8x57js Elküldve December16, 2019 Elküldve December16, 2019 (edited) Hmm... no majd megnézzük... És amúgy a fél órás áramszünettől a BC1 BC2 is nullázódik? BC2 15000km óta számlál Módosítva December16, 2019 : 8x57js
koco Elküldve December16, 2019 Elküldve December16, 2019 1 óra, 8x57js írta: Hmm... no majd megnézzük... És amúgy a fél órás áramszünettől a BC1 BC2 is nullázódik? BC2 15000km óta számlál Igen, a BC értékek is nullázódnak (csak a BC2 átlagfogyasztás marad, de hogy miért azt nem tudom).
csaba66 Elküldve December16, 2019 Elküldve December16, 2019 27 perce, koco írta: Igen, a BC értékek is nullázódnak (csak a BC2 átlagfogyasztás marad, de hogy miért azt nem tudom). Vegulis nem okvetlenul kell az akkut lekotni; eleg kiszedni a megfelelo biztositekokat. Ahogy nezem, a REC-ben levo 1. biztositek tartozik az elso ablakokhoz, de nem biztos, hogy ez eleg, mert valahogy a kozponti zarral is kapcsolatban van, amit az UEC visz, igy annak is el kene venni a tapjat... Szoval ha nagyon meg akarod orizni a BC ertekekeket, akkor behatoan kell tanulmanyozni a kapcsolasi rajzot 1
csaba81 Elküldve December17, 2019 Elküldve December17, 2019 Szia, Astra H kombi utólagos első ködlámpa beszereléséhez mekkora biztosítékot kell használni? A biztosíték táblában hol van a pontos helye?Köszi
csaba66 Elküldve December17, 2019 Elküldve December17, 2019 33 perce, csaba81 írta: Astra H kombi utólagos első ködlámpa beszereléséhez mekkora biztosítékot kell használni? A biztosíték táblában hol van a pontos helye?Köszi http://astra-3.pl/tip-astra-h-fuses-relays-engine-bay#up 15A, 13-as biztositek.
Caruss Elküldve December18, 2019 Elküldve December18, 2019 (edited) Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy hogyan tudnám kikapcsolnám a menetstabilizátort. Nincs "SPORT" gomb és "settings" gomb sem a műszerfalon. Opel Astra 1.6 H benzines Köszönöm! Módosítva December18, 2019 : Caruss
zotya975 Elküldve December18, 2019 Elküldve December18, 2019 2 órája, Caruss írta: Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy hogyan tudnám kikapcsolnám a menetstabilizátort. Nincs "SPORT" gomb és "settings" gomb sem a műszerfalon. Opel Astra 1.6 H benzines Köszönöm! Kicsit olvasd el itt a hozzászólásokat, pont erről van szó: https://www.opelforum.hu/topic/1022-elektronikák-elektromos-kérdések/?page=124 ( kb az oldal közepén van)
csaba81 Elküldve December18, 2019 Elküldve December18, 2019 Szia, 2004-es Astra H kombi utólagos első ködlámpa beszereléssel van egy kis gondom. Az autó vásárlásakor kérdeztem, hogy lehet-e utólag első ködlámpákat beszerelni eladó mondta persze, kell lámpa, burkolat, világítás kapcsoló csere, vezeték a lökhárító mögött gyárilag ki van építve. Nos, meg vettem mindent, beépítés lett volna ma de, vezetéket nem találtam sehol. Ebben kérném a segítségeteket van valami plusz kábel amivel meg tudom oldani vagy autóvillamosság szerelőt keressek?Köszönöm.
csaba66 Elküldve December18, 2019 Elküldve December18, 2019 2 órája, csaba81 írta: 2004-es Astra H kombi utólagos első ködlámpa beszereléssel van egy kis gondom. Az autó vásárlásakor kérdeztem, hogy lehet-e utólag első ködlámpákat beszerelni eladó mondta persze, kell lámpa, burkolat, világítás kapcsoló csere, vezeték a lökhárító mögött gyárilag ki van építve. Nos, meg vettem mindent, beépítés lett volna ma de, vezetéket nem találtam sehol. Ebben kérném a segítségeteket van valami plusz kábel amivel meg tudom oldani vagy autóvillamosság szerelőt keressek?Köszönöm. Nem kizart, hogy ott a vezetek, csak a lokharitora nincs lehuzva, hanem valahol fent parkol egy nagyobb kotegre rogzitve. Egyebkent kell egy rele is, megpedig a K4-es. Elso korben meg kell nezni, hogy a kapcsolo benyomasakor ez a rele behuz-e. Ha megsincs kabel, akkor a rele 87-es labarol megy a pozitiv, test pedig csak akad valahol, szoval nem okvetlenul kell szerelo, de ezt nem tudjuk helyetted eldonteni. Amugy en meg sosem lattam jobban bekapcsolt kodlampa mellett, de arra azert jo, hogy a szembol jovo inkabb eszrevesz.
bartalix Elküldve December30, 2019 Elküldve December30, 2019 (edited) On 2019. 12. 18. at 20:58, csaba81 írta: Köszi. Utána járok a dolgoknak. Simán ki lehet építeni, ha van Rec modul. az Uecből kell húzni 2 vezetéket+test. Programozás, relé+bizti és kész. Én csináltam ilyent. Módosítva December30, 2019 : bartalix
oatis Elküldve Január13, 2020 Elküldve Január13, 2020 Üdv! Adott egy H Asra kombi. Sikerült hozzá jutnom egy multidiag prohoz és kiolvastattam a hibákat vele kettő programmal. Mindkettőnél ugyan azok a hibák jönnek elő törlés után, de a műszerfalon semmi nyomuk nincs. Ezek a kódok: U2100,U2113,U2116,U2117,U2140,U2141. Valahol a fórumon olvastam hogy ezek a hibák nem is biztos, hogy hibák, de akkor is kissé tanácstalan vagyok velük kapcsolatban. Valakinek valami ötlete erre? Például a 2116- ra az a magyarázat hogy kommunikáció a műszerfal csoporttal-szakadt. Egyszer a kocsi egyik gyújtás trafója meghalt-kigyulladt a check engine lámpa, csere után a hibajelzés megszűnt. Az olajcsere ciklusokat is mutatja. A kormánykeréken viszont a rádió vezérlő gombok eléggé érdekesen üzemelnek, össze vissza, kivéve a hangerő szabályzó. Kicsit most tanácstalan vagyok a dologban. Az autóban van két mozgásérzékelő is az utastérben, de nem tudom mi a funkciója. Nekem riasztót még soha nem sikerült beüzemelni.
Karsai87 Elküldve Február5, 2020 Elküldve Február5, 2020 Sziasztok! Lehet már volt kérdés, de jobb első index izzót, hogy lehet a legegyszeűbben kicserélni? Köszönöm szépen előre is válaszaitokat! Norbi
iolesz Elküldve Február10, 2020 Elküldve Február10, 2020 Sziasztok, Megosztok egy érdekes sztorit hátha másnak is hasznos lesz. Nmrég Astra H autómon (Z16XEP), kigyulladt a check engine lámpa, és beállt pár DTC. P0141 és a P0443 DTC-k álltak be melyek rendre O2 Sensor Heater Circuit Bank 1 és EVAP System Purge Control "A" circuit A hiba mint utólag kiderült a 26-os számú biztosíték elolvadása miatt lépett fel. (Motortér jobb felső részében lévő biztosíték tábla 26 -os biztosíték) A fent említett DTC-k egyike sem utalt a valós hibára, ugyanis ezen a 26-os biztosíték körön több eszköz is fel van fűzve (amelyet a 26-os biztosíték véd), mint tankszellőztető légtömegmérő szenzor elemei, Lambda szondák, Termosztát előmelegítő áramköre. Mivel mindent kicserélni nem lehetett ki kellett nyomozni mi is volt a tényleges hiba. Nyomozás után kiderült, hogy a gyári termosztátban lévő előmelegítő áramkör (egy stekker ami a termosztát házra van rádugva) volt zárlatos. Kicserélve gyárira a teljes termosztátházat és a biztosítékot a hiba megszűnt és minden megoldódott. Érdekességnek írtam, hogy a fenti DTC-k egyike sem utalt a tényleges hibára, ha kimegy egy biztosíték mindig meg kell nézni az áramkörön csücsülő összes eszközt melyik is a zárlatos. -Zsolt 2
TomH Elküldve Február15, 2020 Elküldve Február15, 2020 (edited) Sziasztok! Szeretném az autót multikormányossá tenni (2007-es évjárat.) A baj csak az, hogy nincsenek benne a kormányban a kezelőszervek kábelei. Látom a helyét, ahol át kellene vezetni, a takarólemez alatt is szerintem elég hely lenne. Lehetséges, hogy a kormányban lévő alaplapon meg van a kábelek helye? Vagy ilyenkor 100% hogy azt is cserélni kell? Módosítva Március21, 2020 : TomH
Sandor01 Elküldve Március4, 2020 Elküldve Március4, 2020 Üdvözlök mindenkit.Új vagyok az oldalon!Opel f astra 2000 évjáratú 1.6-os A motorja túlpörög indításkor,alapjáratra nem megy vissza. Új olajjal lett feltöltve,alapjárati motor jó,vákumcső helyén,folytó szelepház teljesen kitakarítva,folytószelepház tömítése kicserélve.Ki is lett villogtatva,a hibakódot nem találom.
csiga68 Elküldve Március9, 2020 Elküldve Március9, 2020 Üdv! Izzítógyertyát cserélnék 1,9be a prémiumok közül ki melyiket javasolná? Vagy esetleg ki tudja alapba mivel szerelte a gyár ezeket a motorokat.
mczJoey Elküldve Március10, 2020 Elküldve Március10, 2020 Sziasztok! Olvasgattam a fórumot, azonban nem találtam ilyen kérdést. (vagy átsiklottam felette) Adott egy 2006-os Opel Astra H GTC. Op-commal van lehetőség a ködlámpákat kanyarkövető fényszóróként használni? Mivel nem xenonos az autóm, így gondolom a síma halogén esetében a foncsort nem képes forgatni, de van-e ennél a típusnál lehetőség valamilyen kanyarkövetés utólagos beállítására? Amennyiben vezetéket kell kötni, azt is szívesen meghallgatom.
Szabzz Elküldve Március11, 2020 Elküldve Március11, 2020 Sziasztok! Az utóbbi időben nem tudtam bezárni a hátsó ajtokat, illetve ha jobb hatsora ranyitottam kinyitotta az összes ajtót? Tudja esetleg valaki hogy melyik biztosíték tartozik hozza? Hatha nem kell kompletten a central zárat cserélni. koszonom
Szabzz Elküldve Március11, 2020 Elküldve Március11, 2020 Sziasztok, Opel astra h 2005 az utóbbi időben nem tudtam bezárni a hátsó ajtókat, illetve a jobb hatsot ha nyitottam, kinyitotta az összes ajtót. Tudja esetleg valaki hol lehet a biztosítéka? Hatha nem kell kompletten central zárat cserélni. koszonom
csaba66 Elküldve Március12, 2020 Elküldve Március12, 2020 15 órája, Szabzz írta: Sziasztok, Opel astra h 2005 az utóbbi időben nem tudtam bezárni a hátsó ajtókat, illetve a jobb hatsot ha nyitottam, kinyitotta az összes ajtót. Tudja esetleg valaki hol lehet a biztosítéka? Hatha nem kell kompletten central zárat cserélni. Nincs kulon biztositeka a hatso ajtoknak, nem az a gond... A kabelek szoktak eltorni, vagy kidorzsolodni es osszeerni az atvezeteseknel, azokat nezd meg.
KPeter01 Elküldve Március17, 2020 Elküldve Március17, 2020 Sziasztok. Z17DTH Astra H kapcsán volna egy generátorhoz kapcsolódó kérdésem. A hiba valószínű okát tekintve nem teljesen elektromos, de talán ebben a témába a legjobb megkérdezni. 2 generátor csere után, ismét ugyan az a jelenség merül fel, még pedig a tekercs külső részén elég nagy menyyiségű olaj jelenik meg - lásd csatolt kép. (4 hónapos) Ez később, teljes töltés vesztéshez vezet, ami ugye generátor cseréhez. Kérdésem az volna, hogy vajon honnan jöhet az olaj? Létezik, hogy a vákuumpumpából? Mivel ez a második egység, uyan azzal a hibamóddal, nem vagyok benne biztos. Viszont mást nem látok a környéken, ahonnan jöhetne. A válaszokat, elöre is köszönöm. https://drive.google.com/file/d/1qj0Vd4ygs3Be0RpjQtl21s_SkJXXNGvL/view?usp=drivesdk
csaba66 Elküldve Március17, 2020 Elküldve Március17, 2020 16 perce, KPeter01 írta: Sziasztok. Z17DTH Astra H kapcsán volna egy generátorhoz kapcsolódó kérdésem. A hiba valószínű okát tekintve nem teljesen elektromos, de talán ebben a témába a legjobb megkérdezni. 2 generátor csere után, ismét ugyan az a jelenség merül fel, még pedig a tekercs külső részén elég nagy menyyiségű olaj jelenik meg - lásd csatolt kép. (4 hónapos) Ez később, teljes töltés vesztéshez vezet, ami ugye generátor cseréhez. Kérdésem az volna, hogy vajon honnan jöhet az olaj? Létezik, hogy a vákuumpumpából? Mivel ez a második egység, uyan azzal a hibamóddal, nem vagyok benne biztos. Viszont mást nem látok a környéken, ahonnan jöhetne. A válaszokat, elöre is köszönöm. https://drive.google.com/file/d/1qj0Vd4ygs3Be0RpjQtl21s_SkJXXNGvL/view?usp=drivesdk Johet a vakuumpumpabol, de az nagyon furcsa, ha csak a tekercs olajos, a kornyek pedig tiszta... A generatort a pumpaval egyutt csereltek? Ha igen, akkor garanciaval kene probalkozni.
KPeter01 Elküldve Március17, 2020 Elküldve Március17, 2020 1 óra, csaba66 írta: Johet a vakuumpumpabol, de az nagyon furcsa, ha csak a tekercs olajos, a kornyek pedig tiszta... A generatort a pumpaval egyutt csereltek? Ha igen, akkor garanciaval kene probalkozni. Sajnos nem tudtam még alá menni, elképzelhető, hogy a ház is olajos a pumpa oldalon. Együtt lett cserélve a kettő, elvileg még garanciális. Csakkörbe akartam járni a dolgot, hogy biztosan ez lehet-e a hiba oka..kicsit furcsálom, hogy 2 generátor megy tönkre lassan, ugyan abból az okból. Viszont más ötletem egyelőre nincs az olaj eredetére.
Recommended Posts