kori Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nekem gyári a lámpám,mégis széttört az állítómechanizmusa, és öcsém xenonosa is így járt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nekem sem müködik az elektromos állítás benne, bár nekem szerencsére most nem is zavaró nem az elektromos állító része esik szét, hanem a tartókonzol, amin a beállító csavarok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem azok nem simán szétestek, hanem széttörtek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem azok nem simán szétestek, hanem széttörtek. Nekem konkrétan a bal oldali lámpánál az a bajom, hogy az a foglalat rész, amibe a mozgó rész egyik töcsének gömb vége pattanna be, kilazult, és kiugrik belőle a gömb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsop Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ha már projektoros akkor Depo, vagy Tyc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Astra esetében a Tyc bajonett záras izzóbefogatása miatt a xenon nem megy bele. A Depo szerintem rugós, abba belemegy. Meg a gyári is rugós. Szerintem inkább Depo. Nekem a F Astra köd volt Depo és OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ha már projektoros akkor Depo, vagy Tyc? Hi! Nekem TYC van, és semmi probléma nem volt vele... Sztem masszívabb az állítómech, talán nem hajlamos a széthullásra. Bár ez csak az én véleményem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Na, szétbombáztam megint az autó elejét hétvégén, kiszedtem a szétesett lámpát. Az egyik állító töcsének hüvelye volt szétmenve, sajnos már nem fogta az állítókar gömbjét. Így a lámpa rész szabadon mozgott a búrán belül. Aztán jött az ötlet, beleállítottam a hüvelybe a töcsöt, majd kiöntöttem epoxigyantával. Meg is fogta rendesen, most áll a lámpa belül, mint a cövek. Csak hát ugye első kivitelezés, lefolyt pici epoxigyanta, és rácseppent a búrára. Szal most jó a lámpa, de van a búrűn belül egy kis epoxigyanta megfolyás, ami igazából nem zavarja a fény útját, mert mellette van, de akkor se szép :) Majd egyszer lecserélem újra ezt a lámpát, a másik úgyis szép vadizsírúj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsop Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Valaki azt irta hogy a gyári lámpába mindegy milyen égőt teszel, úgy is szar lesz. Nekem még gyári van enyhén megbarnulva (még nem nagyon csúnya). A vliágítás enyhén szólva katasztrófális volt normál égőkkel. Ma vettem bele Osram Nightbreaker +90%-os égőket. Sokkal jobb lett. Természetesen nem lett 90%-al jobb, de ha százalékban szeretném kifejezni, legalább 40%. Szerintem ez a legolcsóbb megoldás, ha valaki látni akar. Bár hozzáteszem ezeknek az égőknek rövidebb az élettartama. Ez a tapasztalatom. Tehát üzenem mindenkinek, hogy nem kell rögtön mindenkinek mindent elhinni. Természetesen még nem mondtam le a projektoros lámpáról, csak még mindig nem tudtam eldönteni hogy Depo, vagy Tyc. Az égők meg abba is jók lesznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Az én régi 13 éves lámpáimba tehetsz már akár 600W-os vonalizzót is, akkor se látnál vele rendesen :) Pedig az se néz ki annyira szarul, de ez a mattulás nagyon elszórja a fényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az én régi 13 éves lámpáimba tehetsz már akár 600W-os vonalizzót is, akkor se látnál vele rendesen :) Pedig az se néz ki annyira szarul, de ez a mattulás nagyon elszórja a fényt. ezt én is megerősíthetem,nekem is 13éves pilácsok voltak benne,berakhattad volna a világító tornyot is akor sem láttál volna vele semmit ! igaz hangulatfénynek tökéletes :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem úgynézki eladó lesz a HD xenon szettem, Pro izzóval, basic trafókal még kb másfél évig garival adom. Depo lámpában van jelenleg is(bpn szivesen megmutatom ha eljön vki megnézni). Eladás oka hamarosan, még nem akarom elkiabálni a dolgot.. A pro izzókal kb 35ezer forintot ér, 25ért lehet vinni. 6000K-s(projectorban fehérnek tünik) és természetesen H1es. Esetleg beszerelésben segíthetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Hali. Nekem is bevolt mattulva a lámpa bura. 2000 vízpapirral rendessen megcsiszóltam. Utána géppel fölpoliroztam . Nagyon jó lett. Nem mondta volna meg senki , hogy 11 éves búra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 előtte-utána képet nem csináltál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ezta polirozást egyik haver is eljátszotta, egy darabig jó is volt, de nemrég ismét panaszkodott, hogy este semmit sem lát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 hali! én már harmadjára játszom el, de csak tünet kezelés.nem tart sokáig és nem is igen jobb hiába lett világosabb a búra. a megoldás hogy újat kell venni. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hali. Nem csináltam de csinálhatok képet. Nekem jobb lett. Mondjuk az izzónál benéztem és láttam , hogy egykicsit poros a foncsor. Nem tudom az mennyit segítene ha tiszta lenne. Nem nagyon akartam beválalni a műanyag bura leszedését. Nincs mivel utánna eltömíteni a szélét. /amit utánna is lelehet szedni./ Egy kis helyen pedig látszik , hogy levan pattogva a kromozás a foncsoron. Valaki kromoztatott már műanyagot? Meg a ami a tompitott elött van terelő sapka vagy mi , az tiszta szutyok kívül. De szerintem belül se szebb. Szerintem annak is valamenyire fényesnek kellene lenie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Én már szedtem szét a lámpám,de miután összeraktam rendesen tömített az eredeti tömítőanyag. Sztem ha hibás a foncsor, akkor nem érdemes megcsináltatni, mert sztem többe kerül mint egy utángyártott. A calisok a megmondhatói,hogy nem túl tartós az utólagos foncsorozás. Ha esetleg mégis szétszeded, ne érj még véletlenül sem a foncsorozott részhez, mert azonnal lejön ( tapasztalat ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Hali. Nem csináltam de csinálhatok képet. Nekem jobb lett. Mondjuk az izzónál benéztem és láttam , hogy egykicsit poros a foncsor. Nem tudom az mennyit segítene ha tiszta lenne. Nem nagyon akartam beválalni a műanyag bura leszedését. Nincs mivel utánna eltömíteni a szélét. /amit utánna is lelehet szedni./ Egy kis helyen pedig látszik , hogy levan pattogva a kromozás a foncsoron. Valaki kromoztatott már műanyagot? Meg a ami a tompitott elött van terelő sapka vagy mi , az tiszta szutyok kívül. De szerintem belül se szebb. Szerintem annak is valamenyire fényesnek kellene lenie. Hali a te lámpáid projektorosak? mert ha nem akkor a foncsorozott részt oda tudom adni az enyémből kb 1-1,5 éves a lámpa csak el van törve a felfogató fül amivel a kasznihoz fogatod. viszont a többi része ép és tökéletes! Ha kell csak írj és a részleteket megdumáljuk :-) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hali a te lámpáid projektorosak? mert ha nem akkor a foncsorozott részt oda tudom adni az enyémből kb 1-1,5 éves a lámpa csak el van törve a felfogató fül amivel a kasznihoz fogatod. viszont a többi része ép és tökéletes! Ha kell csak írj és a részleteket megdumáljuk :-) ! Hali. Nem projektoros. Hagyomámyos a bura nagyon szép lett csak a foncsor hibás. Ha van fölösleges kettő akkor megbeszélhetjűk . Előre is köszönöm. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hali. Nem projektoros. Hagyomámyos a bura nagyon szép lett csak a foncsor hibás. Ha van fölösleges kettő akkor megbeszélhetjűk . Előre is köszönöm. Üdv hagyományos az van 4db ! 2 db szinte zsír új éphogy túllépte a gari időt. ( talán még a számla is megvan ,valahol ) szóval ha kell odadom ,nekem csak a helyet foglalja! írj pü-t ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nekem úgynézki eladó lesz a HD xenon szettem, Pro izzóval, basic trafókal még kb másfél évig garival adom. Depo lámpában van jelenleg is(bpn szivesen megmutatom ha eljön vki megnézni). Eladás oka hamarosan, még nem akarom elkiabálni a dolgot.. A pro izzókal kb 35ezer forintot ér, 25ért lehet vinni. 6000K-s(projectorban fehérnek tünik) és természetesen H1es. Esetleg beszerelésben segíthetek! Mostmár biztosan eladó a cucc. 24ért lehet vinni(csak a két pro izzó ér kb ennyit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Írd be az eladó cuccok közé is, hátha ott többen olvassák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 mennyiért adod a sima gyári lámpát? lehet, hogy érdekelne. mennyi idősek is pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Angel eyes lámpa. ITT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts