kisp113 Elküldve Szeptember29, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2016 10 órája, Szabi1.6 írta: Persze tempomatnak feltétele hogy bent legyen a kuplungkapcsoló. De szerencsére az is csak 3-4e Ft és otthon simán berakható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tazar Elküldve Szeptember29, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2016 13 hours ago, Szabi1.6 said: Hova valósi vagy? Elég sok embernek van otthon is opcom. Csatlakozz Facebookon h astra csoporthoz, biztos lesz aki akár egy sörért is megcsinálja. Persze tempomatnak feltétele hogy bent legyen a kuplungkapcsoló. Szentendre. Sajna Facebookon nem vagyok fenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomek14726 Elküldve Október2, 2016 Megoszt Elküldve Október2, 2016 Haliho!tudnátok segíteni milyen hibakódot mutat a kocsim?ECN 112008 hibát mutatja pedál teszt után ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Október3, 2016 Megoszt Elküldve Október3, 2016 On 2016. 10. 02. at 13:15, Tomek14726 írta: Haliho!tudnátok segíteni milyen hibakódot mutat a kocsim?ECN 112008 hibát mutatja pedál teszt után ! Szia! Feltehetően a szokásos gázpedál probléma, ami a motortéri biztosítéktáblában keresendő. Ha volt olyan, hogy nem működött a gázpedál, akkor esélyes, hogy ez lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lsebestyen Elküldve Október5, 2016 Megoszt Elküldve Október5, 2016 Sziasztok! Egy 2010-s évjáratú Classic III autó tulajdonosa lettem, és szeretném megkérdezni, hogy az autóhoz tartozó gyári sima kétgombos (nem bicskakulcs) távirányítós kulcsban hogyan lehetne elemet cserélni. A kézikönyv szerint szevizben cseréltessem, de ezért nem igazán fordulnék szervizhez. Működik a kulcs távirányítója, de csak elég közelről. Nézegettem a kulcsot, de nem igazán látom, hogy hol lehetne szétnyitni, pattintani. A web-en mindenhol csak a bicskakulcsosról találtam infót. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czombos Elküldve Október5, 2016 Megoszt Elküldve Október5, 2016 5 minutes ago, lsebestyen said: Sziasztok! Egy 2010-s évjáratú Classic III autó tulajdonosa lettem, és szeretném megkérdezni, hogy az autóhoz tartozó gyári sima kétgombos (nem bicskakulcs) távirányítós kulcsban hogyan lehetne elemet cserélni. A kézikönyv szerint szevizben cseréltessem, de ezért nem igazán fordulnék szervizhez. Működik a kulcs távirányítója, de csak elég közelről. Nézegettem a kulcsot, de nem igazán látom, hogy hol lehetne szétnyitni, pattintani. A web-en mindenhol csak a bicskakulcsosról találtam infót. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi. Csak szét kell pattintani: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi500 Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 Sziaztok van egy 2006-os 1.7cdt /74kw/ astra h nagyon szép állapot,semmi előjel nélkül motor piktogramm fel..turbó letilt 1500-as max fordulat.Állj kulcs kihúz várok .vissza indul megint egy darabig azt ua...Egy nap múlva semmi minden tökéletes ..de így közlekedni balesetveszélyes.Kiolvasása péntek reggel,,de ha valaki tud segíteni kontakt hiba addig,merre induljak el..Segítséget köszönöm és a korrekt jav.megfizetem.csabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 8 hours ago, lsebestyen said: Egy 2010-s évjáratú Classic III autó tulajdonosa lettem, és szeretném megkérdezni, hogy az autóhoz tartozó gyári sima kétgombos (nem bicskakulcs) távirányítós kulcsban hogyan lehetne elemet cserélni. ... Működik a kulcs távirányítója, de csak elég közelről. Kell hozzá egy kis köröm, Tövig vágott körömmel meg se próbáld. Reméljük az elemcsere megoldja, de az én 2011-esemet új elemmel sem nyitja 3-4 méterről messzebbről. Persze lehet, hogy mindez biztonsági okokból van így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 1 órával ezelőtt, csabi500 írta: Sziaztok van egy 2006-os 1.7cdt /74kw/ astra h nagyon szép állapot,semmi előjel nélkül motor piktogramm fel..turbó letilt 1500-as max fordulat.Állj kulcs kihúz várok .vissza indul megint egy darabig azt ua...Egy nap múlva semmi minden tökéletes ..de így közlekedni balesetveszélyes.Kiolvasása péntek reggel,,de ha valaki tud segíteni kontakt hiba addig,merre induljak el..Segítséget köszönöm és a korrekt jav.megfizetem.csabi Ha ismét előjön akkor olvasd ki a hibakódot a fék+gáz kombinációval. (Olvass vissza, ha nem tudod mi az.). De mindenképp próbáld meg leállított motor mellett a motortérben lévő biztosíték táblát erősen megmozgatni, sőt az alatta lévő kábeleket is próbáld meg megmozgatni. Ha elmúlik a hiba akkor meg van a probléma 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 8 órája, lsebestyen írta: Sziasztok! Működik a kulcs távirányítója, de csak elég közelről. N Tudna valaki segíteni? Sajnos az astrák ezen tipusa (a többi autókkal ellentétben) csak közelről nyithatók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi500 Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 Zsolti 25 Segítségedet köszönöm szépen és megfogadom,holnap reggel tárolt hibakód keresés és utána beszélnék veled. coordinator500@gmail.com mailen Csabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sasa58 Elküldve Október6, 2016 Megoszt Elküldve Október6, 2016 3 órája, quad405 írta: Kell hozzá egy kis köröm, Tövig vágott körömmel meg se próbáld. Reméljük az elemcsere megoldja, de az én 2011-esemet új elemmel sem nyitja 3-4 méterről messzebbről. Persze lehet, hogy mindez biztonsági okokból van így. Nem mindegy, hogy előlről, vagy hátulról. Hátulról nekem is 3-4 méterről nyitja, előlről meg 10-12-ről. Gondolom, valahol elől lehet az érzékelője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lsebestyen Elküldve Október7, 2016 Megoszt Elküldve Október7, 2016 13 órája, sasa58 írta: Nem mindegy, hogy előlről, vagy hátulról. Hátulról nekem is 3-4 méterről nyitja, előlről meg 10-12-ről. Gondolom, valahol elől lehet az érzékelője. Köszönöm mindenkinek a segítséget, gondoltam, hogy szétpattintós a kulcs, csak nem mertem, nem tudtam, hogy így ennyire szétjön a kulcs. Azért gondoltam elemcserére, mert hátulról szinte nem, oldalról is csak max 2 m-ről nyitja. Ahogy nézegettem szerintem még nem volt szétszedve a kulcs. Mégegyszer is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gábor85 Elküldve Október14, 2016 Megoszt Elküldve Október14, 2016 (edited) Hello! Segítséget szeretnék kérni, egy olyan problémában, van egy Astra H Gtc-m aminek a rendszámtábla világításának a jobb izzója nem ég, csere után sem! A bal oldala tökéletes! gondoltam biztosítékot kell nézni, persze sehol sem találom hogy hova tartozik a rendszámtábla! Amit még észre vettem hogy az autó lezárása után sem kapcsol ki a világítás kapcsoló és a körülötte lévő gombok háttér világítása! Az folyamat világít! A kettő össze függ, vagy sem nem tudom. de szívesen fogadom az ötleteket a hibákra!!!! Köszönöm Módosítva December14, 2016 : Gábor85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan5791 Elküldve Október15, 2016 Megoszt Elküldve Október15, 2016 Van egy olyan problémám, hogy 2008 as 1,4 -es H astra GTC - m jobbra kanyarodáskor, nyitott ajtót jelez a műszerfalon a piros visszajelző lámpa kivillan és csipog, hogy nyitva van az ajtó, mi lehet a probléma, az ajtó csavarjain kell állítani, vagy valamilyen érzékelőt kell kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október15, 2016 Megoszt Elküldve Október15, 2016 6 órája, istvan5791 írta: Van egy olyan problémám, hogy 2008 as 1,4 -es H astra GTC - m jobbra kanyarodáskor, nyitott ajtót jelez a műszerfalon a piros visszajelző lámpa kivillan és csipog, hogy nyitva van az ajtó, mi lehet a probléma, az ajtó csavarjain kell állítani, vagy valamilyen érzékelőt kell kicserélni? Első körben ki kell deríteni melyik ajtó az, de mivel a tiéd GTC 3 ajtós így a hátsók kizárva mert nincs, az elsők csatlakozósak, minimális az esély a megtörésre, így a csomagtérre tippelnék. Nézd meg az átvezetőben bal oldalt a kábeleket, nincsenek-e kirepedve elszakadva. ha az oké akkor esetleg a két gumiütközőn kell megpróbálni állítani első körben, ha az sem segít akkor a nyelvet lehet alul beljebb állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RokaRudi Elküldve Október19, 2016 Megoszt Elküldve Október19, 2016 (edited) Törölt kérdés. Módosítva Október19, 2016 : RokaRudi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Molni Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 Sziasztok! Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem: H Astra 1.6 esetében a közép konzolon folyamatosan jelez a hűtővíz folyadék mennyiségét ellenőrző lámpa (Coolant Level check), annak ellenére, hogy a maximumig fel van töltve. Jártam 3 szerelőnél, ebből az egyik az OPEL szerviz. A válasz: cserélni kell az érzékelőt. Az érzékelőt kicserélték gyárira, a probléma továbbra is fennáll, szerelők tanácstalanok. Van valakinek valami ötlete mi a gond? Köszi: R Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 56 perce, Molni írta: H Astra 1.6 esetében a közép konzolon folyamatosan jelez a hűtővíz folyadék mennyiségét ellenőrző lámpa (Coolant Level check), annak ellenére, hogy a maximumig fel van töltve. Jártam 3 szerelőnél, ebből az egyik az OPEL szerviz. A válasz: cserélni kell az érzékelőt. Az érzékelőt kicserélték gyárira, a probléma továbbra is fennáll, szerelők tanácstalanok. Van valakinek valami ötlete mi a gond? A jeladorol a kabelt lehuzva, a csatlakozokat rovidre zarva, vagy nyitva hagyva mi tortenik? Ettol fuggoen ket iranyba lehet indulni; vagy a jelado rossz (ide ertve azt is, hogy a tartalyban levo magnes van elakadva, vagy torott), vagy a kabel lehet szakadt, zarlatos, nem jol csatlakozik az egyik vagy masik vegen, a vezerlo hulyult meg, stb. Az utobbi gyanuja eseten sem kell rogton cserelni, hanem eloszor akku lekotes par percre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 1 órával ezelőtt, Molni írta: Sziasztok! Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem: H Astra 1.6 esetében a közép konzolon folyamatosan jelez a hűtővíz folyadék mennyiségét ellenőrző lámpa (Coolant Level check), annak ellenére, hogy a maximumig fel van töltve. Jártam 3 szerelőnél, ebből az egyik az OPEL szerviz. A válasz: cserélni kell az érzékelőt. Az érzékelőt kicserélték gyárira, a probléma továbbra is fennáll, szerelők tanácstalanok. Van valakinek valami ötlete mi a gond? Köszi: R Nézd meg hogy a csatlakozót rövidre zárva is fennáll-e a hiba, egy kábel darabbal simán megoldható. Ha igen akkor a probléma a vezetékben lesz, ha nem akkor nem a jeladó a hibás, hanem a mágneses úszó akadt fent a tartályban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nkeith49 Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 A tolatólámpa max hány ampert vesz fel? zavarszűrőt teszek a kamerára onnan jön a táp. 10A elég lesz neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 1 órával ezelőtt, nkeith49 írta: A tolatólámpa max hány ampert vesz fel? zavarszűrőt teszek a kamerára onnan jön a táp. 10A elég lesz neki? 21 W-os az izzó, nem tudom hova kötöd, ha 1-et nézünk 21W / 12V = 1,75A. ha a párt nézzük akkor 42W / 12V = 3,5A. Szóval a 10A sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Terondal Elküldve Október21, 2016 Megoszt Elküldve Október21, 2016 Hello h astra 1.6 benzin 2004.08 -as .Hol tudom megnézni a vizhőfokot? Forumon azt olvastam hogy a settings gombot ha nyomom 10 másodpercig akkor jelenik meg. na most nekem csippan egyet és azt irja ki hogy TEST MODE. Csak a rádiót tudom állitani semmi mást.Igazából csak a hütőviz hőmérséklete érdekelne. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október21, 2016 Megoszt Elküldve Október21, 2016 32 perce, Terondal írta: Hello h astra 1.6 benzin 2004.08 -as .Hol tudom megnézni a vizhőfokot? Forumon azt olvastam hogy a settings gombot ha nyomom 10 másodpercig akkor jelenik meg. na most nekem csippan egyet és azt irja ki hogy TEST MODE. Csak a rádiót tudom állitani semmi mást.Igazából csak a hütőviz hőmérséklete érdekelne. üdv Csippanas után nyomd még a bc gombot, azzal tudsz lepegetni a menüben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Terondal Elküldve Október21, 2016 Megoszt Elküldve Október21, 2016 hello nincs bc gombom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts