ha4nz Elküldve Augusztus18, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2015 A fényszóró kiszedése attól trükkös,hogy fogja csavar alul is,amihez a lökhárító és a lámpa közt férsz hozzá. Nálam hatos csavar volt/van ott,amit egy elég hosszú dugókulccsal tudtam kivenni. Maga a motor kiszedése meg még egyszerübb,mivel csavar sem fogja -elfordítós,asszem... A szétugrott csuklóra max akkor dobhat hibát,ha az állításban valamiképpen pont megakadályozza. Tehát mondjuk nyomna kifelé a motor,de a gömb elakad a lámpatestben... Köszi, már alakul a terv. Akkor a fényszórót 3 csavar fogja, kettő felül, egy meg a lökös fölötti takaróléc kipattintása után lesz hozzáférhető? Az állítómotort már kitotóztam, legalábbis arról a stekkerről sejtem, hogy a motoré lehet, mert az izzóké megvan, meg a xenon trafójának a kábele is. Más elvileg nincs a fényszóróban ami villanyt igényelne. A motort valami nőgyógyász ujjakkal lehet kiszedni, vagy előtte mit kell kiszedni, hogy hozzáférjek könnyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Augusztus20, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2015 Köszi, már alakul a terv. Akkor a fényszórót 3 csavar fogja, kettő felül, egy meg a lökös fölötti takaróléc kipattintása után lesz hozzáférhető? Az állítómotort már kitotóztam, legalábbis arról a stekkerről sejtem, hogy a motoré lehet, mert az izzóké megvan, meg a xenon trafójának a kábele is. Más elvileg nincs a fényszóróban ami villanyt igényelne. A motort valami nőgyógyász ujjakkal lehet kiszedni, vagy előtte mit kell kiszedni, hogy hozzáférjek könnyen? Hát én egyben kaptam ki a lámpát,de szerintem a motor maga sincs nagyon "elszeparálva" a kiszedés szempontjából... Elég gyatra agyam van,így már pontosan nem emlékszem a lámpacsere folyamatára,de egyáltalán nem rémlik, hogy extra szopás lett volna... Nagyjából 1-1,5 óra alatt simán kicseréltem a kettöt és a motorokkal sem volt gondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Augusztus20, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2015 Én is ezzel kűzdök jelenleg, a jeladók rendben, a következő lépésnek a fényszóró állító motort nézném meg. Etzold valami teljesen más fényszóróhoz írja le a kiszerelés műveletét, nekem már ott csavarok sincsenek, ahol ő írja. Az enyém gyári projektoros, xenon. Hogyan lehet kiszedni a fényszórót, vagy csak magát a motort? Esetleg húzzam le a csatit és mérjek benne feszt, hogy legalább vezérelné-e a motort a vezérlő elektronika? (gondolom, ha szakadt a motor tekercse akkor tud hibát dobni, de szétugrott gömbcsuklóról nem lesz tudomása) A motorokat le is lehet tesztelni, talán OPCOM is tudja...fel le mozgatható SW-esen is, ekkor nem kell kiszedni sem a lámpát. Illetve van egy xenon vezérlő elektronikai box valamelyik első sárvédő mögött (jobb oldal rémlik). Az én tippem az, hogy pedig a jeladók lesznek rosszak, vagy az első vagy a hátsó a bal lengőkarokon. Ki szokott gatyásodni a persely, azt kuka. Ha az a baja akkor van ilyen jeladóm 1db ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus20, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2015 A motorokat le is lehet tesztelni, talán OPCOM is tudja...fel le mozgatható SW-esen is, ekkor nem kell kiszedni sem a lámpát. Illetve van egy xenon vezérlő elektronikai box valamelyik első sárvédő mögött (jobb oldal rémlik). Az én tippem az, hogy pedig a jeladók lesznek rosszak, vagy az első vagy a hátsó a bal lengőkarokon. Ki szokott gatyásodni a persely, azt kuka. Ha az a baja akkor van ilyen jeladóm 1db ha kell. Szia! Köszönöm a felajánlást, lehet, hogy majd élek vele. Sajna diag szoftverrel nem rendelkezem, de én ha jól mértem akkor 5V-tal táplálva kb -45°-tól 0-ig és onnan tovább 45°-ig szépen lineárisan változtatta a kimenetét. A kar szépen jár, a csuklók kellően zsírozva lettek. A persely amiről te beszélsz, az hol található? A csatit még nem mértem, ha 12V megy ki rajta, akkor újra bemérem a jeladókat. A jeladó a jobb oldalon van, de ahhoz a kerék feletti műanyag dobbetétet kell leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Szia! Köszönöm a felajánlást, lehet, hogy majd élek vele. Sajna diag szoftverrel nem rendelkezem, de én ha jól mértem akkor 5V-tal táplálva kb -45°-tól 0-ig és onnan tovább 45°-ig szépen lineárisan változtatta a kimenetét. A kar szépen jár, a csuklók kellően zsírozva lettek. A persely amiről te beszélsz, az hol található? A csatit még nem mértem, ha 12V megy ki rajta, akkor újra bemérem a jeladókat. A jeladó a jobb oldalon van, de ahhoz a kerék feletti műanyag dobbetétet kell leszedni? A persely,amit gsizoli emleget,a jobb elsö és a jobb hátsó lengökaroknál van.Ahogyan változik a lengökarok állása, úgy mozgatja a lámpákat a motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 A persely,amit gsizoli emleget,a jobb elsö és a jobb hátsó lengökaroknál van.Ahogyan változik a lengökarok állása, úgy mozgatja a lámpákat a motor... Vagy én vagyok nagyon gépész, vagy nem tudom miről beszéltek. Alapból a bal oldalon vannak a jeladóim. Ennek a karjára van ráerősítve egy gömbcsukló, majd jön egy összekötő tengely mindkét végén gömbcsészével, majd a lengőkarokhoz képest fixen a másik gömbcsukló. Ez van nálam zsírral megfelelően kitöltve. Perselyt max az érzékelő karja és a háza között tudok elképzelni, de akkor nem forogna el a karja, ha be van állva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Vagy én vagyok nagyon gépész, vagy nem tudom miről beszéltek. Alapból a bal oldalon vannak a jeladóim. Ennek a karjára van ráerősítve egy gömbcsukló, majd jön egy összekötő tengely mindkét végén gömbcsészével, majd a lengőkarokhoz képest fixen a másik gömbcsukló. Ez van nálam zsírral megfelelően kitöltve. Perselyt max az érzékelő karja és a háza között tudok elképzelni, de akkor nem forogna el a karja, ha be van állva. izé... igen,az a jobb valójában bal... bocs,majd igyekszem többet aludni... :) ...és megint izé... a gömbcsészére gondoltam,mint persely... huuuuuu,asszem most én voltam a gépész... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts