opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nem ártana legalább olajcserét és szűrőcseréket megejteni évente... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nem ártana legalább olajcserét és szűrőcseréket megejteni évente... Ugyan...35Ekm...tudod. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Mi olajcserét évente?! 1 olajcsere ugy 30000 KM után kell nem, minek minden éven ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Mi olajcserét évente?! 1 olajcsere ugy 30000 KM után kell nem, minek minden éven ? Mondom én! :huh: A marketing duma mindenkit beszív. Évente vagy max 15Ekm a "normális" csereperiódus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Mi olajcserét évente?! 1 olajcsere ugy 30000 KM után kell nem, minek minden éven ? Tudomasom szerinte a full szintetikus olaj ami az autodban van annak a szavatosági ideje 1 év. tehát a polcon a dobozban 1 év alatt tönkremegy azt mondjak. Én nem értek hozzá. ezért van az 1 év. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Mondom én! :lol: A marketing duma mindenkit beszív. Sajnos ilyen világban élünk! :huh: Robee! Ha hosszú távra tervezel az autóddal, és nem akarsz magaddal kib@szni, akkor ahogy Johnny is mondta, max 15ezer km és max 1 év a csereintervallum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nem kell olajat cserélni, de akkor ne is csodálkozz, ha esetleg szépen becsipegeti a gép büntetésből a lötyit... ha valamire ne sajnáljad a lóvét, akkor az a jó olaj + olajcsere! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nem kell olajat cserélni, de akkor ne is csodálkozz, ha esetleg szépen becsipegeti a gép büntetésből a lötyit... ha valamire ne sajnáljad a lóvét, akkor az a jó olaj + olajcsere! :huh: Jo de van benne ólaj MAX-ig, 1 éve volt cserélve még egy darabig kibirja aztán lecserélem ugy tavasszal! De ne félj nem sajnálom a JO olajat megfizetni, csakis jot kap! pl Shell az jo nem?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Jo de van benne ólaj MAX-ig, 1 éve volt cserélve még egy darabig kibirja aztán lecserélem ugy tavasszal! De ne félj nem sajnálom a JO olajat megfizetni, csakis jot kap! pl Shell az jo nem?! :lol: jajj :huh: persze, az hogy vársz még két hónapot, nem fogja gallyra vágni a motorod, de azért lehetőleg minél előbb. nem elég az az egyszerű nézet, hogy minden nagy márka olaja jó is lehet. pl a shell konkrétan nem olyan jó minőséget képvisel. Ha jót akarsz, akkor ezek pl: metabond, castrol, mobil1. És mindenképpen a tiedhez való viszkozítású kell! (5W40) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 jajj :huh: persze, az hogy vársz még két hónapot, nem fogja gallyra vágni a motorod, de azért lehetőleg minél előbb. nem elég az az egyszerű nézet, hogy minden nagy márka olaja jó is lehet. pl a shell konkrétan nem olyan jó minőséget képvisel. Ha jót akarsz, akkor ezek pl: metabond, castrol, mobil1. És mindenképpen a tiedhez való viszkozítású kell! (5W40) Nekem pl a szervizben is Shell-t ajánlotak, igen az 5W40 ojan kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nekem pl a szervizben is Shell-t ajánlotak, igen az 5W40 ojan kell :huh: Abba 5W40 kell az enyémbe 0w30 at nyomtak igaz 1.7 cdti jo drága olaj hogy a fene vinné el Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nekem pl a szervizben is Shell-t ajánlotak, igen az 5W40 ojan kell :lol: Persze, hát kinek mi van az udvarában ugye :huh: Hidd el, sok jobb minőségűt találsz még abban az árban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Abba 5W40 kell az enyémbe 0w30 at nyomtak igaz 1.7 cdti jo drága olaj hogy a fene vinné el tiedbe is lehet szerintem 5-ös. van benne részecskeszűrő? mert akkor annyi a feltétel, hogy "low-saps" olaj legyen. http://www.opel16v.hu/metabond/meta_c3lsx.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 én nem akarlak froclizni, ez a Te dolgod, csak gondoltam szólok. minden baja lehet a kocsinak, ha az olajjal baj van, kár kockáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 tiedbe is lehet szerintem 5-ös. van benne részecskeszűrő? mert akkor annyi a feltétel, hogy "low-saps" olaj legyen. http://www.opel16v.hu/metabond/meta_c3lsx.htm"]http://www.opel16v.hu/metabond/meta_c3lsx.htm Persze, hát kinek mi van az udvarában ugye :D Hidd el, sok jobb minőségűt találsz még abban az árban :P :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 picit nem értem.... de ugy gondolom, hogy az nem müködik, hogy ha megnyomod a bezár gombot, éls nyomva tartod, akkor nem huzzafel az ablakot. ez a funkcio csak a 4 elektromos ablakkal szerelt Astránál müködik ! vagy nem erre gondoltál? sziasztok!......bocsi h beleszólok....csak 1 jótanács!......nekem ezt egy 3000 Ft-os kütyüvel(időzítővel) megoldotta 1 autóvillamossági srác.............a kulcson a záró gomb megnyomásásval felhúzódik az első 2 ablakom.......szerettem volna a szakszervízben felprogramoztatni,REC hiányában nem ment....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 sziasztok!......bocsi h beleszólok....csak 1 jótanács!......nekem ezt egy 3000 Ft-os kütyüvel(időzítővel) megoldotta 1 autóvillamossági srác.............a kulcson a záró gomb megnyomásásval felhúzódik az első 2 ablakom.......szerettem volna a szakszervízben felprogramoztatni,REC hiányában nem ment....... Csaba, a hsz bal felső sarkában találod annak idejét. Amire ta most válaszoltál az 2004-es hsz volt. Persze attól még megteheted, de nagy eséllyek nem fog rá válaszolni senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Csaba, a hsz bal felső sarkában találod annak idejét. Amire ta most válaszoltál az 2004-es hsz volt. Persze attól még megteheted, de nagy eséllyek nem fog rá válaszolni senki. De ebből latszik hogy milyen pedáns ember mert az elejétől kezdi az olvasát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 kicsit felvoltam pörögve,eddig :huh: .......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alexxebb Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 sziasztok!......bocsi h beleszólok....csak 1 jótanács!......nekem ezt egy 3000 Ft-os kütyüvel(időzítővel) megoldotta 1 autóvillamossági srác.............a kulcson a záró gomb megnyomásásval felhúzódik az első 2 ablakom.......szerettem volna a szakszervízben felprogramoztatni,REC hiányában nem ment....... engem egyébként érdekel a dolog ki ez a srác aki ilyeneket beszerel a kocsiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 engem egyébként érdekel a dolog ki ez a srác aki ilyeneket beszerel a kocsiba nemhiszem h Győben is érdekelne,de megadhatom a címet........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 De ebből latszik hogy milyen pedáns ember mert az elejétől kezdi az olvasát. :huh: Az nem baj ha pedáns :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2008 kicsit felvoltam pörögve,eddig :lol: .......... de mé csak eddig??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 de mé csak eddig??? :huh: mert most mar dieseles lelke van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 de mé csak eddig??? :huh: mert most pihizek 1 kicsit,majd újból belendülök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts