UPS Elküldve December20, 2003 Megoszt Elküldve December20, 2003 Gondoltam nyitok egy témát az általános és mindenféle gondok megvitatására. Tessék siránkozni, kinek mi a gondja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
UPS Elküldve December20, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2003 teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
UPS Elküldve December20, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2003 Kicsit bizonytalan vagyok még a fórum használatában de majd belejövök. Kicsit siránkozom is: -Gyenge a tompítottam -Szivárog a drága olajam a teknő tömítésénél -Langyi levit fúj a klímám -Cicmereg valami a beltérben és fél éve nem találom meg mi az -Nincs pénzem DVD lejátszót venni az autóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve December20, 2003 Megoszt Elküldve December20, 2003 -Gyenge a tompítottam Mindenkinek. -Szivárog a drága olajam a teknő tömítésénél Mindenkinek. -Langyi levit fúj a klímám Mindenkinek. -Cicmereg valami a beltérben és fél éve nem találom meg mi az szelvedo jobb & bal szelen ket feltenyernyi muanyag v. oldalso muanyag boritas (ajto, stb) -Nincs pénzem DVD lejátszót venni az autóba Nem adok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December21, 2003 Megoszt Elküldve December21, 2003 Hátsó ablaktörlő kómában, kapcsoló ok, biztosíték ok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve December21, 2003 Megoszt Elküldve December21, 2003 motornál delej van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December22, 2003 Megoszt Elküldve December22, 2003 A motor külön működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December23, 2003 Megoszt Elküldve December23, 2003 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a MOTE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február15, 2004 Megoszt Elküldve Február15, 2004 Sziasztok! :) Látom ezt az oldalt nagyon nem látogatjátok, de azért feldobnék 1 kérdést. A calimban elromlott az elakadásjelző kapcsoló. Ez általános probléma :?: Ha nagynehezen sikerül bekapcsolni utána nem tudom visszanyomni ugyanis nem marad bent. :lol: Most 1kis papírdarab kiékel .. most pause.. :? Tudtok valami megoldást :?: Hogyan kell kiszedni a kapcsolót :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Sziasztok! :) A calimban elromlott az elakadásjelző kapcsoló. Ez általános probléma :?: Ha nagynehezen sikerül bekapcsolni utána nem tudom visszanyomni ugyanis nem marad bent. :lol: Most 1kis papírdarab kiékel .. most pause.. :? Tudtok valami megoldást :?: Hogyan kell kiszedni a kapcsolót :?: Sajan általános probléma... selejtes minőségűek a 90-97-es elakadásjelző kapcsolók. Csere és alig hazsnálod, vagy leszarod:) Illetve beépítesz valami másiok kapcs. és azzal használod. Üdv hemi UI: Az Astrába szarabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Köszönöm válaszod Hemi! Ugyan most 1 kicsit :) vagyok. Pedig az elakadásjelző jó dolog. A használata kezd elterjedni Főleg M0-on vagy autópályán de máshol is. Ezért lenne rá szükségem nekem is. Hát akkor megpróbálkozom a cserével. :wink: Üdv: Öcsi_8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Kicsit bizonytalan vagyok még a fórum használatában de majd belejövök. Kicsit siránkozom is: -Gyenge a tompítottam -Szivárog a drága olajam a teknő tömítésénél -Langyi levit fúj a klímám -Cicmereg valami a beltérben és fél éve nem találom meg mi az -Nincs pénzem DVD lejátszót venni az autóba ez nálam is van de csak alacsony fordulat számon nem tudom mi lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyirpet Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Sziasztok! Talán ebbe a témába illik a kérdésem és talán jár erre valaki, aki tudja a választ... A motor kontroll lámpám időnként felgyullad és ugye ettől kezdve a komputer valamilyen "vészprogramon" megy, azaz a kocsi nem megy, hiába nyomom a gázt.... Tehát ilyenkor leállítom és újraindítom a motort, elég idegesítő. Általában (ill. talán mindig) autópályán történik, és kb. 3e fordulat felett. Azonban ha csak úgy időnként kihúzatom 6-7e-ig, nem gyullad fel. Volt, hogy csak úgy nyugodtan, 2,5e-el mentem és felgyulladt. Volt, hogy egy nap 10x, de néha napokig nem. A hibakód a kopogásérzékelőt és az induktív jeladót mutatja, de nemigen hiszem, hogy ezek a rosszak (a kopogásérzékelő cserélve is volt). Mindenesetre idegesítő néha, ha valkinek volna jó ötlete, örülnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Pedig a teljesítmény visszavétel a kopogásérzékelő hibára utal. Ilyenkor a kopogásos égés elkerülése végett a Motronic drasztikusan levesz a teljesítményből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Pedig a teljesítmény visszavétel a kopogásérzékelő hibára utal. Ilyenkor a kopogásos égés elkerülése végett a Motronic drasztikusan levesz a teljesítményből. De hát az jó:))) Pedig tényleg az a rossz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyirpet Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Köszi... Biztosan igazatok van, hát akkor megint kopogásérzékelő csere... De miért adja ki az induktív jeladót is?? Annak miköze ehhez? Esetleg a benzin minőségétől függhet a dolog? A legutóbbi tankoláskor adtam hozzá valami kerozinos tisztító adalékot, akkor egy ideig nem jelzett... Hát, ez van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Nem tuti a kop.érzékelő, de innen a képernyő elől nagyon gyanús. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xendercali Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Sziasztok! Még új vagyok ezen az oldalon. Nekem is hasonló a problémám,mint "nyirpet"-nek. Régebben shell-el tankoltam,de mióta mol-al,azóta nem jelentkezett.Lehet,hogy a benzin nem volt megfelelő? Ha véletlenül valaki rájön a megoldásra,vagy van valami jó ötlete, legyen szíves ossza meg velem,velünk. Kössz előre is. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 Hali! Az, hogy fogyogat a kiegyenlítő tartályból a hűtővíz, az mitől lehet? Vízpumpa kizárva, mert az most lett cserélve a vezérműszíjjal együtt, és a hűtőm sem lyukas. :) Meg mostanában a benzinszintjelzőm kezd xarakodni. Teljesen összevissza néha (ritkábban) jól mutat, de általában alig a piros mező fölött áll a mutató, még akkor is, ha épp az imént tankoltam tele. Vagy ez attól függ, épp hogy állnak a csillagok :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 ...Az, hogy fogyogat a kiegyenlítő tartályból a hűtővíz, az mitől lehet? Vízpumpa kizárva, mert az most lett cserélve a vezérműszíjjal együtt, és a hűtőm sem lyukas. :).... Gumicsöveket is jóóól megnézted ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 Gumicsöveket is jóóól megnézted ? Nem nagyon van módom alulról is szemügyre venni az autót, de majd igyekszem... Csak nehogy kiderüljön, hogy a vezérműszíj van túlfeszítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Ide is beírom.: Egy kis segítség kellene. Eddig fedett helyen állt a Calim , de ez megszünt , az eső jött , a Calim beázott kicsit ideges vagyok emiatt , ajobb oldali lábtérben elől-hátul áll a viz. Szerintem a szélvédőnél ázik be , mivel tömítsem körbe? Várom a használható tanácsokat,javaslatokat. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Ide is beírom.: Egy kis segítség kellene. Eddig fedett helyen állt a Calim , de ez megszünt , az eső jött , a Calim beázott kicsit ideges vagyok emiatt , ajobb oldali lábtérben elől-hátul áll a viz. Szerintem a szélvédőnél ázik be , mivel tömítsem körbe? Várom a használható tanácsokat,javaslatokat. Köszi. Mennyjjjel mósóba és kezd el locsolni az ablakok mentén. Figyeld meg hol engedi be a vizet. Na az a tömités rula:) Ha a szélvédő akkor szarul rakták be amikor cserélték. Csak akkor ázik be ha cserélték. Szerintem vidd szagemberhez és Ő újra kitömití... Kivülről szilóóóóplaszt kicsit gánny lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 CALIBRA SZEKCIÓ nem lesz gyerekek??????? BAZS? Zorro? Tgabika? Vktr? Jó példa lehet: http://gsi.opelclub.hu Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 CALIBRA SZEKCIÓ nem lesz gyerekek??????? BAZS? Zorro? Tgabika? Vktr? Jó példa lehet: http://gsi.opelclub.hu Üdv hemi ne offoljunk itten, kéremszépen! :) amúgy az ott csak 4 név, nem 5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts