Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Villáskulcsos kisautó villog, ha immobiliser gond van. Kontrollámpák világítanak miközben indítani próbálsz?

igen világit minden probáltam már bika kábelt is semmi:-(

Elküldve
igen világit minden probáltam már bika kábelt is semmi:-(

Villáskulcsos kisautó villog, miközben próbálnál indítani?

Elküldve

szia!h astra 17 cdti gyorsitok 100km oránál kivilágit a szervizlámpa és nem gyorsul az autó csak tartja a sebességet.leállitom utána megy gyorsul rendesen 150.km orára.ez mi a f.sz lehet megint.turbó??az egyik keréknyomás 2. a másik kerék 2,7 ez lehet ?ez a kocsi kinyir idegileg segitsetek már lécci.

Elküldve

Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem, a problémám a következő:

hosszabb út után, tehát nem városi közlekedés esetén, -legalábbis ott nem jelentkezett olyan gyakran-, az a gond,h ha megállok, leállítom az autót,és kb 5 perc után újra indulnék, alig akar beindulni az autó. Sokáig kell tekertetnem, gázpedállal játszani, míg végre beindul :-(

A motor Z16XER, 2007es.

Mi lehet a hiba?

Kösz a segítséget!!

Elküldve
szia!h astra 17 cdti gyorsitok 100km oránál kivilágit a szervizlámpa és nem gyorsul az autó csak tartja a sebességet.leállitom utána megy gyorsul rendesen 150.km orára.ez mi a f.sz lehet megint.turbó??az egyik keréknyomás 2. a másik kerék 2,7 ez lehet ?ez a kocsi kinyir idegileg segitsetek már lécci.

Ki kell olvastatni a hibát és utána lehet az okra tippelni.

Elküldve
Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem, a problémám a következő:

hosszabb út után, tehát nem városi közlekedés esetén, -legalábbis ott nem jelentkezett olyan gyakran-, az a gond,h ha megállok, leállítom az autót,és kb 5 perc után újra indulnék, alig akar beindulni az autó. Sokáig kell tekertetnem, gázpedállal játszani, míg végre beindul :-(

A motor Z16XER, 2007es.

Mi lehet a hiba?

Kösz a segítséget!!

Egyik ismerősömnek is ugyanez a gondja, csak a "mi autónkkal". Azt mondja, hogy ha ráadja a gyújtást, és megvárja, amíg elalszik minden ellenőrző lámpa a műszerfalon, akkor indul gond nélkül.

Elküldve
Villáskulcsos kisautó villog, ha immobiliser gond van. Kontrollámpák világítanak miközben indítani próbálsz?

Ha jól tudom az a villogó villáskulcsos autó jelzőlámpa konkrétan: Motorvezérlő elektronika, sebességváltó vezérlőegység, indításgátló, dízelüzemanyag szűrő meghibásodás!!! De nem akartam okoskodni...

Elküldve
üdv

A gyertyákhoz hogyan tudok hozzáférni? Le kell a komplett borítást szerelni a motorról?

Van egy keskeny burkolat a motor közepén,a jobb szélén rajt egy jobbra nyíllal (ha szemben állsz az autóval), azt szedd le először, majd utána kicsavarozod (2db csavar) a gyújtótrafót, azt felfelé kiemeled,és alatta lesznek a gyertyák.

Elküldve
Egyik ismerősömnek is ugyanez a gondja, csak a "mi autónkkal". Azt mondja, hogy ha ráadja a gyújtást, és megvárja, amíg elalszik minden ellenőrző lámpa a műszerfalon, akkor indul gond nélkül.

Kösz a választ, meg fogom próbálni!

Azért még érdekelne, hogy ezt mi is okozza, vmi sztem nem kóser...

Elküldve

Szia! Nekem hasonló volt a probléma, a nyomásszabályzó szelep volt "letapadva". Üdv.

Elküldve

Sziasztok,

Kb. 1,5 hónapja "eltüntettem" az INSP feliratot a kocsiból.

Most jutottam olajcseréhez. Kérdésem, hogy most be tudom-e állítani általam megadott km periódusra a szervizkijelzőt?

Köszi,

N

Elküldve

Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy a hűtővíznek mennyi a normális üzemi hőmérséklete?

A GID az mutatja (Coolant), hogy 92 fok. Ezt egy kicsit soknak találom. Ez a GID mennyire mutatja a valós értékeket? Mert pl. az aktuális üzemanyag mennyiségét nem jól mutatja, 3 literrel kevesebbet ír ki.

Köszi

Elküldve
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy a hűtővíznek mennyi a normális üzemi hőmérséklete?

A GID az mutatja (Coolant), hogy 92 fok. Ezt egy kicsit soknak találom. Ez a GID mennyire mutatja a valós értékeket? Mert pl. az aktuális üzemanyag mennyiségét nem jól mutatja, 3 literrel kevesebbet ír ki.

Köszi

Szia! A benzinesek felmennek 102 fok környékére, a dízelek 90 körül mozognak. A TEST MODE pontosan mutatja a hűtővíz hőmérsékletet.

Elküldve

Sziasztok!

A problémám: eltűnt a hátsó világitásom (index, féklámpa, tolató van). Égőket cseréltem, nem az a baj. Feszültséget mértem, nincs rajta áram. REC?

Segítsetek!

Előre is köszi!

Elküldve
Sziasztok!

A problémám: eltűnt a hátsó világitásom (index, féklámpa, tolató van). Égőket cseréltem, nem az a baj. Feszültséget mértem, nincs rajta áram. REC?

Segítsetek!

Előre is köszi!

Biztosítékot néztél?

Elküldve
Sziasztok,

Kb. 1,5 hónapja "eltüntettem" az INSP feliratot a kocsiból.

Most jutottam olajcseréhez. Kérdésem, hogy most be tudom-e állítani általam megadott km periódusra a szervizkijelzőt?

Köszi,

N

Elküldve
Tud nekem valakii abba segíteni, hogy melyik biztosíték biztosítja a hátsó lámpa áramellátását!

Köszi

Az autó használati útmutatójában benne vannak a biztosítékkiosztások.

Elküldve
Tud nekem valakii abba segíteni, hogy melyik biztosíték biztosítja a hátsó lámpa áramellátását!

Köszi

Egyik adatbázisomban sincs benne, így elkezdtem kiszedegetni a REC-ből a biztosítékokat. A 3-as jelűben van egy 7,5A-os. Ha azt kihúzom elmegy a hátsó helyzetjelző. Próbáld meg, hátha! De nézd át a többit is, hátha valamelyik kiment.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.