines H Astrám van és az istenért nem találom hol lehet beállítani az időt és a dátumot. Valaki segitsen. Köszi
harmlevi Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Segitséget szeretnék kérni tőletek. 2004-es benzines H Astrám van és az istenért nem találom hol lehet beállítani az időt és a dátumot. Valaki segitsen. Köszi Milyen kijelződ van? Kétsoros/három/grafikus/színes?
benkoa Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Segitséget szeretnék kérni tőletek. 2004-es benzines H Astrám van és az istenért nem találom hol lehet beállítani az időt és a dátumot. Valaki segitsen. Köszi Szia! http://www.opel.hu/content/dam/Opel/Europe...H_model_9.0.pdf Menj rá a a linkre, (Opel Magyarország hivatalos honlapja) és a 118. oldaltól keresgélj. benkoa
benkoa Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Üdvözlök Mindenkit! Megint kitaláltam valamit. Két hónap múlva négy éves lesz az autóm, sajnos jön a műszaki vizsga. (Astra H Essentia+ Kombi, 14XEP). Arra gondoltam, hogy felrakok egy vonóhorgot. Találtam is 20-30 ezer közötti áron nekem tetszőt, de egyikhez sincs elektronika. Régen (még a békebeli időkben autószerelő voltam), amikor felraktam egy vonóhorgot, akkor a hátsó lámpák vezetékeiből lehetett venni az energiát a csatlakozó aljzathoz. Most, hogy egy kicsit "utánaolvasgattam" a neten az Astrának, megdöbbenve tapasztaltam, hogy 20-30 ezer (ugyanannyi mint a horog!!!) Ft.-ért be kellene szereznem, valami utánfutó vezérlő modult is? Az autóban nincs REC modul gyárilag és a neten csak olyan utánfutó vezérlőket találtam, amelyek az előbb említett összegért kaphatóak, de csak a REC modulos autókhoz. Szerintetek az én autómba mit kell beszerezni, ahhoz hogy be lehessen kötni az utánfutó csatlakozóját? Nem tudjátok, hogy be van-e építve gyárilag ilyen egység? Hol lehet, ha van? (Vezérlő gyári száma:6235326). Milyen megoldás van még? (Olcsó, de elegáns és megbízható). Előre is köszönöm:benkoa
Zsolti25 Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Gyújtáskapcsolt +12V: 12-es láb, fekete vezeték. A csatlakozónak van egy felhajtható füle, ami egy fogazott áttételen keresztül kiemeli a csatlakozót. Ezt a fület kell felhajtani (felhajlás ellen pedig egy kis pöcök védi, azt előtte be kell nyomni). A rádiódra bekötötted a kihangosító hangszoró vezetékeit? A Quadlock alsó sorában a pici csatlakozók között van két láb. A csatlakozókiosztás a rádió tetején lévő adatlapon is fel van tüntetve. A PH+ és PH- (vagy TEL+ és TEL-) lábakra kell kötni a hangszóró vezetékeit. Üdv: Laci Kedves Laci ! Istenkirály vagy. Nagyon köszi a segítséget. A számítógép floppy táp vezetékéből operaltam ki a "csatlakozót. Ezt tettem bele a csatlakozóba. Elvileg beleszorult de sajnos nem Ellenőriztem le hogy érintkezik e a tüskékkel. Elvileg bekötöttem a PH+- ra. Ezt a bemenetet nem kell "engedélyezni " valamilyen menüben? Koszi a segítséget.
csaba66 Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 A számítógép floppy táp vezetékéből operaltam ki a "csatlakozót. Ezt tettem bele a csatlakozóba. Elvileg beleszorult de sajnos nem Ellenőriztem le hogy érintkezik e a tüskékkel. Nem a floppy tapkabelt kell hasznalni, hanem az adatkabelt :lol:
koco Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Kedves Laci ! Istenkirály vagy. Nagyon köszi a segítséget. A számítógép floppy táp vezetékéből operaltam ki a "csatlakozót. Ezt tettem bele a csatlakozóba. Elvileg beleszorult de sajnos nem Ellenőriztem le hogy érintkezik e a tüskékkel. Elvileg bekötöttem a PH+- ra. Ezt a bemenetet nem kell "engedélyezni " valamilyen menüben? Koszi a segítséget. Ha a PH+, PH- és a TEL MUTE bevan kötve, akkor minden egyéb beállítás nélkül működik. Ha a telmute-on testelést kap, akkor némítja a rádiót vagy megállítja a cd-t, és az első két hangszóróra erősíti a PH-n bejövő jelet, kijelzőn az "Ext in" vagy "External in" szöveg jelenik meg. Ezt a hangerőt a rádió hangerő szabályzójával lehet változtatni, és a rádió hangbeállításainál meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt is. A némítás egyébként működik?
Zsolti25 Elküldve Január11, 2012 Elküldve Január11, 2012 Ha a PH+, PH- és a TEL MUTE bevan kötve, akkor minden egyéb beállítás nélkül működik. Ha a telmute-on testelést kap, akkor némítja a rádiót vagy megállítja a cd-t, és az első két hangszóróra erősíti a PH-n bejövő jelet, kijelzőn az "Ext in" vagy "External in" szöveg jelenik meg. Ezt a hangerőt a rádió hangerő szabályzójával lehet változtatni, és a rádió hangbeállításainál meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt is. A némítás egyébként működik? Igen, a némitás működik. ha meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt, akkor azt még leellenorzom mielőtt szetszedem :lol: Nagyon köszönöm a válaszokat !!!
koco Elküldve Január11, 2012 Elküldve Január11, 2012 Igen, a némitás működik. ha meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt, akkor azt még leellenorzom mielőtt szetszedem :lol: Nagyon köszönöm a válaszokat !!! Indíts egy hívást, és adj rá hangerőt mindkét eszközön (kihangosító és rádió).
Robee Elküldve Január11, 2012 Elküldve Január11, 2012 légyszi tudja valaki hogy ez mit jelent? Valami hibakod féle? mert ezt irja ki a kijelzo helyén! De elobb megjelent az InSp 0 feilrat azt szerettem volna eltuntetni, majd ez jelent meg, amikor hosszan nyomvatartottam a nullázo gombját! 1,7 001 05
HuOrso Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Sziasztok! S-O-S lenne a kérdésem! Opel Astra H 1.4 benzines! Tegnapra megadta magát a központi zár. Mivel 1 db kulcsos zár van a vezetői oldalon azt tudom kulccsal vezérelni, de CSAK azt az 1 ajtót. A többit külön külön az ajtó zár részénél tudom bezárni... Nem nyílik a csomagtartó és ami a legnagyobb baj, hogy a tank ajtaja sem. Biztosítékot kicseréltük, hátha az a baj, nem működik. Akkumulátorról levettük a sarut, majd vissza. Így sem működik. Utastérben, a műszerfalon a központi zár visszajelző piros fénye sem világít. Mit tanácsoltok? Vagy esetleg (anyagi okok miatt nem szak szerviz) ajánlani tudok e Budapesten hozzáértő szakit! Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Üdv.
harmlevi Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Sziasztok! S-O-S lenne a kérdésem! Opel Astra H 1.4 benzines! Tegnapra megadta magát a központi zár. Mivel 1 db kulcsos zár van a vezetői oldalon azt tudom kulccsal vezérelni, de CSAK azt az 1 ajtót. A többit külön külön az ajtó zár részénél tudom bezárni... Nem nyílik a csomagtartó és ami a legnagyobb baj, hogy a tank ajtaja sem. Biztosítékot kicseréltük, hátha az a baj, nem működik. Akkumulátorról levettük a sarut, majd vissza. Így sem működik. Utastérben, a műszerfalon a központi zár visszajelző piros fénye sem világít. Mit tanácsoltok? Vagy esetleg (anyagi okok miatt nem szak szerviz) ajánlani tudok e Budapesten hozzáértő szakit! Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Üdv. De akkor a műszerfalon lévő gombbal sem zárja az ajtókat?
HuOrso Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 De akkor a műszerfalon lévő gombbal sem zárja az ajtókat? Szia! Nem, nem zárja. Semmi reakció. Viszont, ma újra levettük a sarukat. Kicsit tovább hagytuk úgy, vissza tétel után, már zárta a távirányító, de műszerfalról továbbra sem lehet vezérelni. Illetve ami érdekes. Lezárom az autót... megpróbálom kinyitni a hátsó utas ajtót és lám, nyitja az egész központi zárat. Ez mind a 2 hátsó ajtóval. Tehát, lezárt ajtókat a 2 hátsó ajtó kilincsnyitással nyitható. Mintha szimplán kinyitnám a kilincset.... Tanksapka továbbra sem nyílik. Csomagtartó most már nyílik. Javaslat?
zsombi01 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Szia! Nem, nem zárja. Semmi reakció. Viszont, ma újra levettük a sarukat. Kicsit tovább hagytuk úgy, vissza tétel után, már zárta a távirányító, de műszerfalról továbbra sem lehet vezérelni. Illetve ami érdekes. Lezárom az autót... megpróbálom kinyitni a hátsó utas ajtót és lám, nyitja az egész központi zárat. Ez mind a 2 hátsó ajtóval. Tehát, lezárt ajtókat a 2 hátsó ajtó kilincsnyitással nyitható. Mintha szimplán kinyitnám a kilincset.... Tanksapka továbbra sem nyílik. Csomagtartó most már nyílik. Javaslat? Szia HuOrso! Az enyém is tudta ezt!!!!!!! Evett is az ideg miatta rendesen! Nekem a végén a jobb hátsó ajtóba átvezető kábelkötegben volt elszakadva egy /piros színű/ vezeték, az ajtóhoz közel eső részen! A gumi " harmonika " szigetelésbe annyira bele szorul a vezeték köteg, hogy saját magát elszakítja, ahogy összetapad és mikor nyitjuk az ajtót, a vezeték lemarad az ajtóról. Persze látni nem lehet, mert a gumi takarja. A csatlakozót összerakáskor jól rakjátok össze, mert nekem a "szakik" ezt nem tették meg és elhagytam menet közben egy alkatrészt, ami a gumit tartja a helyén! A hiányzó elem talán 500,-huf értékű, de csak kábelköteggel adják vagy 20.000,-huf ellenében. Szerencsére egy "G" donorból kinyertem, hála a segítőmnek baráti áron. A javítás után én szilion olajat fújtam bele a gumiba, azóta nem tapad össze. Az ajtót addig be tudod zárni mechanikusan, de akkor csak belülről nyílik- saját kilincsével mint a régi Ladák -, DE A GYEREKZÁRAT KAPCSOLD KI, mert ha nem teszed, akkor már sehonnan! :lol: Ha nincs más ötlet kivesézem neked a munkamenet, üzenj! Ja, meg a kulcson lévő gombok nyomogatásával és ezzel egy időben a kilincs nyitott-zárt állapotában /meghúzott állapotában/ lehet tanítgatni a vasat, a végén meg azt sem tudod mi az eredeti állapot. Csuda dolgokat csináltam a -10 C fokban az udvaron. Utána saru levesz és alapra minden visszaállítódik - persze a bezárt ajtót te is fogod tudni kívülről nyitni, mintha bentről tennéd, vagyis nem csináltál semmit. Márkaszervizben azt mondták 6.000,- + munkadíj és - idézem- programot javítanak az ajtózár elektronikában. Nem győztek meg! Egyébként javaslom mindenki nézze meg a saját verdáját időnként, a fenti hiba miatt, mert a központi zár szépen kattan záráskor, minden tuti. Amikor meg a kilincset megnyitjuk kívülről, minden ajtó nyílik, oszt a fene megeszi, ha ezt más csinálja amikor nem vagyunk a közelben!!!!!!!!!!
HuOrso Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Szia HuOrso! Az enyém is tudta ezt!!!!!!! Evett is az ideg miatta rendesen! Nekem a végén a jobb hátsó ajtóba átvezető kábelkötegben volt elszakadva egy /piros színű/ vezeték, az ajtóhoz közel eső részen! A gumi " harmonika " szigetelésbe annyira bele szorul a vezeték köteg, hogy saját magát elszakítja, ahogy összetapad és mikor nyitjuk az ajtót, a vezeték lemarad az ajtóról. Persze látni nem lehet, mert a gumi takarja. A csatlakozót összerakáskor jól rakjátok össze, mert nekem a "szakik" ezt nem tették meg és elhagytam menet közben egy alkatrészt, ami a gumit tartja a helyén! A hiányzó elem talán 500,-huf értékű, de csak kábelköteggel adják vagy 20.000,-huf ellenében. Szerencsére egy "G" donorból kinyertem, hála a segítőmnek baráti áron. A javítás után én szilion olajat fújtam bele a gumiba, azóta nem tapad össze. Az ajtót addig be tudod zárni mechanikusan, de akkor csak belülről nyílik- saját kilincsével mint a régi Ladák -, DE A GYEREKZÁRAT KAPCSOLD KI, mert ha nem teszed, akkor már sehonnan! :lol: Ha nincs más ötlet kivesézem neked a munkamenet, üzenj! Ja, meg a kulcson lévő gombok nyomogatásával és ezzel egy időben a kilincs nyitott-zárt állapotában /meghúzott állapotában/ lehet tanítgatni a vasat, a végén meg azt sem tudod mi az eredeti állapot. Csuda dolgokat csináltam a -10 C fokban az udvaron. Utána saru levesz és alapra minden visszaállítódik - persze a bezárt ajtót te is fogod tudni kívülről nyitni, mintha bentről tennéd, vagyis nem csináltál semmit. Márkaszervizben azt mondták 6.000,- + munkadíj és - idézem- programot javítanak az ajtózár elektronikában. Nem győztek meg! Egyébként javaslom mindenki nézze meg a saját verdáját időnként, a fenti hiba miatt, mert a központi zár szépen kattan záráskor, minden tuti. Amikor meg a kilincset megnyitjuk kívülről, minden ajtó nyílik, oszt a fene megeszi, ha ezt más csinálja amikor nem vagyunk a közelben!!!!!!!!!! Szia, köszönöm a választ! Az ajtók most már úgy néz ki, hogy sok szórakozás árán, de jók. Viszont a tank ajtaja nem nyílik... Erre valami megoldás?
Robee Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Szia HuOrso! Az enyém is tudta ezt!!!!!!!!!!!!!! Hogyan is lehet széthuzni azt a csatlakozot az ajtonál? (van rajta valami kék csatlakozo a végénél) És nem tud valaki a fent emlitett hibára valami megoldást ? (#2015-os számu)
HuOrso Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Hogyan is lehet széthuzni azt a csatlakozot az ajtonál? (van rajta valami kék csatlakozo a végénél) És nem tud valaki a fent emlitett hibára valami megoldást ? (#2015-os számu) Mi nem nyúltunk a csatlakozóhoz. Ma elvittem a Nagykőrösi úton egy szerelőhöz aki azt mondta, valószínűleg csak szerviz tudja megcsinálni.... Legalább korrekt volt és nem kezdte el barkácsolni ész nélkül. Továbbra is várom a hozzászólásokat, ki tudna hozzáértő szaki elérhetőséget ajánlani!
harmlevi Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Mi nem nyúltunk a csatlakozóhoz. Ma elvittem a Nagykőrösi úton egy szerelőhöz aki azt mondta, valószínűleg csak szerviz tudja megcsinálni.... Legalább korrekt volt és nem kezdte el barkácsolni ész nélkül. Továbbra is várom a hozzászólásokat, ki tudna hozzáértő szaki elérhetőséget ajánlani! Kábelszakadást kb. 3ezer forintért javít a márkaszervíz, szépen zsugorcsővel...
HuOrso Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Kábelszakadást kb. 3ezer forintért javít a márkaszervíz, szépen zsugorcsővel... Melyik márka szervizet tudnád javasolni?
harmlevi Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Melyik márka szervizet tudnád javasolni? Nekem Dunaharasztin a Molnárnál csinálták meg:)!
Recommended Posts