Omegatd Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Heló Ledezett itt már valaki Omega B műszerfalat? Jó sokan...
skyrangr Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Heló Ledezett itt már valaki Omega B műszerfalat? LED-ezés helyett, egy klassz alternatíva... Itthon is lehet kapni. http://www.blauertacho4u.de/products/en/EL...0Km-h-Blau.html Ha eljön levélként, akkor 45Euro... csomagként 55Euro, még az sem vészes.
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Jó sokan... És a kapcsolókba is kicserélgettétek? Ami a középkonzolon van. Milyen ledeket érdemes beletenni? 3mm az jó nem ?
skyrangr Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 És a kapcsolókba is kicserélgettétek? Ami a középkonzolon van. Milyen ledeket érdemes beletenni? 3mm az jó nem ? 3-5mm... nagyobbat nem nagyon tudsz belerakni (mivel ugye még egy ellenállásnak is el kell férnie...). én ezt nézegettem amikor mókoltam a kapcsolókat: http://www.blauertacho4u.de/products/en/LE...-B-Omega-B.html
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 3-5mm... nagyobbat nem nagyon tudsz belerakni (mivel ugye még egy ellenállásnak is el kell férnie...). én ezt nézegettem amikor mókoltam a kapcsolókat: http://www.blauertacho4u.de/products/en/LE...-B-Omega-B.html És ezekbe a kapcsolókba? Én szétszedtem egy ilyet a hétvégén, két rizsszem izzó van benne, aminek a helyére még csak beleférne a 3mm led na de az ellenállás... na meg hogy lehetne kimérni a + és a - részeket benne? Csak mert ugye a lednek nem mindegy hogy hova forrasztom a melyik lábát. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Omegatd Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 És a kapcsolókba is kicserélgettétek? Ami a középkonzolon van. Milyen ledeket érdemes beletenni? 3mm az jó nem ? Jó, sőt érdemesebb azzal, mert kisebb, én is olyanokat tettem bele...
Omegatd Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 3-5mm... nagyobbat nem nagyon tudsz belerakni (mivel ugye még egy ellenállásnak is el kell férnie...). én ezt nézegettem amikor mókoltam a kapcsolókat: http://www.blauertacho4u.de/products/en/LE...-B-Omega-B.html Én meg már akkor megcsináltam, amikor ez az oldal nem is létezett...
Omegatd Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 És ezekbe a kapcsolókba? Én szétszedtem egy ilyet a hétvégén, két rizsszem izzó van benne, aminek a helyére még csak beleférne a 3mm led na de az ellenállás... na meg hogy lehetne kimérni a + és a - részeket benne? Csak mert ugye a lednek nem mindegy hogy hova forrasztom a melyik lábát. Ha csak ennyire értesz hozzá, bízd szakemberre. Különben meg simán belefér a led is, meg az ellenállás is. De mivel nem értesz hozzá, ne állj neki, mert szarrá fogod égetni a foglalatot...
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Ha csak ennyire értesz hozzá, bízd szakemberre. Különben meg simán belefér a led is, meg az ellenállás is. De mivel nem értesz hozzá, ne állj neki, mert szarrá fogod égetni a foglalatot... Akkor azt már meg sem kérdezem hány mcd fényerejű ledet vegyek.... Akkor irány a bontó ! :devlish: Astra világításkapcsolóba már cseréltem. De ott egy egész picivel több volt a hely...
skyrangr Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Én meg már akkor megcsináltam, amikor ez az oldal nem is létezett... Ok, ok, az még a kerék, és az ék feltalálása előtt volt. 'Sajnos' nem lehet mindenki ilyen öreg, és tapasztalt :devlish: Amúgy sztem a kérdés nem arra irányult, hanem hogy mikor, hanem hogy csinált-e valaki ilyet...
omega 2.5 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Heló Ledezett itt már valaki Omega B műszerfalat? Szia! Nekem ilyen lett a műszerfal. A képre kattintva jobban látszik. Szerintem ITT nézelődj.
MalterKoma Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Szia! Nekem ilyen lett a műszerfal. A képre kattintva jobban látszik. Szerintem ITT nézelődj. Nekem tetszik, bár élőben az igazi. Hol csináltattad és mennyiért? Mennyi lett volna a comp iss pluszban? TD-t régen néztem élőben, de már nem emlékszem...
Omegatd Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Szia! Nekem ilyen lett a műszerfal. A BC-t, meg a vészvillogókapcsolót miért nem ledezted be?
kori Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Tényleg szép lett a műszerfal :devlish: És legalább nem kék.
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Nekem tetszik, bár élőben az igazi. Hol csináltattad és mennyiért? Mennyi lett volna a comp iss pluszban? TD-t régen néztem élőben, de már nem emlékszem... ITT csináltattam. A kilóméteróra hatezer volt a piros mutatókkal. A comp azt hiszem kétezer lett volna, de fehérben nem tetszett. A klíma kijelzői is maradtak eredetiek, mert nekem így jobban tetszik.
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Tényleg szép lett a műszerfal :devlish: És legalább nem kék. Először kéket akartam, de nagyon nem tetszett a végeredmény.
omega 2.5 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 A BC-t, meg a vészvillogókapcsolót miért nem ledezted be? Nekem tetszik a kijelző színe így, ahogy van. Tudom, lehetne narancsszínű ledeket belerakni, de szerintem nem lenne sokkal szebb.
Hjoe Elküldve Június10, 2010 Elküldve Június10, 2010 A kapcsolókban a kis "üveg" az narancssárga. Ami bekapcsolt állapotnál világít. Az alá milyen ledet lehet betenni ? Csak fehéret vagy narancssárgát?
Omegatd Elküldve Június10, 2010 Elküldve Június10, 2010 A kapcsolókban a kis "üveg" az narancssárga. Ami bekapcsolt állapotnál világít. Az alá milyen ledet lehet betenni ? Csak fehéret vagy narancssárgát? Nekem piros van benne...
Hjoe Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Nekem piros van benne... És teljesen pirosan világít ?
omega 2.5 Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 A kapcsolókban a kis "üveg" az narancssárga. Ami bekapcsolt állapotnál világít. Az alá milyen ledet lehet betenni ? Csak fehéret vagy narancssárgát? Nekem először fehér volt benne, de azzal zölden világított. Most narancssárga van.
omega 2.5 Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Látott már valamelyikőtök ilyen mosót? Gondolom nem gyári, vagy igen?
skyrangr Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Látott már valamelyikőtök ilyen mosót? Gondolom nem gyári, vagy igen? Nem. Az utsó videónál lehet is olvasni: "headlight washers on omega b from skoda octavia2 mount in bumper" Amúgy vhol láttam már utólag beépíthető mosót. Ugyanilyen rejtett mosó volt. Majd megpróbálom megkeresni hol is volt. Itt svédben minden autóra kötelező a mosó, és mivel van jó pár autótípus ami gyárilag nincs mosóval szerelve, így muszáj barkácsolni valamit, elterjedt az utólagos mosó beépítése ^_^ Ezért itt elég nagy a piaca az ilyesminek errefele :D
omega 2.5 Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Szerintem nagyon jól meg van csinálva. Kár, hogy nincs róla valami leírás.
Recommended Posts