wookie Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 A tárcsa specielugyanaz mindegyiknél. :D Akülönbség a nyomólapban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 De szőrszálhasogatók vagyunk. :D Ugyanarról beszélünk, csak én konyhanyelven fejeztem ki magam. Holnap megyek megkérdezi a dolgodat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fitti Elküldve Október12, 2015 Megoszt Elküldve Október12, 2015 (edited) Hello!nem tudom volt e mar szo futes problemarol ne haragudjatok nem olvastam vegig az egeszet...Az lenne a problemam hogy kicsereltem a belso radiatorr a termosztatot a motorban a pipacsovet ami a belso radiatorra megy a kulso hutom is ujj es nem egeszen vagyok megelegedve a bejovo levego homersekletevel...Valaki esetleg valami otlet???:$ Módosítva Október12, 2015 : fitti 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Október27, 2015 Megoszt Elküldve Október27, 2015 Sziasztok!Több kérdéssel is fordulnék hozzátok így első nekifutásra!C20XE motoros Caliról lenne szó:-Országúti tempónál ebben az időben már nem nagyon akar melegedni, a fűtés is langyos levegőt fúj, araszolni kezdve bemelegszik, 2 termosztáttal is próbálva, azok elvileg jók, alapjáraton járatva teszik a dolgukat.-A víhőfok mérővel mit tudnék csinálni, hogy normális értéket mutasson? A kék és a 90 fok közötti osztáshoz melegszik, azt igyekszik tartani.-Az utolsó pedig a hideg motornál való fulladás. Előre is köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2015 Megoszt Elküldve Október28, 2015 -A víhőfok mérővel mit tudnék csinálni, hogy normális értéket mutasson? A kék és a 90 fok közötti osztáshoz melegszik, azt igyekszik tartani.Próbáld ki ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október28, 2015 Megoszt Elküldve Október28, 2015 Én tennék bele egy ÚJ WAHLER termosztátot, a hidegen fulladás meg bármi lehet, első körben kétvezetékes hőfokjeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adama Elküldve November28, 2015 Megoszt Elküldve November28, 2015 Megoldódott C20XE váltó klattyogó hangja. Valóban a váltótartó gumibak volt szétszakadva, billegett a motor kapcsolåskor, a rudazat adta a hangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi30 Elküldve November29, 2015 Megoszt Elküldve November29, 2015 On 2003. 12. 20., UPS írta: Gondoltam nyitok egy témát az általános és mindenféle gondok megvitatására. Tessék siránkozni, kinek mi a gondja? Sziasztok. Akkor szeretnék megkérdezni egy pàr dolgot mert most vettem a kicsikét és semmi tapasztalatom nincs a calibràkról csak hogy nagyon szerettem volna egy ilyet. 92-es év végi C20xe 150lovas ritka szép àllapotu kisebb hibàkkal. 1. Kipufogó dob cserés. Kérdés sport dob 55öst szeretik e? 2. Tényleg hadjam e a sport légszürőt mert mindenki mást mond. Vagy tegyek bele azt is. 3.Normàlis e hogy alapjàraton 0,9-1,4 között mutat àtlagfogyasztàst? 4. Csekkontrol tökéletesen működik mert töltöttem ablakmosot meg cseréltem izzot és azonnal elaludtak a làmpàk ugyan akkor egyszer egyszer felvillan a motor jelzö ikon és nem igazàn fúj meleget a fűtés csak olyan félora utàn. köszönöm a vàlaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November29, 2015 Megoszt Elküldve November29, 2015 Akkor pontok szerint válaszolok: 1., Lelked rajta hogy milyen dobot raksz rá, csak a középdobot ki ne vedd alóla, mert attól a C20XE-nek ronda repedtfazék hangja lesz, olyan mint anno a kiherélt ladáknak. 2., A sportlégszűrő az pontosan sportbetétszűrő (a gyári szűrőházban) vagy direktszűrő? Mert előbbi elmegy ha elég gyakran tisztogatod, utóbbi viszont felejtős, mert a motortérbőr meleg levegőt tud csak szívni, aminek köztudottan kisebb az oxigéntartalma, és bár a hangja szebb lesz az autónak, de a teljesítménye csökken... 3., Xe-nél a gyári adat 0.9-1.1l/h, C20NE-nél van 1.1-1.3l/h körüli alapjárati fogyasztás. 4., A kettőt külön kell választani, a MIL lámpának semmi köze a fűtéshez. Amikor világít a check engine, akkor ki kéne villogtatni a hibakódot hogy kiderüljön pontosan mi a hiba, ha meg nincs fűtés, akkor jó eséllyel termosztátot kéne cserélned, legalábbis ez a legvalószínűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adama Elküldve November30, 2015 Megoszt Elküldve November30, 2015 (edited) 1. Nekem 60-as rozsdamentes cső fut alatta, van középdob, lapított henger a csővég, gyönyörű a hangja, mindenki imådja. 2. Egy haverom most rakta vissza a gyári szűrőházat, biztos jó oka volt rá. 3. Nekem 1,1-et mutat meleg motornál. 4. Padlógáz után mindig kigyulladt a motor kontroll, újraindítás után elaludt, hibakódot nem tárolt, ha szembeállsz a motorral, a jobb oldalán, a tetejétől kb. 20 centire van egy vákuumcsőcsatlakozás egy gumikönyökkel, az volt kirepedve, csere után megszűnt a jelenség Módosítva December26, 2015 : adama Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Január2, 2016 Megoszt Elküldve Január2, 2016 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, hogy C20XE motoros Calinál (F20-as váltó) hogyan tudnám lecserélni a váltóolajat? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január9, 2016 Megoszt Elküldve Január9, 2016 Alját leveszed, kiengeded az olajat, (tömítést cserélj) majd fentről betöltöd, én a km/h meghajtásnál szoktam tölcsérrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Január10, 2016 Megoszt Elküldve Január10, 2016 Köszönöm! Közben tegnap sikerült megoldani! A következő projektem a 256os fék tuningolása egy kicsit! Mi a tapasztalat, melyik autóét lehet a legkönnyebben felrakni? V6os 288as fék esetleg a B Omega 296-osát? Melyik főfékhengerre lehetne a gyárit cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január10, 2016 Megoszt Elküldve Január10, 2016 Az a baj hogy ezekhez kerékagyat is kell cserélned, mivel mindkét említett tárcsa 5x110-es. Viszont az Opel Merivának és a Renault Clio Sport-nak is van 4x100-as 280mm-es tárcsája: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Január10, 2016 Megoszt Elküldve Január10, 2016 És a féknyereg felfogatása megegyezik? Nyilván nagyobb féknyereg kell a nagyobb tárcsához, de hogy fogatom fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Január10, 2016 Megoszt Elküldve Január10, 2016 Szóval veszek ilyen tárcsát, de melyik autó féknyergét tudnám felfogatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január11, 2016 Megoszt Elküldve Január11, 2016 A féknyereg az jó bármelyik, caliból a nagyobb, vagy b vectráé, b1-ből a nagymotoros, b2-ből bármi, a tárcsa meg a meriva a legegyszerűbb. Igaz hogy így kicsit lelóg a betét a tárcsáról, kb 2mm-t, de az senkit nem zavar. Nekem több mint két éve így van, működést nem befolyásolja. Viszont akkor 15" felni a minimum, és az et szám se mindegy, mert a b veci nyereg a 46-os et-jű rendőrfelnibe beleért, kicsit áramvonalasítani kellett rajta. De valamiért nekem úgy rémlik hogy volt 284-es 4 csavaros cali fék. Csak rohadt ritka. De lehet hogy hülyeséget mondok. Főfékből meg calinak volt 23-as, egy az egyben, illetve b veci 25-öse, nekem az van fent, az kis erőszakkal de felmegy a gyári konzolra, (természetesen rásegítővel együtt) mert azt csak két csavar fogja 4 helyett. Ebből van szimpla és dupla dobos is. Illetve ha nincs abs-ed akkor kell egy a képen látható elosztó is, mert ezek a ffh-k csak abs-esben vannak. (csak két pöcs van rajtuk) Elosztót abs nélküli g astrából, c corsából tudsz szerezni bontóban. Illetve ugye kell a két fékcső a ffh- meg elosztó közé. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Január11, 2016 Megoszt Elküldve Január11, 2016 A féknyergeknek mindnek ugyan az a felfogatása, mint a 256os tárcsához való gyári calibra nyeregnek vagy a tartó konzolt cserélni kell? Neked melyik nyereg van pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokol Elküldve Január11, 2016 Megoszt Elküldve Január11, 2016 Az ABS-hez illetve a fékerőszabályzóhoz kell hozzányúlni az átalakítás után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január12, 2016 Megoszt Elküldve Január12, 2016 Nekem b vectráé van. A nyereg a gólyalábra van csavarozva, azt nem tudod cserélni külön. Abs passz. Igazából az alapvető működését nem befolyásolja, ellenben pl mikor a cégnél a Bmw-kre M performance féket tettünk, át kellett programozni a vezérlőt. Csakhogy itt nincs mire. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Calis Viktor Elküldve Január18, 2016 Megoszt Elküldve Január18, 2016 Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy van egy 2.5 calim automataváltóval és beadja a motor hibajelzőt. Kiolvastuk belőle és azt írta hogy a motor fordulatszám és az automataváltó fordulatszáma nincs szinkronba. Mi lehet a hiba? És mi lehet a megoldása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január19, 2016 Megoszt Elküldve Január19, 2016 On 2016. 01. 11. at 11:54 PM, szokol said: Az ABS-hez illetve a fékerőszabályzóhoz kell hozzányúlni az átalakítás után? Nem. Fékerőszabályzó a hátsó fékhez van csak, a fékcsőben van benne oldalanként egy patron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
8csaba3 Elküldve Február12, 2016 Megoszt Elküldve Február12, 2016 Üdv! Vezérléssel kapcsolatban kérném a segítségeteket. C20NE ,a vezérlés visszaállításáról kérnék egy leírást vagy egy szerelési útmutatót, figyelmetlen voltam vízpumpa csere utáni szíjveszítésnél és belazult a vezérműszíj és gyanakodom hogy már nincs összhangban a 2 tengely. Hogyan tudhatom meg hogy valóban alaphelyzetben van a 2 tengely? mert ugyebár hiába állítom jelre őket,nem biztos, hogy úgy jó lesz,hiszen az egyik duplán körbeér a másikhoz képest. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február15, 2016 Megoszt Elküldve Február15, 2016 De, pontosan ennyi, jelre teszed mindkettőt, és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szucsgabor Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 Sziasztok, van egy 91'-es calibrám, a minap elkezdett dadogni mint az állat, 1-ben 2-ben rángatott, nem ment. Kicseréltem a légtömegmérőt, és az alapjárati motort, ez a jelenség részlegesen megszűnt, hibát néha jelez a kis sárga lámpa, de maximum 5 másodpercre és utána nem jön vissza 10-20 kilóméterig. Szóval a kérdésem az lenne mi lehet ez?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts