Omegatd Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Hűű öcsém!! Mit ittál??!! :D :D :D Neked ISS kellene a cuccból, mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Hűű öcsém!! Mit ittál??!! :D :D :D Emlékeim szerint Kori szokott PDA-ról fórumozni, ott meg ilyen furák neki az ékezetek, meg azért van a nagy betű is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kukker Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Ma megvettem a depo xenont holnap beszerel és teszt persze uj gyári izzókkal. Amit 1 hónapja vettem a gyári lámpába.És ezzel megválaszoltam az izzó kérdést is :) Holnap után jelenkezem hogy jobb vagy rosszabb de remélem ..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Hűű öcsém!! Mit ittál??!! :D :D :D Igen PDA-ról nyomtam. Vmiért megint szar a fórum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Ma megvettem a depo xenont holnap beszerel és teszt persze uj gyári izzókkal. Amit 1 hónapja vettem a gyári lámpába.És ezzel megválaszoltam az izzó kérdést is :) Holnap után jelenkezem hogy jobb vagy rosszabb de remélem ..... :D Nem akarlak elkeseríteni, de legyen szerencséd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Ma megvettem a depo xenont holnap beszerel és teszt persze uj gyári izzókkal. Amit 1 hónapja vettem a gyári lámpába.És ezzel megválaszoltam az izzó kérdést is :) Holnap után jelenkezem hogy jobb vagy rosszabb de remélem ..... :D Hella után Depotol várni a megváltást?... Énis először políroztam a Hellat, jobb lett de nem jó. Cseréltem izzót, ezután már láttam hova világít ahelyett ahova kéne :). Ezután elgurultam a szomszédos bevásárlóközpont mélygarázsába és egy alkalmas helyen beállítottam a fényszórókat: Fényár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega miller Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Kigyulladtak a lámpáim,vajon mitől lehet?Hozzá sem értem,nem kapcsoltam és mégis gyulladt fel.Zárlatosak lehetnek?,bár a záraknak nincs semmi baja.Volt már ilyen egyszer de akkor a hátsók gyulladtak ki.Orvosoltam,eloltottam és betoltam.Lehet ebből baj?Kicsit tartok tőle,más is járt már így?Elöre is köszönöm válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Kigyulladtak a lámpáim,vajon mitől lehet?Hozzá sem értem,nem kapcsoltam és mégis gyulladt fel.Zárlatosak lehetnek?,bár a záraknak nincs semmi baja.Volt már ilyen egyszer de akkor a hátsók gyulladtak ki.Orvosoltam,eloltottam és betoltam.Lehet ebből baj?Kicsit tartok tőle,más is járt már így?Elöre is köszönöm válaszokat. Érti ez valaki? Vagy ez valami szórejtvény? :omg: Van, aki már a nevében iss miller.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Érti ez valaki? Vagy ez valami szórejtvény? :omg: Van, aki már a nevében iss miller.... :D :D :D Nem egyszerű szórejtvény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega miller Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Kár hogy nem tudtok segítení.Hátha mégis valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Kár hogy nem tudtok segítení.Hátha mégis valaki. Az is meglehet, hogy tudnánk, de nagyban javítaná az esélyeidet ha szintatkikailag és szemantikailag is helyesebb formában érdeklődnél. Én szintén nem értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az is meglehet, hogy tudnánk, de nagyban javítaná az esélyeidet ha szintatkikailag és szemantikailag is helyesebb formában érdeklődnél. Én szintén nem értem! Csak azt nem értem, hol a fórum esze, mert a személyeskedés és a hangulatkeltés az nagyon megy neki. Most hol van ilyenkor és miért nem segít szegény bajba jutott márkatárson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Csak azt nem értem, hol a fórum esze, mert a személyeskedés és a hangulatkeltés az nagyon megy neki. Most hol van ilyenkor és miért nem segít szegény bajba jutott márkatárson? Szerintem még az sem biztos, hogy márkatársról van szó. A doktor úr pedíg nagyon elfoglalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az is meglehet, hogy tudnánk, de nagyban javítaná az esélyeidet ha szintatkikailag és szemantikailag is helyesebb formában érdeklődnél. Én szintén nem értem! Tuti, hogy csak szórakozik valaki. Ha nem, akkor nagy baj van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega miller Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Csak azt nem értem, hol a fórum esze, mert a személyeskedés és a hangulatkeltés az nagyon megy neki. Most hol van ilyenkor és miért nem segít szegény bajba jutott márkatárson? Én azt hittem hogy te tudsz segíteni nekem mivel nagyon sok a hozzászólásod.A lámpám kigyulladt.Te értesz omegákhoz?,vagy csak meg szeretnél szégyeníteni?Én nem bántottalak téged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Tuti, hogy csak szórakozik valaki. Ha nem, akkor nagy baj van. Nagy baj van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega miller Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Szerintem még az sem biztos, hogy márkatársról van szó. A doktor úr pedíg nagyon elfoglalt. De igen opel omegám van,néha szép,néha koszos csúnya,de az enyém és van.Ha nem hiszel nekem akkor kérdezz meg engem.A hétvégén meg is nézheted a Szegedi találkozón,azért majd ott lesznek olyan emberek akik segítenek és nem csak a szám.gépük mellett játszák magukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Lehet, hogy tévedek, de emlékeztek még az "opel omega 01" nevű tagra? Nekem nagyon gyanús a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Lehet, hogy tévedek, de emlékeztek még az "opel omega 01" nevű tagra? Nekem nagyon gyanús a dolog. Itt vagyok ,kerestél.......,miben segíthetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Itt vagyok ,kerestél.......,miben segíthetek?? Na, most már biztos! Mi lett a régebbi hozzászólásaiddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Passz,csak olvasgatni járok fel,meg a talikra járok el.Egyébként mi a biztos?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Én azt hittem hogy te tudsz segíteni nekem mivel nagyon sok a hozzászólásod.A lámpám kigyulladt.Te értesz omegákhoz?,vagy csak meg szeretnél szégyeníteni?Én nem bántottalak téged. A helyzet az, hogy tuti fikanick vagy és már be ISS határoltam, hogy kik közül. Tudod az IP mindent elárul. Viszont a többiek ISS leírták, hogy értelmezhetetlen, amit írsz és kérsz. Próbáld meg leírni úgy a problémát, hogy megértsük mi ISS a baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Lehet, hogy tévedek, de emlékeztek még az "opel omega 01" nevű tagra? Nekem nagyon gyanús a dolog. Ugyanaz az IP és még valakié... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Passz,csak olvasgatni járok fel,meg a talikra járok el.Egyébként mi a biztos?? Cééép ótó, cak zőőőőőd! A többi jobban tetszett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega miller Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Ugyanaz az IP és még valakié... Na azért vald be hogy szép regisztrációt csináltam a Dart Waderes hello kittyvel és a milleres névvel.......,a probléma meg megoldódott mert kialudt a lámpa..........(valójában oly rég voltam fent a nickemmel hogy elfelejtettem a jelszavamat sőt még a nick nevemet sem tudtam pontosan leirni,ha nincs a kolléga segítsége-véletlenül-,akkor már nincs opel omega 01.........,bocs a fárasztásért de jólesett..:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts