Zsolti25 Elküldve December3, 2018 Megoszt Elküldve December3, 2018 22 órája, LJanos írta: Sziasztok! ABS és ESP lámpa égve marad indítás után is H Astrámban! Mindezt megkoronázva gyújtás után elkezd az autó pittyegni és a KM óra ugrálni! Mi lehet ezeknek az oka? Az ABS és az ESP számomra nem lényeges viszont a harmadik probléma nagyon érdekelne hogy mitől lehet! Válaszotokat előre is köszönöm! Sokat segítene ha kiolvasnád a hibakódokat. (gázpedál+fék stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December6, 2018 Megoszt Elküldve December6, 2018 Sziasztok! Opel H 2011 Övfigyelmeztetőt kilehet kapcsoltatni? Vagy milyen módok vannak? Ülés alatti csatiban mókolni? Ami jön 2 vezeték az övtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rotel Elküldve December6, 2018 Megoszt Elküldve December6, 2018 3 órája, Norbi10 írta: Sziasztok! Opel H 2011 Övfigyelmeztetőt kilehet kapcsoltatni? Vagy milyen módok vannak? Ülés alatti csatiban mókolni? Ami jön 2 vezeték az övtől. Tech2 vagy OP-COM a megoldás.Ez nálam is ki van iktatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 12 órája, rotel írta: Tech2 vagy OP-COM a megoldás.Ez nálam is ki van iktatva. Köszi :)) És csak a hangot lehet kikapcsolni? Vagy a műszerfalon lévő visszajelző lámpát is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rotel Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 2 órája, Norbi10 írta: Köszi :)) És csak a hangot lehet kikapcsolni? Vagy a műszerfalon lévő visszajelző lámpát is? Mindkét jelzés megszűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 Értem, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 Meg szabad kérdezni, miért jó, ha kikapcsolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 (edited) 32 perce, Kishenceg írta: Meg szabad kérdezni, miért jó, ha kikapcsolod? Persze, idegesítően sípol. Kikapcsoltatom nem fog. Ha bekötöm magam, akkor is sípol! Csak akkor marad csendben ha a jobb 1 is be van kötve.. Viszont az esetek 80% magam autózok. Mindig nyúlkáljak át és kattintsam be a jobb egyet? Ha beül valaki? Ne szállj be, előbb had kattintsam ki az övet.. Módosítva December7, 2018 : Norbi10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 18 perce, Norbi10 írta: Persze, idegesítően sípol. Ha kikapcsoltatom nem fog. Ha bekötöm magam, akkor is sípol! Csak akkor marad csendben ha a jobb 1 is be van kötve.. Viszont az esetek 80% magam autózok. Mindig nyúlkáljak át és kattintsam be jobb egyet? És ha beül valaki? Kapcsolja kifele mindig.. Akkor ott elromlott valami, nyilvan nem kene sipoljon, csak akkor, ha van utas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 7 perce, csaba66 írta: Akkor ott elromlott valami, nyilvan nem kene sipoljon, csak akkor, ha van utas. Ha minden igaz csak egy kapcsoló van ahova bekattan. De hát vagy rövidre kell zárni, vagy elvágni az egyik szál vezetékét. És nem fog sípolni. Kék csoki az övé. Csak nem tudom hibakódot fog e dobni :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 4 perce, Norbi10 írta: Ha minden igaz csak egy kapcsoló van ahova bekattan. De hát vagy rövidre kell zárni, vagy elvágni az egyik szál vezetékét. És nem fog sípolni. Kék csoki az övé. Csak nem tudom hibakódot fog e dobni :DD Ha jól tudom itt már pirotechnikai patron húzza meg az övfeszítőt ami elektromos indítású mint a légzsák. Biztos hogy jó dolog ott mókolni ha pontosan nem tudjátok mi mit csinál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December7, 2018 Megoszt Elküldve December7, 2018 6 perce, Norbi10 írta: Ha minden igaz csak egy kapcsoló van ahova bekattan. De hát vagy rövidre kell zárni, vagy elvágni az egyik szál vezetékét. És nem fog sípolni. Kék csoki az övé. Csak nem tudom hibakódot fog e dobni :DD Meg az ulesben egy erzekelo, onnan tudja, van-e utas. Valoszinuleg az rossz, vagy szetjott a csatlakozoja, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December8, 2018 Megoszt Elküldve December8, 2018 On 2018. december 7. at 20:44, zotya975 írta: Ha jól tudom itt már pirotechnikai patron húzza meg az övfeszítőt ami elektromos indítású mint a légzsák. Biztos hogy jó dolog ott mókolni ha pontosan nem tudjátok mi mit csinál? Ma multival megkerestem melyik pontosan az, az a kék az övnek a kapcsolójáé. Arra sípolt a multi, ha bekattintottam az övet akkor nem sípolt. De hát elcsaptam 1 szálat mind két oldalon, nincs hiba kód. És nem is jelez egyik oldalt sem az övre. Elvileg most azt hiszi be van kötve mind két oldalt. Ha meg dob valami hibakódot, összeforrasztom :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve December8, 2018 Megoszt Elküldve December8, 2018 Lábtérvilágítást akarok tenni még bele, este nagyon hasznos.. Belső világításról szedek neki áramot. De hát ha nyitom az autót kulccsal szépen világít, vagy ajtó nyitásra. Ajtó záráskor meg gyújtás ráadáskor elalszik. Mint ahogy a belső is.. Csak nem tudom kellene nekem az az ellenállás ami benne van? Vagy forraszom ki és hidaljam át. Mert belső világításban sincs ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December8, 2018 Megoszt Elküldve December8, 2018 18 perce, Norbi10 írta: Csak nem tudom kellene nekem az az ellenállás ami benne van? Vagy forraszom ki és hidaljam át. Mert belső világításban sincs ilyen. Ranezesre inkabb egy dioda; ha megforditod a polaritasat, egybol kiderul. De ha ugy vilagit, ahogy akarod, akkor minek piszkalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Karsai87 Elküldve December10, 2018 Megoszt Elküldve December10, 2018 (edited) Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék Tőletek! Elindulok és a következő kép fogad kb. 30 km-el az elindulás után (a két "sárga kis rohadék" egyszerre gyulladt ki) a DDS-t azóta kalibrálni sem tudom, ez kerékcsere után történt : Jelenlegi hibakód, amit ide tudok kötni: C0460 - Kormányszög érzékelő jel áramkör névleges tartomány/teljesítmény (5A) - Jelen van Valakinek ötlete? Köszönöm előre is!!! Norbi Módosítva December10, 2018 : Karsai87 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ynnoslol Elküldve December12, 2018 Megoszt Elküldve December12, 2018 Sziasztok, olyan kérdésem volna ahogy ma az ajtót kinyitottam, pár másodpperc múlva hallok még egy kattanást, nem is foglalkoztam vele, beindítottam az autót, és pittyeg hogy nyitva van egy ajtó, gyorsan körbejártam és a csomagtér ajtó kattant és nyílt ki. Vissza bezártam aztán megint kinyílt pár másodperc múlva, ha lezárom a kocsit akkor nem nyílik ki, csak ha nyitva van. Köszőnöm előre is a válaszokat, 2004 es H Astra Twinport 1.6 benzin az alany. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December12, 2018 Megoszt Elküldve December12, 2018 4 perce, Ynnoslol írta: Sziasztok, olyan kérdésem volna ahogy ma az ajtót kinyitottam, pár másodpperc múlva hallok még egy kattanást, nem is foglalkoztam vele, beindítottam az autót, és pittyeg hogy nyitva van egy ajtó, gyorsan körbejártam és a csomagtér ajtó kattant és nyílt ki. Vissza bezártam aztán megint kinyílt pár másodperc múlva, ha lezárom a kocsit akkor nem nyílik ki, csak ha nyitva van. Ez mechanikai gond... Lehet, hogy egy kis pucolas, piszkalas segit rajta, de ha valami annyira elkopott, hogy mar nem fog a zar, csak amikor reteszelve van, akkor cserelni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
than Elküldve December15, 2018 Megoszt Elküldve December15, 2018 Sziasztok ! tudna valaki okosságot? astra H a távirányítóról nem zár , kulcsra sem zár , nem is nyit nem villog ... akku sarú le és működik. Aztán néhány nap múlva ismét jelentkezik. Hibát nem jelez kiolvasásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve December24, 2018 Megoszt Elküldve December24, 2018 Sziasztok! Van egy jelenség amire nem igazán találom a magyarázatot. Olykor-olykor felvillan az olajnyomás, akku és a kézifék jelző lámpa menet közben. De csak egy pillanatra és nem egyszerre, hanem külön külön mindig másik, a hozzá tartozó hangjelzéssel. Annyira pillanatra, hogy nem is mindig látom melyik villan fel, csak a hangjelzésre nézek oda, de addigra elalszik. Az olykor-olykor azt jelenti, hogy van, hogy hónapokig sem csinálja, van hogy hetente/naponta többször is. Nem találtam benne rendszert, hogy mihez köthető a jelenség. Nem bizonyos időközönként, fordulatszám, kanyar, emelkedő, lejtő, gázadás, fékezés független a jelenség. Az is teljesen kusza, hogy mikor melyik villan. Hibakód nincs, minden működik, olajszint rendben, a motor egyenletesen jár, nem rángat, húz, pöccröff stb... A töltési feszültséget még nem mértem. A cim modul szarakodik, ha fel van kapcsolva a világítás akkor a duda meg egy két gomb a kormányon nem működik, de nem hinném, hogy innen ered. Esetleg valaki találkozott hasonló jelenséggel? Astra h Caravan 1.6 easytronic. Előre is köszönöm az ötleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December24, 2018 Megoszt Elküldve December24, 2018 3 órája, laczika83 írta: Olykor-olykor felvillan az olajnyomás, akku és a kézifék jelző lámpa menet közben. De csak egy pillanatra és nem egyszerre, hanem külön külön mindig másik, a hozzá tartozó hangjelzéssel. Annyira pillanatra, hogy nem is mindig látom melyik villan fel, csak a hangjelzésre nézek oda, de addigra elalszik. Az olykor-olykor azt jelenti, hogy van, hogy hónapokig sem csinálja, van hogy hetente/naponta többször is. Nem találtam benne rendszert, hogy mihez köthető a jelenség. Nem bizonyos időközönként, fordulatszám, kanyar, emelkedő, lejtő, gázadás, fékezés független a jelenség. Az is teljesen kusza, hogy mikor melyik villan. Hibakód nincs, minden működik, olajszint rendben, a motor egyenletesen jár, nem rángat, húz, pöccröff stb... A töltési feszültséget még nem mértem. A cim modul szarakodik, ha fel van kapcsolva a világítás akkor a duda meg egy két gomb a kormányon nem működik, de nem hinném, hogy innen ered. Pedig lehet, mivel a muszer egyseg es a CIM is az LS CAN buszon van. Nem tul valoszinu, hogy kontakthiba miatt ertelmezheto CAN utasitas all elo, de kizarni sem lehet, ugyhogy en eloszor a CIM-et tennem rendbe. A tovabbi toprenges raer akkor, ha ez esetleg nem segit Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve December25, 2018 Megoszt Elküldve December25, 2018 20 órája, csaba66 írta: Pedig lehet, mivel a muszer egyseg es a CIM is az LS CAN buszon van. Nem tul valoszinu, hogy kontakthiba miatt ertelmezheto CAN utasitas all elo, de kizarni sem lehet, ugyhogy en eloszor a CIM-et tennem rendbe. A tovabbi toprenges raer akkor, ha ez esetleg nem segit Valahol mélyen legbelül éreztem, hogy cim modul, de bíztam benne, hogy talán mégse... :D Akkor ott kezdem. Köszi a tippet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
R.Robi Elküldve December25, 2018 Megoszt Elküldve December25, 2018 Sziasztok! Gyárilag NEM tempomatos H Astrába bele lehet buherálni gyári tempomatot? Össze lehet valahogy okosítani? Van valaki aki csinált már ilyet vagy elvállalja a telepítést? Válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve December25, 2018 Megoszt Elküldve December25, 2018 1 hour ago, R.Robi said: Gyárilag NEM tempomatos H Astrába bele lehet buherálni gyári tempomatot? Össze lehet valahogy okosítani? Van valaki aki csinált már ilyet vagy elvállalja a telepítést? Megoldható. Itt egy jó leírás hozzá: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/248/tempomat_utolag__hogyan_/oldal/1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benö1.4 Elküldve December28, 2018 Megoszt Elküldve December28, 2018 Sziasztok. Tud nekem segíteni valaki abba hogy, nem elekromosan behajlos külső tükröket szeretném lecserélni elekromosan behajlosra ennek a kivezetékelésében kelle szegítség a anyit tudok hogy a régi csak 5pines a csatija az elekromosnak meg 7pines gondolom ezt a két pint kéne még bekötni valahova. És hàt persze két tükör van. Lehetséges ez egyàltalàn?Ezt kiépíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts