UPS Elküldve December20, 2003 Elküldve December20, 2003 Gondoltam nyitok egy témát az általános és mindenféle gondok megvitatására. Tessék siránkozni, kinek mi a gondja?
UPS Elküldve December20, 2003 Szerző Elküldve December20, 2003 Kicsit bizonytalan vagyok még a fórum használatában de majd belejövök. Kicsit siránkozom is: -Gyenge a tompítottam -Szivárog a drága olajam a teknő tömítésénél -Langyi levit fúj a klímám -Cicmereg valami a beltérben és fél éve nem találom meg mi az -Nincs pénzem DVD lejátszót venni az autóba
amadeus Elküldve December20, 2003 Elküldve December20, 2003 -Gyenge a tompítottam Mindenkinek. -Szivárog a drága olajam a teknő tömítésénél Mindenkinek. -Langyi levit fúj a klímám Mindenkinek. -Cicmereg valami a beltérben és fél éve nem találom meg mi az szelvedo jobb & bal szelen ket feltenyernyi muanyag v. oldalso muanyag boritas (ajto, stb) -Nincs pénzem DVD lejátszót venni az autóba Nem adok. :)
Vktr Elküldve December21, 2003 Elküldve December21, 2003 Hátsó ablaktörlő kómában, kapcsoló ok, biztosíték ok ?
hemi Elküldve December23, 2003 Elküldve December23, 2003 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a MOTE
Öcsi_8V Elküldve Február15, 2004 Elküldve Február15, 2004 Sziasztok! :) Látom ezt az oldalt nagyon nem látogatjátok, de azért feldobnék 1 kérdést. A calimban elromlott az elakadásjelző kapcsoló. Ez általános probléma :?: Ha nagynehezen sikerül bekapcsolni utána nem tudom visszanyomni ugyanis nem marad bent. :lol: Most 1kis papírdarab kiékel .. most pause.. :? Tudtok valami megoldást :?: Hogyan kell kiszedni a kapcsolót :?:
hemi Elküldve Február16, 2004 Elküldve Február16, 2004 Sziasztok! :) A calimban elromlott az elakadásjelző kapcsoló. Ez általános probléma :?: Ha nagynehezen sikerül bekapcsolni utána nem tudom visszanyomni ugyanis nem marad bent. :lol: Most 1kis papírdarab kiékel .. most pause.. :? Tudtok valami megoldást :?: Hogyan kell kiszedni a kapcsolót :?: Sajan általános probléma... selejtes minőségűek a 90-97-es elakadásjelző kapcsolók. Csere és alig hazsnálod, vagy leszarod:) Illetve beépítesz valami másiok kapcs. és azzal használod. Üdv hemi UI: Az Astrába szarabb.
Öcsi_8V Elküldve Február16, 2004 Elküldve Február16, 2004 Köszönöm válaszod Hemi! Ugyan most 1 kicsit :) vagyok. Pedig az elakadásjelző jó dolog. A használata kezd elterjedni Főleg M0-on vagy autópályán de máshol is. Ezért lenne rá szükségem nekem is. Hát akkor megpróbálkozom a cserével. :wink: Üdv: Öcsi_8V
Guest Elküldve Február18, 2004 Elküldve Február18, 2004 Kicsit bizonytalan vagyok még a fórum használatában de majd belejövök. Kicsit siránkozom is: -Gyenge a tompítottam -Szivárog a drága olajam a teknő tömítésénél -Langyi levit fúj a klímám -Cicmereg valami a beltérben és fél éve nem találom meg mi az -Nincs pénzem DVD lejátszót venni az autóba ez nálam is van de csak alacsony fordulat számon nem tudom mi lehet
nyirpet Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Sziasztok! Talán ebbe a témába illik a kérdésem és talán jár erre valaki, aki tudja a választ... A motor kontroll lámpám időnként felgyullad és ugye ettől kezdve a komputer valamilyen "vészprogramon" megy, azaz a kocsi nem megy, hiába nyomom a gázt.... Tehát ilyenkor leállítom és újraindítom a motort, elég idegesítő. Általában (ill. talán mindig) autópályán történik, és kb. 3e fordulat felett. Azonban ha csak úgy időnként kihúzatom 6-7e-ig, nem gyullad fel. Volt, hogy csak úgy nyugodtan, 2,5e-el mentem és felgyulladt. Volt, hogy egy nap 10x, de néha napokig nem. A hibakód a kopogásérzékelőt és az induktív jeladót mutatja, de nemigen hiszem, hogy ezek a rosszak (a kopogásérzékelő cserélve is volt). Mindenesetre idegesítő néha, ha valkinek volna jó ötlete, örülnék...
Zorro_16V Elküldve Április2, 2004 Elküldve Április2, 2004 Pedig a teljesítmény visszavétel a kopogásérzékelő hibára utal. Ilyenkor a kopogásos égés elkerülése végett a Motronic drasztikusan levesz a teljesítményből.
hemi Elküldve Április2, 2004 Elküldve Április2, 2004 Pedig a teljesítmény visszavétel a kopogásérzékelő hibára utal. Ilyenkor a kopogásos égés elkerülése végett a Motronic drasztikusan levesz a teljesítményből. De hát az jó:))) Pedig tényleg az a rossz....
nyirpet Elküldve Április4, 2004 Elküldve Április4, 2004 Köszi... Biztosan igazatok van, hát akkor megint kopogásérzékelő csere... De miért adja ki az induktív jeladót is?? Annak miköze ehhez? Esetleg a benzin minőségétől függhet a dolog? A legutóbbi tankoláskor adtam hozzá valami kerozinos tisztító adalékot, akkor egy ideig nem jelzett... Hát, ez van. :)
Zorro_16V Elküldve Április5, 2004 Elküldve Április5, 2004 Nem tuti a kop.érzékelő, de innen a képernyő elől nagyon gyanús. :roll:
Xendercali Elküldve Május26, 2004 Elküldve Május26, 2004 Sziasztok! Még új vagyok ezen az oldalon. Nekem is hasonló a problémám,mint "nyirpet"-nek. Régebben shell-el tankoltam,de mióta mol-al,azóta nem jelentkezett.Lehet,hogy a benzin nem volt megfelelő? Ha véletlenül valaki rájön a megoldásra,vagy van valami jó ötlete, legyen szíves ossza meg velem,velünk. Kössz előre is. Üdv.
tgabika76 Elküldve Október18, 2004 Elküldve Október18, 2004 Hali! Az, hogy fogyogat a kiegyenlítő tartályból a hűtővíz, az mitől lehet? Vízpumpa kizárva, mert az most lett cserélve a vezérműszíjjal együtt, és a hűtőm sem lyukas. :) Meg mostanában a benzinszintjelzőm kezd xarakodni. Teljesen összevissza néha (ritkábban) jól mutat, de általában alig a piros mező fölött áll a mutató, még akkor is, ha épp az imént tankoltam tele. Vagy ez attól függ, épp hogy állnak a csillagok :?: :D
mélykék76 Elküldve Október18, 2004 Elküldve Október18, 2004 ...Az, hogy fogyogat a kiegyenlítő tartályból a hűtővíz, az mitől lehet? Vízpumpa kizárva, mert az most lett cserélve a vezérműszíjjal együtt, és a hűtőm sem lyukas. :).... Gumicsöveket is jóóól megnézted ? :roll:
tgabika76 Elküldve Október18, 2004 Elküldve Október18, 2004 Gumicsöveket is jóóól megnézted ? Nem nagyon van módom alulról is szemügyre venni az autót, de majd igyekszem... Csak nehogy kiderüljön, hogy a vezérműszíj van túlfeszítve.
Astroid Elküldve November10, 2004 Elküldve November10, 2004 Ide is beírom.: Egy kis segítség kellene. Eddig fedett helyen állt a Calim , de ez megszünt , az eső jött , a Calim beázott kicsit ideges vagyok emiatt , ajobb oldali lábtérben elől-hátul áll a viz. Szerintem a szélvédőnél ázik be , mivel tömítsem körbe? Várom a használható tanácsokat,javaslatokat. Köszi.
hemi Elküldve November10, 2004 Elküldve November10, 2004 Ide is beírom.: Egy kis segítség kellene. Eddig fedett helyen állt a Calim , de ez megszünt , az eső jött , a Calim beázott kicsit ideges vagyok emiatt , ajobb oldali lábtérben elől-hátul áll a viz. Szerintem a szélvédőnél ázik be , mivel tömítsem körbe? Várom a használható tanácsokat,javaslatokat. Köszi. Mennyjjjel mósóba és kezd el locsolni az ablakok mentén. Figyeld meg hol engedi be a vizet. Na az a tömités rula:) Ha a szélvédő akkor szarul rakták be amikor cserélték. Csak akkor ázik be ha cserélték. Szerintem vidd szagemberhez és Ő újra kitömití... Kivülről szilóóóóplaszt kicsit gánny lenne.
hemi Elküldve November11, 2004 Elküldve November11, 2004 CALIBRA SZEKCIÓ nem lesz gyerekek??????? BAZS? Zorro? Tgabika? Vktr? Jó példa lehet: http://gsi.opelclub.hu Üdv hemi
bazs Elküldve November11, 2004 Elküldve November11, 2004 CALIBRA SZEKCIÓ nem lesz gyerekek??????? BAZS? Zorro? Tgabika? Vktr? Jó példa lehet: http://gsi.opelclub.hu Üdv hemi ne offoljunk itten, kéremszépen! :) amúgy az ott csak 4 név, nem 5 :)
Recommended Posts