Mariann1 Elküldve November3, 2020 Megoszt Elküldve November3, 2020 13 órája, csaba66 írta: Melyik erzekelot csereltek? A kiiras a szintre vonatkozik, tehat ha az rendben van, akkor a szinterzekelo, vagy a kabele a hunyo. A hűtővíztartály alatti érzékelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mariann1 Elküldve November3, 2020 Megoszt Elküldve November3, 2020 7 órája, Kacsandi írta: Kiegyenlítő tartályt kell cserélni,van benne egy mágneses úszó,az működteti az érzékelőt. Gyárit érdemes venni, utángyártotba lehet hogy nincs úszó. Pl:Csergő webshop, cikkszám:93179469 7 órája, Kacsandi írta: Kiegyenlítő tartályt kell cserélni,van benne egy mágneses úszó,az működteti az érzékelőt. Gyárit érdemes venni, utángyártotba lehet hogy nincs úszó. Pl:Csergő webshop, cikkszám:93179469 Köszi az ötletet. Ma ismét gépre lett rakva, elméletileg a külső hűtő előtét ellenállással van a probléma. Holnap csere, aztán meglátjuk. :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsandi Elküldve November4, 2020 Megoszt Elküldve November4, 2020 8 órája, Mariann1 írta: Köszi az ötletet. Ma ismét gépre lett rakva, elméletileg a külső hűtő előtét ellenállással van a probléma. Holnap csere, aztán meglátjuk. :/ A Khülmittelstnd jelzés csak az alacsony hűtővíz szintre vonatkozik. Egyéb hűtéssel kapcsolatos hibára nem ad ilyen jelzést. Ha az érzékelő cserélve volt érdemes ellenőrizni a csatlakozónál (nincs e kontakthiba ill. az érzékelő megfelelően bele van e dugva a tartályba). A csatlakozó vezeték ellenőrizhető: az érzékelőről lehúzott csatlakozóban a két érintkezőt összezárva a jelzés megszűnik. Ha minden Ok, akkor már csak a tartály marad.(Az úszó egy idő után elöregszik, és már nem marad a hűtővíz tetején (elmerül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj.Brown Elküldve November10, 2020 Megoszt Elküldve November10, 2020 Sziasztok! Új vagyok itt és lehet nem is ide kellene írnom, ne szidjatok ezért! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy kiszereltem gyári fejegységet a kocsimból Astra H 2008 egy érintős 2 din de nem gyári fejegységre! Így viszont a setting eltünt és nem tudom a fedélzetit állítani pl: Óra dátum vízhőfok stb...Multi kormányom van de amit olvastam a bal oldali forrásválasztó gomb hosszan nyomva és bejön a setting nekem valamiért nem működik! Segítsetek! Köszi: üdv: RObi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve December9, 2020 Megoszt Elküldve December9, 2020 Estét Márkatársak! Adott egy Opel Astra H, Motorkód Z16XER. A mai nap folyamán reggel még működött az első szélvédő fűtésem (digit. klímás -> tehát gombos a szélvédő fűtés) , estére pedig bekapcsoltam , a visszajelző led világít a gombon , de abszolút nem fúj az első szélvédőre semmiféle levegőt, se hideget, se meleget. De az utastérbe, a szellőzőkön át pedig jön a levegő az adott erősségi fokozattal, mintha ott megállt volna abban a helyzetben. Meleg levegő van, ha az utastérbe irányítom, tehát a fűtőmotor jó. Mi lehet a hiba? Biztosíték? Vagy valami komplexebb? Válaszukat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December9, 2020 Megoszt Elküldve December9, 2020 47 perce, sdavid14 írta: Estét Márkatársak! Adott egy Opel Astra H, Motorkód Z16XER. A mai nap folyamán reggel még működött az első szélvédő fűtésem (digit. klímás -> tehát gombos a szélvédő fűtés) , estére pedig bekapcsoltam , a visszajelző led világít a gombon , de abszolút nem fúj az első szélvédőre semmiféle levegőt, se hideget, se meleget. De az utastérbe, a szellőzőkön át pedig jön a levegő az adott erősségi fokozattal, mintha ott megállt volna abban a helyzetben. Meleg levegő van, ha az utastérbe irányítom, tehát a fűtőmotor jó. Mi lehet a hiba? Biztosíték? Vagy valami komplexebb? Válaszukat előre is köszönöm! Motorok allitjak a levego utjat szabalyzo lapatokat, nem hiszem, hogy ehhez kulon biztositek lenne. Elso korben probald meg a levego elosztast allitgatni, es altalaban piszkalni minden gombot a klima panelen, hatha meggondolja magat. Ha nem, akkor kezd kinosabba valni az ugy; lehet, hogy eltort, beragadt a lapat,vagy a motorja romlott el. Vagy lehet maga a vezerles is... Esetleg erdemes 10 percre lekotni az akkut, a vezerlo meghulyulese eseten segithet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dani122 Elküldve Január2, 2021 Megoszt Elküldve Január2, 2021 https://photos.app.goo.gl/NTovLWHepSn8Uugk9 Sziasztok! mi lehet ez a két csatlakozó a kézifék mögött? 2009 es 1.6benzin hAstra Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január2, 2021 Megoszt Elküldve Január2, 2021 16 perce, Dani122 írta: https://photos.app.goo.gl/NTovLWHepSn8Uugk9 Sziasztok! mi lehet ez a két csatlakozó a kézifék mögött? 2009 es 1.6benzin hAstra KIzarasos alapon a twin audio csatlakozoi lehetnek: https://www.drive2.ru/l/523646811848575072/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Január2, 2021 Megoszt Elküldve Január2, 2021 Sziasztok! A gyári kihangosító dokkoló egységének a csatlakozói. A twin audio egysoros, 9 pines csatlakozó. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arpi305 Elküldve Január28, 2021 Megoszt Elküldve Január28, 2021 Sziasztok! Astra H multikormánynál a bal oldali görgetős kapcsoló benyomásra nem működik, le-föl görgetni tudok, minden más rendesen működik a kormányon. De ez a bal oldali görgetős gomb (Ok gomb ha jól tudom) akárhogy nyomom nem. Lehet a gombot javítani vagy cserélni kell? Esetleg ez így is lehet, hogy modul probléma? Próbáltam utána nézni már mindenhol, de ugyanezt a hibát így nem találtam sehol. Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január31, 2021 Megoszt Elküldve Január31, 2021 On 2021. 01. 28. at 19:12, Arpi305 írta: Sziasztok! Astra H multikormánynál a bal oldali görgetős kapcsoló benyomásra nem működik, le-föl görgetni tudok, minden más rendesen működik a kormányon. De ez a bal oldali görgetős gomb (Ok gomb ha jól tudom) akárhogy nyomom nem. Lehet a gombot javítani vagy cserélni kell? Esetleg ez így is lehet, hogy modul probléma? Próbáltam utána nézni már mindenhol, de ugyanezt a hibát így nem találtam sehol. Köszönöm előre is! Próbáltad a kormányrögzítést kioldani, minden irányban jól megmozgatni, visszazárni és úgy leellenőrizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntamas1 Elküldve Január31, 2021 Megoszt Elküldve Január31, 2021 (edited) Sziasztok! Astra H esetében erre van/kellene lenni a bluetooth kihangosító mikrofonjának? A telefon kapcsolódik a kocsihoz, a hívó felet hallom a hangszórókon, viszont engem nem hallanak. Hívást is lehet fogadni, indítani gond nélkül. Arra gondolok, hogy az előző tulaj kilopta a mikrofont vagy szimplán csak nem stimmel valami. A kézifék mögött van egy múzeumi telefon dokkoló vagy valami hasonló, nem tudom ez számít-e valamit a történetben. Módosítva Január31, 2021 : ntamas1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január31, 2021 Megoszt Elküldve Január31, 2021 52 perce, ntamas1 írta: Astra H esetében erre van/kellene lenni a bluetooth kihangosító mikrofonjának? A telefon kapcsolódik a kocsihoz, a hívó felet hallom a hangszórókon, viszont engem nem hallanak. Hívást is lehet fogadni, indítani gond nélkül. Arra gondolok, hogy az előző tulaj kilopta a mikrofont vagy szimplán csak nem stimmel valami. A kézifék mögött van egy múzeumi telefon dokkoló vagy valami hasonló, nem tudom ez számít-e valamit a történetben. Ha gyari a kihangosito, akkor a tukor folott, a lampas muanyag alatt van. Ha nem gyari, akkor tehettek barhova, de az a szokasos kornyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntamas1 Elküldve Január31, 2021 Megoszt Elküldve Január31, 2021 2 órája, csaba66 írta: Ha gyari a kihangosito, akkor a tukor folott, a lampas muanyag alatt van. Ha nem gyari, akkor tehettek barhova, de az a szokasos kornyek. Köszi a választ. Igen, UHP4 gyári, azt megnéztem, ki is piszkáltam a modult a kormány alatt. A tükör fölötti műanyagig is eljutottam, mint logikus/gyanús hely de ott a kis rács mögötti tartóban nincs semmi. Egy kábelköteg jön balról, belemegy a sötétedős tükörbe 3 ér ha jól emléxem, a többi meg megy tovább jobbra. Szabad stekkert nem látni amíg be tudtam nézni. Interneten keresgélve annak a mikrofonnak kb. 15-20 centis kábele van egy csatlakozóval a végén. Ha kilopták belőle pl., akkor valahol csak a környéken kellene lenni a szabad csatlakozónak. Lehet, valamelyik nap nekiállok, jobban belenézek. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arpi305 Elküldve Február2, 2021 Megoszt Elküldve Február2, 2021 On 2021. 01. 31. at 13:21, Cserenkov írta: Próbáltad a kormányrögzítést kioldani, minden irányban jól megmozgatni, visszazárni és úgy leellenőrizni? Szia! Mármint mire gondolsz pontosan? Magát a bal oldali gombsort kicsavarni a kormányon hátul? Egyelőre nem probáltam egyébként szétszedni semmit a kormányon. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Február2, 2021 Megoszt Elküldve Február2, 2021 On 2021. 01. 31. at 23:50, ntamas1 írta: Köszi a választ. Igen, UHP4 gyári, azt megnéztem, ki is piszkáltam a modult a kormány alatt. A tükör fölötti műanyagig is eljutottam, mint logikus/gyanús hely de ott a kis rács mögötti tartóban nincs semmi. Egy kábelköteg jön balról, belemegy a sötétedős tükörbe 3 ér ha jól emléxem, a többi meg megy tovább jobbra. Szabad stekkert nem látni amíg be tudtam nézni. Interneten keresgélve annak a mikrofonnak kb. 15-20 centis kábele van egy csatlakozóval a végén. Ha kilopták belőle pl., akkor valahol csak a környéken kellene lenni a szabad csatlakozónak. Lehet, valamelyik nap nekiállok, jobban belenézek. üdv. Szia! A mikrofon csatlakozója a tetőlámpa négyes, nagy fekete csatlakozójába megy. A szürke és átlátszó butkolatokat kell meleg helyen (vagy felfűtött utastérnél) kipattintani, majd láthatóak lesznek a TX20 csavarok (kicsavarva sem hullanak ki). Utána óvatosan négy fület kell kissé kihajtani (egyesével), közben húzni lefelé a világítás keretet. Ennek a tetején lesz a fekete csatlakozó-gyűjtő. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntamas1 Elküldve Február3, 2021 Megoszt Elküldve Február3, 2021 On 2021. 02. 02. at 17:46, koco írta: Szia! A mikrofon csatlakozója a tetőlámpa négyes, nagy fekete csatlakozójába megy. A szürke és átlátszó butkolatokat kell meleg helyen (vagy felfűtött utastérnél) kipattintani, majd láthatóak lesznek a TX20 csavarok (kicsavarva sem hullanak ki). Utána óvatosan négy fület kell kissé kihajtani (egyesével), közben húzni lefelé a világítás keretet. Ennek a tetején lesz a fekete csatlakozó-gyűjtő. Üdv Szia! Köszi az infót. Szétszedtem. A lámpa 4 ere mellett az érkező csatlakozóban van még egy kék-piros - fekete kábel páros ( https://kepkuldes.com/image/1VEGSd ), aminek nincs ellendarabja. Az lenne a mikrofon madzagja? Amennyiben igen, akkor mikrofont vennék olcsón ha valakinek van fölösleges... üdv. NT Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Február6, 2021 Megoszt Elküldve Február6, 2021 Szia! Igen, az a mikrofon vezetékelése. Kék-piros a jel, fekete a test. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntamas1 Elküldve Február7, 2021 Megoszt Elküldve Február7, 2021 On 2021. 02. 06. at 19:10, koco írta: Szia! Igen, az a mikrofon vezetékelése. Kék-piros a jel, fekete a test. Üdv Köszönöm. Akkor már csak a hardvert kell hozzá beszerezni. Aki meg kimókolta, annak száradjon le a keze! üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi12 Elküldve Február15, 2021 Megoszt Elküldve Február15, 2021 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy H Astra GTC, amin első lökhárító csere volt, a lecserélt verzió nem tartalmazott ködlámpát, míg az új OPC utánzat ködlámpás kivitel ködlámpával szerelt. A ködlámpán az izzó kimenete H11, míg az autón a ködlámpának (ha ez az egyáltalán) más kimenete van. A kérdésem az lenne, hogy hogy tudom összekötni ezt a két kimenetet, létezik-e valamilyen adapter ami megoldja ezt a problémát, és ha van ilyen, hol tudnék szerezni? Csatolok képet a problémáról. https://kepkuldes.com/image/1l0Yfl Link to comment Megosztás: More sharing options...
olinka Elküldve Február19, 2021 Megoszt Elküldve Február19, 2021 Sziasztok! A nagy hidegek alatt kint aludt az autó és úgy tűnik, hogy ez nem nagyon tetszett neki, mert nem működnek az ablakmosók: húzom a kart és nem hallom az ablakmosó szivattyú hangját se elől se hátul. Ezen kívül a csomagtér ajtó se nyílik. A hátsó gombra nem reagál. Van valami ötletetek, hogy merre keressem a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február19, 2021 Megoszt Elküldve Február19, 2021 6 perce, olinka írta: Sziasztok! A nagy hidegek alatt kint aludt az autó és úgy tűnik, hogy ez nem nagyon tetszett neki, mert nem működnek az ablakmosók: húzom a kart és nem hallom az ablakmosó szivattyú hangját se elől se hátul. Ezen kívül a csomagtér ajtó se nyílik. A hátsó gombra nem reagál. Van valami ötletetek, hogy merre keressem a hibát? Eloszor a biztositekot nezd meg... Ha befagyott a mosoviz, es ugy huzod meg a kart, akkor kiveri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolyok71 Elküldve Március11, 2021 Megoszt Elküldve Március11, 2021 Sziasztok! Szívosor cserén voltam, de újra előjött a P1113-as hibakód. A szerelő szerint ez a "mágnes" nem működik megfelelően( https://kepkuldes.com/image/QPJKKg ). Mi ennek a pontos neve, iletve kapható-e? Másik kérdésem,hogy milyen gyári alsó lambdaszondát ajánlotok? Zafira B Z16XEP. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wolfg Elküldve Március24, 2021 Megoszt Elküldve Március24, 2021 Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Zafira Tourer C (2012-) hibaüzenet probléma, hátha valaki találkozott ilyennek. AZt a szép piros betűkkel kiírt hibaüzenet érkezik néha, hogy 'a tompitott fényszoró(K) kiégtek" pedig nem. Rendesen világítanak. Mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március24, 2021 Megoszt Elküldve Március24, 2021 10 perce, wolfg írta: Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Zafira Tourer C (2012-) hibaüzenet probléma, hátha valaki találkozott ilyennek. AZt a szép piros betűkkel kiírt hibaüzenet érkezik néha, hogy 'a tompitott fényszoró(K) kiégtek" pedig nem. Rendesen világítanak. Mi lehet ez? Nekem az egyik indexrol hazudja neha, hogy kiegett... Ha megmozgatod az izzokat a foglalatban, akkor a jobba valo kontaktus miatt talan nem fogja szakadtnak tekinteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts