gida76 Elküldve Június11, 2018 Megoszt Elküldve Június11, 2018 Üdv mindenkinek Volna egy gondom hogy indításkor a motortérből kattogást hallok és persze az autó nem indul, önindító lehet? (astra h 1.8 benzin) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rotel Elküldve Június11, 2018 Megoszt Elküldve Június11, 2018 (edited) 3 órája, gida76 írta: Üdv mindenkinek Volna egy gondom hogy indításkor a motortérből kattogást hallok és persze az autó nem indul, önindító lehet? (astra h 1.8 benzin) Lehet. Módosítva Június11, 2018 : rotel Link to comment Megosztás: More sharing options...
MésziPeti Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 On 2018. 06. 09. at 12:10, csaba66 írta: Meg csak rajzon lattam, de a kesztyutarto mogott, a ventilatoros egysegtol balra, fent mutatja. Köszönöm. A kocsi digitklímás és nem találom sehol azt a sz@rt. Valahol olvastam, h a digitesekben nincs előtét-ellenállás hanem valami vezérlője van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MésziPeti Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 18 órája, gida76 írta: Üdv mindenkinek Volna egy gondom hogy indításkor a motortérből kattogást hallok és persze az autó nem indul, önindító lehet? (astra h 1.8 benzin) Bocsi a banális feltételezésért, de....nem merült le az akksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 10 perce, MésziPeti írta: Köszönöm. A kocsi digitklímás és nem találom sehol azt a sz@rt. Valahol olvastam, h a digitesekben nincs előtét-ellenállás hanem valami vezérlője van. Szia! Pedig ott kell lennie, az enyém is digitklímás.... igaz zafira b! Ilyesmit keress: https://www.autoalkatreszek24.hu/vemo-7532682.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 (edited) 55 perce, Tibo1977 írta: Pedig ott kell lennie, az enyém is digitklímás.... igaz zafira b! Ilyesmit keress: https://www.autoalkatreszek24.hu/vemo-7532682.html Ez erdekes, mert nekem elvileg arra es kinezetre is egesz mas kell (szinten digit klima, de Astra): https://alkatreszek.hu/gyariszam/93180051 Itt a 13-as: http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/99/31/166,167/ Módosítva Június12, 2018 : csaba66 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 12 perce, csaba66 írta: Ez erdekes, mert nekem elvileg arra es kinezetre is egesz kell (szinten digit klima, de Astra): https://alkatreszek.hu/gyariszam/93180051 Itt a 13-as: http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/99/31/166,167/ Neked hány szellőző erősség fokozatod van? Az enyémbe 7. Nem lehetséges, hogy azért különböznek az előtét ellenállások? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MésziPeti Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 31 perce, Tibo1977 írta: Neked hány szellőző erősség fokozatod van? Az enyémbe 7. Nem lehetséges, hogy azért különböznek az előtét ellenállások? Sőt...lehet a ventilátoron van: https://opeleseknek.hu/opel-astra-g-classic-1998-2009-alkatreszek/opel-hutoventilator-motor-ellenallas-klimaval-szereltekhez-z14xep-z16xep-14-16-benzin-gm-gyari-1341721 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 31 perce, Tibo1977 írta: Neked hány szellőző erősség fokozatod van? Az enyémbe 7. Nem lehetséges, hogy azért különböznek az előtét ellenállások? Most latom csak, hogy kimaradt a "mas", szoval egesz mas kell... De 7 fokozatu nekem is, bar mindig automatan tartom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MésziPeti Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 4 perce, csaba66 írta: Most latom csak, hogy kimaradt a "mas", szoval egesz mas kell... De 7 fokozatu nekem is, bar mindig automatan tartom. Bocs a hülye kérdésért, de autovillamosságban sötét vagyok....ez, amiket Ti küldtetek nem az utastérben lévő ventilátorhoz kell? Mert az alapproblémám az, hogy a motortér hűtőventilátora (csak egy van, nincs külön a klímának), ha bekapcsolom a klímát rohadt erős fokozaton kezd kapcsolgatni 5-10 másodperces intervallumokban valami vész-szint elérésekor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 7 perce, MésziPeti írta: Sőt...lehet a ventilátoron van: https://opeleseknek.hu/opel-astra-g-classic-1998-2009-alkatreszek/opel-hutoventilator-motor-ellenallas-klimaval-szereltekhez-z14xep-z16xep-14-16-benzin-gm-gyari-1341721 Akkor elbeszéltünk egymás mellett, Te a hűtőventilátor előtét ellenállását keresed, az pedig nem a szellőzőboxban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MésziPeti Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 11 perce, Tibo1977 írta: Akkor elbeszéltünk egymás mellett, Te a hűtőventilátor előtét ellenállását keresed, az pedig nem a szellőzőboxban van. Aham....köszi, kezd világosodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibo1977 Elküldve Június12, 2018 Megoszt Elküldve Június12, 2018 29 perce, MésziPeti írta: Aham....köszi, kezd világosodni Jaja, ez lesz az : https://opeleseknek.hu/opel-astra-g-classic-1998-2009-alkatreszek/opel-hutoventilator-motor-ellenallas-klimaval-szereltekhez-z14xep-z16xep-14-16-benzin-gm-gyari-1341721 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gida76 Elküldve Június13, 2018 Megoszt Elküldve Június13, 2018 On 2018. 06. 12. at 13:00, MésziPeti írta: Bocsi a banális feltételezésért, de....nem merült le az akksi? Bár az lett volna On 2018. 06. 12. at 13:00, MésziPeti írta: Bocsi a banális feltételezésért, de....nem merült le az akksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazsikem Elküldve Június15, 2018 Megoszt Elküldve Június15, 2018 Sziasztok, tudtok Ajka-Veszprém környékén jó autó elektronikust esetleg? (Off topic, mert apósom Tiguan-ja dobál állandóan elektromos kézifék hibaüzenetet, pedig jól működik, de így nem megy át műszakin) Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci73 Elküldve Június18, 2018 Megoszt Elküldve Június18, 2018 Sziasztok! CD30-as rádiót lehet-e /érdemes-e/ mindenféle változtatás nélkül CD70 navi-ra cserélni? Elég a fejegység csere vagy a kijelzőt is kell rgb-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rotel Elküldve Június18, 2018 Megoszt Elküldve Június18, 2018 (edited) 7 órája, Laci73 írta: Sziasztok! CD30-as rádiót lehet-e /érdemes-e/ mindenféle változtatás nélkül CD70 navi-ra cserélni? Elég a fejegység csere vagy a kijelzőt is kell rgb-re? Lehet cserélni,de a régit le kell tanítani az újat fel kell tanítani.Ehhez Tech2 vagy OP-com kell és nem árt,ha megvan a carpass,mert a feltanításhoz kell a kód.Hangzásban is feljebb lépsz a CD70-nel a jobb végfokok miatt,de azért csodát ne várj. Amennyiben CD70-re váltasz,akkor viszont a kijelzőt is érdemes legalább GID-re cserélni (már csak a navigáció miatt is). Módosítva Június18, 2018 : rotel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rascally81 Elküldve Június19, 2018 Megoszt Elküldve Június19, 2018 Folyamatosan villog az elakadásjelzőm! Magától kapcsolt be, és nemtom kikapcsolni.... Ha a gyújtást ráadom és vissza leveszem, akkor néha leáll a villogás...de ha újra gyújtásra kapcsolom ismét villog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Június20, 2018 Megoszt Elküldve Június20, 2018 12 órája, Rascally81 írta: Folyamatosan villog az elakadásjelzőm! Magától kapcsolt be, és nemtom kikapcsolni.... Ha a gyújtást ráadom és vissza leveszem, akkor néha leáll a villogás...de ha újra gyújtásra kapcsolom ismét villog. Idézet a kézikönyvből: A légzsákok mûködésbe lépése esetén a vészvillogó automatikusan bekapcsol. Lehet, hogy ez hülyült meg. Opcom kihoz valami hibát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imre75 Elküldve Június21, 2018 Megoszt Elküldve Június21, 2018 On 2018. 06. 18. at 6:34, Laci73 írta: Sziasztok! CD30-as rádiót lehet-e /érdemes-e/ mindenféle változtatás nélkül CD70 navi-ra cserélni? Elég a fejegység csere vagy a kijelzőt is kell rgb-re? Egy dologra figyelj, a 3 soros GID kijelzők ha 8-as software van rajtuk (ez rá van írva a kijelzőre), akkor a cd70 navijával nem teljesen kompatibilis (néha egy üres képernyőt fog mutatni). Jobb a 2 soros GID, vagy régi szoftveres 3 soros GID vagy akármelyik CID. Imre Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipego Elküldve Június21, 2018 Megoszt Elküldve Június21, 2018 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2007-es 1.6, 116 le-s, benzines h Astram. Ahogy bejött a jó idő, és használni kezdtem a klímát, azt tapasztaltam, hogy már szinte rögtön, a hideg motor indítása után is azonnal bekaocsol a motor hűtőventillátor, de csak kb. 5 másodpercre. Aztán 5-6 másodpercre kikapcsol, aztán megint be. És et addig így megy amíg ki nem kapcsolom a klímát. Mi lehet a probléma, és mennyire költséges a javítás? Valami elektromos vagy vezérléses dologra gondoltam, ezért írtam ide. A válaszokat előre is köszönöm szépen. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve Június21, 2018 Megoszt Elküldve Június21, 2018 1 hour ago, tipego said: ... 2007-es 1.6, 116 le-s, benzines h Astram. Ahogy bejött a jó idő, és használni kezdtem a klímát, azt tapasztaltam, hogy már szinte rögtön, a hideg motor indítása után is azonnal bekaocsol a motor hűtőventillátor, de csak kb. 5 másodpercre. Aztán 5-6 másodpercre kikapcsol, aztán megint be. És et addig így megy amíg ki nem kapcsolom a klímát. Mi lehet a probléma, és mennyire költséges a javítás? Szerintem ennek így kell működnie, nincs vele semmi baj. Tavaly nyáron másképp működött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Június21, 2018 Megoszt Elküldve Június21, 2018 9 perce, quad405 írta: Szerintem ennek így kell működnie, nincs vele semmi baj. Tavaly nyáron másképp működött? Azert eleg gyanus az 5 masodpercenkenti kapcsolgatas... Oszinten szolva en nem szoktam ilyesmit nezegetni, igy akar az enyem is csinalhatja, de erdekes, ha ilyen kell legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve Június21, 2018 Megoszt Elküldve Június21, 2018 5 hours ago, csaba66 said: Azert eleg gyanus az 5 masodpercenkenti kapcsolgatas... Oszinten szolva en nem szoktam ilyesmit nezegetni, igy akar az enyem is csinalhatja, de erdekes, ha ilyen kell legyen. Én sem szoktam nézegetni, de rémlik, hogy reggel, hűvösben indítva, így kapcsolgat. A mp-ket nem mértem. Majd reggel megnézem, ha kihűlt az autó. Ma este kb 24 fokos garázsban, 9 órás állás után, nem kapcsolgatott, hanem folytonosan működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
twiX88 Elküldve Június22, 2018 Megoszt Elküldve Június22, 2018 Sziasztok ! Egy érdekes kérdéssel állnék elétek. Van egy 2007-es GTC Astrám, CD70-es Navival, Bluetoothal. Ámbár a mai napon érdekes jelenséget produkált. Ha járó motornál próbálok telefonálni bluetooth-on keresztül, érdekes módon, a motor fordulatszámától függően sípoló hangot ad ki, gondolom interferál. Csak ,hogy érthető legyen, ha alacsony a fordulat akkor halkan sipol, ha magas akkor élesebben. Álló motornál nem csinálja. Remélem érthető voltam. Ha valaki esetleg tud valaki valami megoldást akkor ne hezitáljon :) Köszönöm előre is ! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts