Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz.

Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném!

Elküldve
Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz.

A TID hatsojarol kuldj egy linket legy szives, mert nem talalom, es kivancsi vagyok...

Elküldve
A TID hatsojarol kuldj egy linket legy szives, mert nem talalom, es kivancsi vagyok...

Most melózok :D sajnos innét nem tudok, de este küldök.

Elég sokáig kerestem én is tegnap

Elküldve
Most melózok :D sajnos innét nem tudok, de este küldök.

Elég sokáig kerestem én is tegnap

Az a kedves szerelő vagy ennyire tudatlan ami ciki Opel villamosságis létére (akkor ne menj többet a közelébe) vagy pénzt akar lehúzni (akkor sem!):D! Korábban egy párszor ezt már kitárgyaltam egy pár emberrel, tök mindegy milyen kijelződ van a csatlakozó ugyanaz csak programozni kell tech2-vel:)! Én is TID-ről cseréltem BID-re majd GID-re... A fejegységem először cc20 volt, ezt cseréltem cd30 mp3-ra... Minden tökéletesen működik (BC, stb..)!! Akár CID-et is rakhatnék bele, ott is csak akkor kell külön antenna meg színes kábel, ha navit akarok...:P!

Szóval nyugodtan cseréld!:P

Elküldve

Szia!

Csatlakozom "harmlevi" hozzászólásához.

Nekem is TID volt, majd le lett cserélve GID-re és nem kellett a csatlakozókhoz hozzányúlni.

Semmi alakítgatás nem kellett, a GID-be simán belement a csatlakozó és tökéletesen, hibátlanul működik minden.

Üdv.

Elküldve
Szia!

Csatlakozom "harmlevi" hozzászólásához.

Nekem is TID volt, majd le lett cserélve GID-re és nem kellett a csatlakozókhoz hozzányúlni.

Semmi alakítgatás nem kellett, a GID-be simán belement a csatlakozó és tökéletesen, hibátlanul működik minden.

Üdv.

Köszi mindegyikőtöknek, akkor megnyugodtam. Már csak kijelzőt kell szereznem...

Akkor a lényeg, hogy le legyen választva és lehetőleg kerettel legyen ugye?

Elküldve
Köszi mindegyikőtöknek, akkor megnyugodtam. Már csak kijelzőt kell szereznem...

Akkor a lényeg, hogy le legyen választva és lehetőleg kerettel legyen ugye?

Igen.

A GID keret megegyezik a TID-ével.

Ha BID-et akarsz, akkor ahhoz kell hozzávaló keret, mert az kicsit más.

Elküldve

Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is !

Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !!

Elküldve
Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is !

Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !!

Igen, van összefüggés!

Ha lehúzod majd fel mind2 oldalon visszaáll az automatika!

Elküldve

lehúzod aztán folyamatosan fel és felhúzva tartod a gombot amíg van 1 pici katt szerű hang .akkor már jól műxik

Elküldve

SZIASZTOK

ASTARA H NÁL 2005, 7071 HIBAKODOT IRJA KI ÉS A VILÁGITÁS IS MENETKÖZBEN ELMEGY ÉS KAPCSOLGAT KI BE A RÁDIO, SEGITSÉGET SZERETNÉK KÉRNI A MEGOLDÁSRA KÖSZÖNÖM

Elküldve
lehúzod aztán folyamatosan fel és felhúzva tartod a gombot amíg van 1 pici katt szerű hang .akkor már jól műxik

ezt is köszi !! :D

Elküldve
Hiba kódot meglehet nézni vhogy itthon is műszerek nélkül ?

nem, kábel+ laptop :D

de amúgy erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen kábellel lehet "motoszkálni" az ECU-ban !?

Elküldve
nem, kábel+ laptop :D

de amúgy erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen kábellel lehet "motoszkálni" az ECU-ban !?

Ki lehet iratni bizonyos hibakodokat a km szamlalora es a kozepso kijelzore is, csak tobbnyire nem igazan tudni, mit jelentenek...

Onmagaban pedig semmilyen kabel nem jo; a komoly elektronikat es szoftvert is tartalmazo celmuszereknek a kabel csak a legegyszerubb resze.

Elküldve
Sziasztok,

tudja valaki, hogy mit jelentenek a km kijelzőn megjelenő számok mikor gyujtás alatt nyomva tartom a nullázót?

ez engem is érdekelne :D

Elküldve
Hi

Bc aktiválással csak a fogyasztási adatokat lehet elérhetővé tenni vagy esetleg van rá mód hogy az egész menürendszert?

hülye kérdés...

Elküldve

Érdeklődnék astra h 1.7cdti z17dth típusú autom hibályával kapcsban.

néha inditáskot ég a kulcsjel és nem indul a kocsi!

mit lehet tenni szoftverfrissitéssel megoldható a problem?

néha menet közben is bevillan....köszi a válaszokat

a segitséget

Elküldve

Sziasztok!

Most vásároltuk meg 3 éves Opel Astra 1.7 cdti autonkat..Az első héten nem is volt semmi baj,de az első mínusz érkezésével megjelent a hibajelzés a műszerfalon,kis sárga autó a kulccsal..Mindenképp szervizbe vagy szerelőhöz kell vinni?Nagy a gond vagy elmegy még vele?Sem álló helyzetben sem menet közben semmit nem e,de nem is vagyunk nagy szakik..Ha valaki ír azt megköszönöm előre is..

Elküldve
Érdeklődnék astra h 1.7cdti z17dth típusú autom hibályával kapcsban.

néha inditáskot ég a kulcsjel és nem indul a kocsi!

mit lehet tenni szoftverfrissitéssel megoldható a problem?

néha menet közben is bevillan....köszi a válaszokat

a segitséget

Sziasztok!

Most vásároltuk meg 3 éves Opel Astra 1.7 cdti autonkat..Az első héten nem is volt semmi baj,de az első mínusz érkezésével megjelent a hibajelzés a műszerfalon,kis sárga autó a kulccsal..Mindenképp szervizbe vagy szerelőhöz kell vinni?Nagy a gond vagy elmegy még vele?Sem álló helyzetben sem menet közben semmit nem e,de nem is vagyunk nagy szakik..Ha valaki ír azt megköszönöm előre is..

Sziasztok!

Ki kellene villogtatni,dob-e valamilyen hibakódot mind kettőtöknek.Féket meg a gázt egyszerre tövig benyom,ezután gyújtás ráad (nem beinditani a mocit,csak gyújtást ráadni)és nézni a km számlálót,hogy milyen hibakódot ír ki.

Elküldve

Szia Bocs!:-)

ECN a km számlálón 10-6-8-3 a villogás...Nem a kis autó villog a kulccsal ,hanem a másik oldalt a kis lámpa ami olyan mint egy alváz..:-)

Mi lehet?Ha megmondanád tudnám mire készüljek.Köszi..

Elküldve
Szia Bocs!:-)

ECN a km számlálón 10-6-8-3 a villogás...Nem a kis autó villog a kulccsal ,hanem a másik oldalt a kis lámpa ami olyan mint egy alváz..:-)

Mi lehet?Ha megmondanád tudnám mire készüljek.Köszi..

így a kódokat sajna nem ismerem,de majd a hozzáértők megmondják.Van részecskeszűrő az autón?

Elküldve
Sziasztok

Bár kérdeztem már hátha valaki tud megoldást:

a kódok 03000, 03100, 03200, 03300, 03400, 03140,

Voltam több szerelőnél is az egyik injector tisztítást javasolt,

sajnos nem jött be ugyanúgy előjönnek a hibakódok!

Utána voltam Opel márka szervizbe ott rádugták a Tech 2- és azt

mondták hogy a szelepek nem zárnak rendesen és tegyek bele

szelep tisztítót. Tettem bele 98-ast meg szelep tisztítót nem tudom hogy jó lesz-e?

Szerintetek?

Vagy keressek másik szervizt?

Hi

98 -ast ??? miért eddig mivel jártál? Nekem a Z16 LET motorhoz azt mondták amikor elhoztam , hogy 98 min , de annál magassabb oktánú üza. -val használjam meghálálja.:D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.