opel16v Elküldve December15, 2006 Elküldve December15, 2006 Igen, az termosztát hiba lesz. A hűtőventid egyébként 96 fokon kapcsol, ahhoz lehet igazítani a műszer pontosságát is. :lol:
csontvaz Elküldve Július2, 2008 Elküldve Július2, 2008 Az elejen sokat szivtam a vizzel, de sikerült megoldani a gondot. Szivargot a müanyagresznel es nem volt meg a nyomas ezert forrt a viz. Ez javitva lett. Högomba csere utan meg a venti is müködött. Igy most kb. a 90 es 0 fok között szokott lenni a viz. Ezt kb. 80fokra tippelem. Nah a gond az hogy hosszabb uton sem ment feljebb, ha alltam pl. piros lampanal akkor szepen ment felfele. Ez oke, a ventit is lehetett hallani neha hogy bekapcsol. Viszont az utobbi idöben nem. Na most ugy jartam hogy sokaig alltam az autoval lattam hogy megy felefele a vizhöfok, de nem igazan foglalkoztam vele. Mikor kb. 1perc utan raneztem mar 100fok felett volt, mondom most fog majd a venti szepen dolgozni. De ahogy ezt elgondoltam egy nagy durranas es füst. Elszallt a rendszer. Sikerült vontatva haza jutnom vele. Mikor megneztem közelebbröl hogy mi a gond meg nem lattam semmit, de amint kiszedtem a hütöt lattam az oldalan a müanyagot kinyomta. Eleg csunyan. Most mi a franctol ment ez szet nekem? Miert nem kapcsolt a venti? Hogy a fenebe lett hirtelen ekkora nyomas a rendszerben? Mar ezzel a vizes temaval a tö...öm tele van. Mar elötte is volt vele gondom. Akkor csereltem mindent. Termosztat,högomba,höjelado,es a hütö is meglett csinalva. Holnap megyek egy masik radiatorert, hat nem tudom hogy mitcsinaljak, mert ha megint igy jarok..... Valakinek van valami tippje?
hening Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Az elejen sokat szivtam a vizzel, de sikerült megoldani a gondot. Szivargot a müanyagresznel es nem volt meg a nyomas ezert forrt a viz. Ez javitva lett. Högomba csere utan meg a venti is müködött. Igy most kb. a 90 es 0 fok között szokott lenni a viz. Ezt kb. 80fokra tippelem. Nah a gond az hogy hosszabb uton sem ment feljebb, ha alltam pl. piros lampanal akkor szepen ment felfele. Ez oke, a ventit is lehetett hallani neha hogy bekapcsol. Viszont az utobbi idöben nem. Na most ugy jartam hogy sokaig alltam az autoval lattam hogy megy felefele a vizhöfok, de nem igazan foglalkoztam vele. Mikor kb. 1perc utan raneztem mar 100fok felett volt, mondom most fog majd a venti szepen dolgozni. De ahogy ezt elgondoltam egy nagy durranas es füst. Elszallt a rendszer. Sikerült vontatva haza jutnom vele. Mikor megneztem közelebbröl hogy mi a gond meg nem lattam semmit, de amint kiszedtem a hütöt lattam az oldalan a müanyagot kinyomta. Eleg csunyan. Most mi a franctol ment ez szet nekem? Miert nem kapcsolt a venti? Hogy a fenebe lett hirtelen ekkora nyomas a rendszerben? Mar ezzel a vizes temaval a tö...öm tele van. Mar elötte is volt vele gondom. Akkor csereltem mindent. Termosztat,högomba,höjelado,es a hütö is meglett csinalva. Holnap megyek egy masik radiatorert, hat nem tudom hogy mitcsinaljak, mert ha megint igy jarok..... Valakinek van valami tippje? Ha megcsináltad a hűtőt, miegymást, akkor vegyél egy új hűtősapkát is, mert sztem nem jó benne a nyomásszabályzó szelep. Vagy esetleg takarítsd ki, hátha megjavul.
nagy istván Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Az elejen sokat szivtam a vizzel, de sikerült megoldani a gondot. Szivargot a müanyagresznel es nem volt meg a nyomas ezert forrt a viz. Ez javitva lett. Högomba csere utan meg a venti is müködött. Igy most kb. a 90 es 0 fok között szokott lenni a viz. Ezt kb. 80fokra tippelem. Nah a gond az hogy hosszabb uton sem ment feljebb, ha alltam pl. piros lampanal akkor szepen ment felfele. Ez oke, a ventit is lehetett hallani neha hogy bekapcsol. Viszont az utobbi idöben nem. Na most ugy jartam hogy sokaig alltam az autoval lattam hogy megy felefele a vizhöfok, de nem igazan foglalkoztam vele. Mikor kb. 1perc utan raneztem mar 100fok felett volt, mondom most fog majd a venti szepen dolgozni. De ahogy ezt elgondoltam egy nagy durranas es füst. Elszallt a rendszer. Sikerült vontatva haza jutnom vele. Mikor megneztem közelebbröl hogy mi a gond meg nem lattam semmit, de amint kiszedtem a hütöt lattam az oldalan a müanyagot kinyomta. Eleg csunyan. Most mi a franctol ment ez szet nekem? Miert nem kapcsolt a venti? Hogy a fenebe lett hirtelen ekkora nyomas a rendszerben? Mar ezzel a vizes temaval a tö...öm tele van. Mar elötte is volt vele gondom. Akkor csereltem mindent. Termosztat,högomba,höjelado,es a hütö is meglett csinalva. Holnap megyek egy masik radiatorert, hat nem tudom hogy mitcsinaljak, mert ha megint igy jarok..... Valakinek van valami tippje? esetleg hengerfej-tömítés nem rossz?
csontvaz Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Ha megcsináltad a hűtőt, miegymást, akkor vegyél egy új hűtősapkát is, mert sztem nem jó benne a nyomásszabályzó szelep. Vagy esetleg takarítsd ki, hátha megjavul. En is arra gondoltam utana hogy nem jo. Holnap megyek es vesszek egyet. esetleg hengerfej-tömítés nem rossz? Mindig neztem a vizet, nem fogyott es nem is volt olajas. A csövek sem kemenyedtek fel. Az olaj sem volt vizes. Szoval ugy gondolom hogy nincs vele gond. Most megint elkezdem figyelni. Ma raktunk be egy kapcsolot a ventihez, ha nem indul majd en inditom. :rolleyes:
zozor Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Szevasztok! Ki szeretném tisztítani a hűtőt, milyen úton fogjak hozzá? Odáig oké, hogy leengedem a vizet, de a hűtő alján ha leveszem az eredeti-gyári bilincset, azt vissza tudom még rakni, vagy menjen fel új ABA-bilincs? +mivel és hogyan tudom kitisztítani-átmosni a hűtőt? Egyáltalán érdemes nekiállni, vagy vigyem szerelőhöz? Köszi!
nagy istván Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 tud vki ajánlani pesten hűtőjavítással foglalkozó embert? kissé lyukas a hűtőm és azt kellene megjavítani....... ;)
Recommended Posts