Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ez most csak egy érdekesség . A nagykategória képviselői... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Júúúj ott van felemelve az öcskös. De szépek! :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 A feka Admiral az csak javításon van? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Igen. Fék-futómű. De hogy ne legyek off, ma tovább bontottuk a Super 6-ot :( Este rakok fel képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 De hogy ne legyek off, ma tovább bontottuk a Super 6-ot :( ez a sirós szmájli nem sok jót jelent :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Megvan a kihívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Asztalos??? Mert neked más nem lehet kihívás... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Lakatos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Megvan a kihívás. lehet h hülye kérdés de miért fa alváza van ? vagy abban az időben nem használtak még fémet ? a másik h alaktrészt tudsz szerezni vagy gyártani kell ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 lehet h hülye kérdés de miért fa alváza van ? vagy abban az időben nem használtak még fémet ? a másik h alaktrészt tudsz szerezni vagy gyártani kell ? :roll: Nem az alváza van fából, hanem a karosszéria merevítő váza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Nem az alváza van fából, hanem a karosszéria merevítő váza. jah... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ma se maradjatok képek nélkül ( ennél rosszabbak is lesznek :? ) Ez a jobbos sárvédő kicsit repedezett gittréteggel. Kiváncsi voltam a rétegvastagságra: HElyenként meghaladja a 1,5 cm-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Kiváncsi voltam a rétegvastagságra: http://img.tar.hu/dedeo/img/16437316.jpg HElyenként meghaladja a 1,5 cm-t. :shock: Aztadedurva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Basszuskulcs ez naon vad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 NAGYON SOK SIKERT HOZZÁ!!! Gyönyörű ez a Super 6os! Akkor mostmár legalább tudom, hogy melyik az egyik favázas OPELed. sziasztok :yawinkle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ma se maradjatok képek nélkül ( ennél rosszabbak is lesznek :? ) Ez a jobbos sárvédő kicsit repedezett gittréteggel. http://img.tar.hu/dedeo/img/16437314.jpg Kiváncsi voltam a rétegvastagságra: http://img.tar.hu/dedeo/img/16437316.jpg HElyenként meghaladja a 1,5 cm-t. Jessszusss!! Csak most nézem a képeket. Dúrva. Szép kis meló lesz, de hajrá!! 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Biztos kőműves volt a "lakatos"... :roll: Bár ez még vakolatnak is durva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Én is fényképeztem egy nagyon szép Super 6-et Párkányban, teljesen felújítva, majd rakok fel képet.... (mindig csak igérgetek...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Köszi, de már a Tomi elküldte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Jesszus, akkor ezek szeriint nekimár elküldtem......... feledékeny vagyok. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Hú ez a topic mikor nőtt ki??!! Nem semmi a hatoska! Gratula! Jó kis projekt lesz! 8) Láttam a képek közöt egy újdonságot, az a kék Admiral, ki fia borja? Mit tudni róla, szép darab! A Te géped hogy áll? Azért ne hanyagold el 6-os miatt! Vagy már kész?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Jesszus, akkor ezek szeriint nekimár elküldtem......... feledékeny vagyok. :oops:Vagy ő is járt ott. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Hú ez a topic mikor nőtt ki??!! Nem semmi a hatoska! Gratula! Jó kis projekt lesz! 8) Láttam a képek közöt egy újdonságot, az a kék Admiral, ki fia borja? Mit tudni róla, szép darab! A Te géped hogy áll? Azért ne hanyagold el 6-os miatt! Vagy már kész?! A fekete Admiral Bochumból jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Köszi, de már a Tomi elküldte. És esetleg megosztod a téma többi olvasójával is ? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 "A fekete Admiral Bochumból jött." Aham! És marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts