Omegatd Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Heló Ledezett itt már valaki Omega B műszerfalat? Jó sokan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Heló Ledezett itt már valaki Omega B műszerfalat? LED-ezés helyett, egy klassz alternatíva... Itthon is lehet kapni. http://www.blauertacho4u.de/products/en/EL...0Km-h-Blau.html Ha eljön levélként, akkor 45Euro... csomagként 55Euro, még az sem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Jó sokan... És a kapcsolókba is kicserélgettétek? Ami a középkonzolon van. Milyen ledeket érdemes beletenni? 3mm az jó nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 És a kapcsolókba is kicserélgettétek? Ami a középkonzolon van. Milyen ledeket érdemes beletenni? 3mm az jó nem ? 3-5mm... nagyobbat nem nagyon tudsz belerakni (mivel ugye még egy ellenállásnak is el kell férnie...). én ezt nézegettem amikor mókoltam a kapcsolókat: http://www.blauertacho4u.de/products/en/LE...-B-Omega-B.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 3-5mm... nagyobbat nem nagyon tudsz belerakni (mivel ugye még egy ellenállásnak is el kell férnie...). én ezt nézegettem amikor mókoltam a kapcsolókat: http://www.blauertacho4u.de/products/en/LE...-B-Omega-B.html És ezekbe a kapcsolókba? Én szétszedtem egy ilyet a hétvégén, két rizsszem izzó van benne, aminek a helyére még csak beleférne a 3mm led na de az ellenállás... na meg hogy lehetne kimérni a + és a - részeket benne? Csak mert ugye a lednek nem mindegy hogy hova forrasztom a melyik lábát. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 És a kapcsolókba is kicserélgettétek? Ami a középkonzolon van. Milyen ledeket érdemes beletenni? 3mm az jó nem ? Jó, sőt érdemesebb azzal, mert kisebb, én is olyanokat tettem bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 3-5mm... nagyobbat nem nagyon tudsz belerakni (mivel ugye még egy ellenállásnak is el kell férnie...). én ezt nézegettem amikor mókoltam a kapcsolókat: http://www.blauertacho4u.de/products/en/LE...-B-Omega-B.html Én meg már akkor megcsináltam, amikor ez az oldal nem is létezett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 És ezekbe a kapcsolókba? Én szétszedtem egy ilyet a hétvégén, két rizsszem izzó van benne, aminek a helyére még csak beleférne a 3mm led na de az ellenállás... na meg hogy lehetne kimérni a + és a - részeket benne? Csak mert ugye a lednek nem mindegy hogy hova forrasztom a melyik lábát. Ha csak ennyire értesz hozzá, bízd szakemberre. Különben meg simán belefér a led is, meg az ellenállás is. De mivel nem értesz hozzá, ne állj neki, mert szarrá fogod égetni a foglalatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ha csak ennyire értesz hozzá, bízd szakemberre. Különben meg simán belefér a led is, meg az ellenállás is. De mivel nem értesz hozzá, ne állj neki, mert szarrá fogod égetni a foglalatot... Akkor azt már meg sem kérdezem hány mcd fényerejű ledet vegyek.... Akkor irány a bontó ! :devlish: Astra világításkapcsolóba már cseréltem. De ott egy egész picivel több volt a hely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Én meg már akkor megcsináltam, amikor ez az oldal nem is létezett... Ok, ok, az még a kerék, és az ék feltalálása előtt volt. 'Sajnos' nem lehet mindenki ilyen öreg, és tapasztalt :devlish: Amúgy sztem a kérdés nem arra irányult, hanem hogy mikor, hanem hogy csinált-e valaki ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Heló Ledezett itt már valaki Omega B műszerfalat? Szia! Nekem ilyen lett a műszerfal. A képre kattintva jobban látszik. Szerintem ITT nézelődj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szia! Nekem ilyen lett a műszerfal. A képre kattintva jobban látszik. Szerintem ITT nézelődj. Nekem tetszik, bár élőben az igazi. Hol csináltattad és mennyiért? Mennyi lett volna a comp iss pluszban? TD-t régen néztem élőben, de már nem emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szia! Nekem ilyen lett a műszerfal. A BC-t, meg a vészvillogókapcsolót miért nem ledezted be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Tényleg szép lett a műszerfal :devlish: És legalább nem kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nekem tetszik, bár élőben az igazi. Hol csináltattad és mennyiért? Mennyi lett volna a comp iss pluszban? TD-t régen néztem élőben, de már nem emlékszem... ITT csináltattam. A kilóméteróra hatezer volt a piros mutatókkal. A comp azt hiszem kétezer lett volna, de fehérben nem tetszett. A klíma kijelzői is maradtak eredetiek, mert nekem így jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Tényleg szép lett a műszerfal :devlish: És legalább nem kék. Először kéket akartam, de nagyon nem tetszett a végeredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 A BC-t, meg a vészvillogókapcsolót miért nem ledezted be? Nekem tetszik a kijelző színe így, ahogy van. Tudom, lehetne narancsszínű ledeket belerakni, de szerintem nem lenne sokkal szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 A kapcsolókban a kis "üveg" az narancssárga. Ami bekapcsolt állapotnál világít. Az alá milyen ledet lehet betenni ? Csak fehéret vagy narancssárgát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 A kapcsolókban a kis "üveg" az narancssárga. Ami bekapcsolt állapotnál világít. Az alá milyen ledet lehet betenni ? Csak fehéret vagy narancssárgát? Nekem piros van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nekem piros van benne... És teljesen pirosan világít ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 A kapcsolókban a kis "üveg" az narancssárga. Ami bekapcsolt állapotnál világít. Az alá milyen ledet lehet betenni ? Csak fehéret vagy narancssárgát? Nekem először fehér volt benne, de azzal zölden világított. Most narancssárga van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 És teljesen pirosan világít ? Igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Látott már valamelyikőtök ilyen mosót? Gondolom nem gyári, vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Látott már valamelyikőtök ilyen mosót? Gondolom nem gyári, vagy igen? Nem. Az utsó videónál lehet is olvasni: "headlight washers on omega b from skoda octavia2 mount in bumper" Amúgy vhol láttam már utólag beépíthető mosót. Ugyanilyen rejtett mosó volt. Majd megpróbálom megkeresni hol is volt. Itt svédben minden autóra kötelező a mosó, és mivel van jó pár autótípus ami gyárilag nincs mosóval szerelve, így muszáj barkácsolni valamit, elterjedt az utólagos mosó beépítése ^_^ Ezért itt elég nagy a piaca az ilyesminek errefele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Szerintem nagyon jól meg van csinálva. Kár, hogy nincs róla valami leírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts